💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 10 /01.11. - 08.11.2020/

• 69 462
  • 1 936
  •   1
Отговори
# 1 800
  • Испания
Като дете имах тази главоблъсканица. Бяха ми я донесли от Австрия. Бях факир в подреждането. От години не съм я редила.
Сега я подредих онлайн за 1 минута и 50 секунди - страшно много време. Изгубила съм тренинг.

https://bezumie.com/15/index.php

Реденето няма нищо общо с обясненията на Тодор. Да помниш предишните си действия и не знам още какви ги приказваше.

# 1 801
Любо ги въртеше в кръг и очакваше различен резултат. Най-странно беше като нареди първите три и 4-ката беше на 2рия ред и той я заряза там за известно време. Май мислеше, че сама ще се намести някак си.

Скрит текст:
Пробвах се и аз на горната игра. Знам, че съм зле на подобен тип игри (заради последните два реда) -  3 мин. и 45 секунди (но онлайн не се губи време за физическо местене на плочките)

1 мин. и 43 секунди на втория опит.

Последна редакция: сб, 07 ное 2020, 00:55 от Nikolay92

# 1 802
Не за първи път въвеждат нещо когато си искат и за когото си искат.
Вероятно ще остане имунитета щом и амулет са направили, но има и доза смнение.

А инжинерите сигурно 4 години пъзели решават вместо интегрални уравнения и се очаква от тях с поглед да го решат тоя пъзел все едно е задача.

Последна редакция: сб, 07 ное 2020, 00:53 от Balerion

# 1 803
  • София
Племето сърп и чук Smile
Няма такава разкошотия,честно чоуек.
Не мислех,че може с нещо да съм изненадана.
Очаквано стабилна Ваня!Браво!
Обаче и бонус -имунитет!
А Тошко,нееее Smile

Редих го и аз този сфинкс-1,40 срам ...

# 1 804
  • Берлин
Коментирахме с Мм различни типажи и стигнахме до Йоана. Той отказа да я описва, защото му е отвратителна. Аз пък си я представих с барета като комсомолски секретар или някоя от Съпротивата от филма Ало-ало. Много й ходи.
Играта тази вечер и епизода не ми се коментират. Няма как да харесам Ваня, независимо от представянето й в игрите. Отблъсква ме на всички нива. Не знам защо. Само към нея антипатията ми е необяснима.
А тодор и симона... от приличие ще замълча (знам кога се ползва главна буква)

# 1 805
  • London
Само аз ли мисля, че на Тодор някой му е показал предварително пъзела. Някой наистина ли мисли, че мутра има гънки да нареди какъвто и да било пъзел? Многоооо съмнително. Реално имаме ли някаква гаранция, че битките не са като Кеч мания, всеки да си знае роля, реплика, кога да падне, кой да бие?

# 1 806
Ми освен да е имал слушалка в ухто не виждам как може да му подскажат баш за тоя пъзел.
Незнам с колко движения може да се нареди, но не са изобщо малко, че да ги запомни някой освен ако не е черна нинджа Simple Smile

# 1 807
  • София
Миналата година имаше ли това да са абсолютно еднакви кулите?
Или беше въпрос само до нареждане?
Тц,все пак ги редиха Анка и Март...Отделно са и доста по-габаритни и лесни за захват

Ми освен да е имал слушалка в ухто не виждам как може да му подскажат баш за тоя пъзел.
Незнам с колко движения може да се нареди, но не са изобщо малко, че да ги запомни някой освен ако не е черна нинджа Simple Smile
Ма то не спря да чегърта.Как да му се подскаже.Обаче като стигна до 9 видях,че от напиращите му мисли започна да смъква по ръба всички цифри- то това му е цаката и да сложи 15 накрая преди да върне.Аз видях мисъл! и съм така -на буквата О Smile

# 1 808
  • Sunshine state
Браво на Тодор, не вярвах, че ще го нареди. Противно на мнозинството тук го харесеам.
Много се радвам, че Ваня спечели дуела, въпреки предимството на Симона, а и огърлицата ще й послужи добре. Заслужено!
Плитките не отиват нито на Джери, ни на Ваня - стават като с без коса.

# 1 809
Хора,  имам големи гърди!

# 1 810
Физиономиите са един път 😸
Аз мисля, че измислиха имунитета за Ваня, защото иначе оттук нататък все тя щеше да бъде на номинации, а така малко раздвижват нещата, да има нови интрижки между жътварите. А така скука - Ваня вечната жертва.

# 1 811
бих се радвал Ваня да спечели този сезон. Страшно силна физически и още повече психически. Абсолютен пример за човек и спортист.

# 1 812
  • Испания
Ооооох, Иванка ме развесели рано-рано.

Задават ѝ въпрос дали е ходила в Анлия и ако не е, дали искала да ходи. Тя отговаря, че кандидатствала там да учи бакалавър. "Но накрая се отказах. Приеха ме, но не харесвам Англия като страна. Не искам да ходя там".

Кандидатствала в Англия да учи бакалавър, а отишла в Москва да учи вестници.

Отишла да учи в Русия, защото там образованието било по-добро от това в България. Пък и харесвала страната. Мислела да учи и магистратура, но още не е решила каква специалност.

Имах колежка рускиня в университета. Като знам как си взимаше изпитити... Та имам някакво предположение и за Иванка, ако всичко, което говори, не е една голяма лъжа.

Защо казвам, че Тупарев не подценява, а преценява зрителите. Колко пъти беше задаван въпроса, а и сега задават на Ивана от какво е била болна? Тя каза, когато се върна за малко на реката. Какво има още да се пита. Но не, пааааааааак се пита за стотен път. И това е само един малък пример.

Не можела да се върне в Русия, защото не ѝ издавали виза заради коронавируса. Не зависело от нея, а от коронавируса и президента.

Това, което най-много харесвала в себе си е, че била много самокритична.

Последна редакция: сб, 07 ное 2020, 09:13 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 1 813
Да напиша нещо за огърлицата.

За мен лично даването на имунитет за следващата седмица на победителя в дуела за елиминация е ОК. Така няма да стане като миналата година с Юли и непрестанните му битки за оцеляване. Отделно прави и социалната игра по-интересна.
Само се надявам следващата седмица отново да я връчат на следващия победител.

# 1 814
  • Испания
Анонсът за интервюто с Ивана е "Скандалът ѝ отива".

Общи условия

Активация на акаунт