💪"Игри на волята: България" - сезон 2, тема 10 /01.11. - 08.11.2020/

• 69 625
  • 1 936
  •   1
Отговори
# 1 725
  • София
Защо лоша услуга да са и направили?
Ако мислищ, че ВАня не би победила Симона и без "подходящата" за нея игра, то и ти я подценяваш!

И къде съм казал такова нещо? Това вие го пишете и слагате излишни думи във феновете и.
Симона може да бие Ваня само в игра 'мъртва тяга' даже и там не е сигурно, докато не го видим.
Да, като цяло играта бе направена като за Ваня, аз мисля, че писах вече нещо подобно, че заради ръста си и телосложението има предимство по дифолт? И какво, само за нея ли са направили това изключение до тук във формата? Ваня се е доказала на много битки, на много. Никой друг до този момент не е изпълвал толкова през сезона, най-вече с постоянството си в тези битки. Не говоря само за победите, а за постоянството да няма провали.

# 1 726
  • София
Защо лоша услуга да са и направили?
Ако мислищ, че ВАня не би победила Симона и без "подходящата" за нея игра, то и ти я подценяваш!

И къде съм казал такова нещо? Това вие го пишете и слагате излишни думи във феновете и.
Симона може да бие Ваня само в игра 'мъртва тяга' даже и там не е сигурно, докато не го видим.
Да, като цяло играта бе направена като за Ваня, аз мисля, че писах вече нещо подобно, че заради ръста си и телосложението има предимство по дифолт? И какво, само за нея ли са направили това изключение до тук във формата? Ваня се е доказала на много битки, на много. Никой друг до този момент не е изпълвал толкова през сезона, най-вече с постоянството си в тези битки. Не говоря само за победите, а за постоянството да няма провали.
Не разбирам тогава, кое точно оспорваш!?

# 1 727
Май и Джералдин започна да си показва истинското лице: "Искам да ударя нещо".

Ваня: "Това беше грозно от нейна страна".
Репликите са извадени от контекста.

Смайли колажа за другата седмица да е с физиономиите на жътварите като чуха за имунитета Joy

# 1 728
  • Sofia
И после пак някой да ми каже, че не са мишоци (с извинение към мишките) разбира се.

# 1 729
Ваня вчера стратегически номинира Симона, а другите се подведоха по нея😂 Тодоре, Тодоре.... След лабиринта на Сфинкс страшно му се качи мисловния коефициент!

# 1 730
Май и Джералдин започна да си показва истинското лице: "Искам да ударя нещо".

Ваня: "Това беше грозно от нейна страна".
Надявам се да не е било нещо насочено към Ваня, а към някаква друга ситуация.. Знаем, че могат да правят промотата да изглеждат по един начин, но да се окаже друго.

# 1 731
  • Пловдив
Ваня вчера стратегически номинира Симона, а другите се подведоха по нея😂 Тодоре, Тодоре.... След лабиринта на Сфинкс страшно му се качи мисловния коефициент!
Аха, кандидат за член на МЕНСА Joy

# 1 732
Ваня е страхотен атлет и до момента изпъква ярко сред всички играчи този сезон. Показателите и в игрите са категорични - тя е най-добрия играч във формата тази година.
Разгледайте класирането в статистиката в новата тема, цифрите не лъжат:)

# 1 733
Смайли колажа за другата седмица да е с физиономиите на жътварите като чуха за имунитета Joy
+100

# 1 734
  • Испания
Радостта на племето!!!

Корицата е друга.

# 1 735
  • София
Ваня е страхотен атлет и до момента изпъква ярко сред всички играчи този сезон. Показателите и в игрите са категорични - тя е най-добрия играч във формата тази година.
Разгледайте класирането в статистиката в новата тема, цифрите не лъжат:)
Това е точно така! Именно затова не беше необходим този ход в нейна подкрепа.

# 1 736
Сега много, ама много искам следващата седмица Жътварите да ходят на поне 1 съвет, би било интересно кого ще номинират. Нека малко им разбият коалициите.

# 1 737
  • София
Никой не отрича качествата на Ваня. Аз я харесвам и подкрепям. Но това не отменя факта, че играта беше нагласена.

# 1 738
  • Sofia
Супер е Смайли 😀

# 1 739
  • София
art deco,
Нищо не оспорвам. Попитах само защо са и направили лоша услуга? Играта бе комплексна и тежка и да Ваня имаше предимство и толкоз.
Аз под лоша услуга разбирам следното в случая. Накрая на сезона победителя да бъде определен с гласуване от зрителите и злопаметните зрители ще са запомнили сред всичките десетки игри как продукцията нагло е подпряла каскадьорката и няма да гласуват за нея ако тя е един от финалистите.
Това означава направили са и 'лоша услуга'
Обаче и това няма как да е, защото няма да има гласуване.
Та излишно драматизирате тези, които не я харесвате. Лошо няма разбира се. Но не ми слагайте чужди думи в устата. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт