Великобритания - тема [84] Зимно Коледна Много Коронована Локдаунска

• 30 838
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
  • някъде в орбита...
Наистина беше, но понякога махат филми.
Това е добре да го знам, щото вече мислех че аз нещо не съм наред Grin

# 586
  • До хладилника, който обичам
Аз даже се замислих да наема скутер с месечен план, после се освестих Laughing

Взех пуйка за Коледа, аз това правя отпреди да се преместим тук, миналата седмица се добрах и до 2м pigs in blanket от Алди. Много дефицитна стока излязоха те. Миналата година се сетих да питам в магазина някое време, след като излязоха в брошурата, но на рафта беше останал само ехидния смях на продавачите, като им казах какво търся, О, много бързо свършиха. Ти да видиш.

# 587
  • Великобритания
Тия pigs in blanket карат моите в къщи да се потрисат , хаха
Пуйка няма да взимам . че сме само 3ма , детето я си хапне малко от бялото месо , я не .. ние се натъпкваме със салати и мезета
Има много хубави патици в Асда , та или патица или едно по голямо пиле ще направя , малко сърми и пак ще наблягаме на мезенца , че повече ни вървят

# 588
Моят приятел е като малко дете като види такива скутери. Взимал е в Милано и в Братислава. Тегли се апп и се сканира скутера, за да се отключи. На определени места в града се кара с ограничена скорост. После като се паркира се снима и готово. Той много им се кефи, аз изобщо не съм въодушевена.
В наше село няма такова чудо обаче 😄

# 589
  • Glasgow
Аз съм горда притежателка на паспорт Simple Smile Някакво екстремно пътуване до Лондон направих с автобус, че нямаше удобни полети, много бързо стана всичко, супер мили са в посолството Simple Smile Много готино в Лондон, не знам кой левъл са, ама всичко си работеше, шопинг центрове, ресторанти. Нищо общо с при нас. Ние се надяваме в събота да минем в тиер3. От посолството ме посъветваха да не правя някакви транзити, да не си остана там, например както мислех през Гърция, сега ги затваряли по области и само за резиденти. Кои куриери препоръчвате за пратка, която трябва да бъде приета и подписана, като ви чета лошо ми става, как ги захвърлят нейде из дворовете....

Последна редакция: чт, 10 дек 2020, 05:49 от Jokerr

# 590
  • на малък остров в океана
Кой каза, че Leap Year бил качен в Нетфликс, не го намирам.
В Прайм е, за Нетфликс не съм много сигурна.

# 591
  • Великобритания
Joker- DHL особено ако е за важни документи

# 592
  • Истински се вижда само със сърцето.
Ние за Коледа от няколко години взимаме телешко рибай, по вкусно ми е от пуйка, а и детето го яде. Отделно някоя салата и толкова и чимичури сос за месото. За 3 е повече от достатъчно.

Искам да идват празниците да си почина малко Simple Smile

# 593
  • Glasgow
Joker- DHL особено ако е за важни документи
хотелът има бизнес акаунт с ups, то същата система ли е, искам да се вземе срешу подпис , не да го хвърлят в нечий двор Simple Smile

# 594
  • Оптимист по принуда
Joker, как ти издадоха паспорт  без записан час? Или заради случилото се?

# 595
  • UK
Кой каза, че Leap Year бил качен в Нетфликс, не го намирам.
В Прайм е, за Нетфликс не съм много сигурна.
Благодаря Simple Smile

# 596
  • Glasgow
Заради случилото се, но ми казаха да ида по рано, защото много хора се отказват. Имах час за 1 следобед, минах към 10:30ам и хем не си давах зор, пуснах няколко майки с бебенца преди мен, дето без час, да не говоря колко молби написах, те повечето хора не говореха български, турци от разградско, имаше и албанец даже. Служителките не знам как издържат, то всеки кряка, вряка, не разбират, те просто не говорят български. Охраната голям образ, вика ми ти написа на всички братя молбите, а забрави на твоята ЕГН-то. Мисля, че ако се чака все ще се намери дупка, имаше много такива хора. Служителите са мили, гледат да помогнат, аз бях с всички необходими, даже повече от нужното документи и буквално за 10 минути всичко стана. Предпочитат безконтактно плащане.

Последна редакция: чт, 10 дек 2020, 05:51 от Jokerr

# 597
  • Leeds, UK
Здравейте, момичета. Много бяхте изписали и докато наваксам..
La Catrala, съболезнования за баща ти. Само мога да предполагам какво ти е..
Brumm, майка ти оправя ли се?
Jokerr, като четох как са те обрали направо потънах в един мой филм. Преди години един се опита да ме обере в родния Пловдив, но му разбих носа и отделно го цапнах с едно дърво и избягах. Оттогава си ходя с нож  пеперуда в джоба. И тук също! Дано не ми се налага повече.
Получих коледно-новогодишния колет от мама 30 кг храна Simple Smile и няколко подаръчета и лекарства. Хладилникът ми прилича на български магазин.
Нямам адвенчър календар, само шоколадовите на Киндер и Кит кат, редуваме се с малкия за яденето. Не е скръндза детето.Smile Иначе от черния петък се сдобих със сушилня за мен, телевизор и телефон за детето. Телевизорът от Curry`s дойде без дистанционно и кабел. Как да разбера този телевизор работи ли или не? Писах им, но прочетох, че хората чакат по един месец за реплейсмънт и си купих и кабел, и дистанционно за 25 паунда. Дойдоха на другия ден. Ще ги чакам аз .... Още не са ми разгледали оплакването, пък и кой знае кога ще получа и липсващите неща. Повече от тях - нищо!
Миналата година елхата беше върху големия аквариум и котката не я стигаше, но сега аквариумът е в друга стая, пък аз искам да си я гледам. То каква Коледа ще ми е, ако елхата е в стая, която не ползваме. Е, не става! Още с изкарването на торбите с играчките и завлече дядо Коледа под леглото и му оскуба брадата. Днес е отмъкнал 2 топки и един снежен човек от другата украса и не мога да ги намеря още. Мислех да виси от тавана в ъгъла, ще видим.
Гледам, че коментирахте ваксините. На мен ми дойде писмото да се ваксинирам, но не съм решила още дали да го правя. Мениджърката се ваксинира още преди месец. Каза, че много я боляла главата цяла седмица. Аз, тя и още 2-ма не се заразихме при outbreak-a при нас през юли и август, когато всички останали 50 се заразиха, та не знам...Не са задължителни ваксините, но на писмото пише, че съм priority заради работата и ако реша да ги уведомя. Честно, не знам... Мисля още,  гледам какво става навсякъде..

# 598
  • Glasgow
Внимавай тук с ножа. Аз казах на агента, че в Бг имам едно червило дето е електрошок(никога не съм го ползвала, бившият ми приятел ми го даде да стои в чангата) и агентът каза да не си и помислям, оръжие се водело и после мен може да съдят. И му казвам, че това е абсудно, малкият наркоман ще ме обере, ама ако му пусна малко ток- аз в затвора...и той каза- знам, дол, но такъв е законът. Ако има епилепсия или какво беше там-може да е фатално и ти отиваш в затвора...

Последна редакция: чт, 10 дек 2020, 05:53 от Jokerr

# 599
  • някъде в орбита...
Happy Bella, и аз в Бг движех с пеперудка, че и резервен ми подари брат ми (фенка съм на оръжия). Но тук е обратното, ще ме закопчаят ако ме хванат с нож, а ако го ползвам дори при самозащита, става зле за мен. Това беше едно от първите неща дето проверихме като дойдохме, защото искахме поне хладните оръжия и лъкове да си донесем, ама се оказа че не е добра идея Sad

Общи условия

Активация на акаунт