Великобритания - тема [84] Зимно Коледна Много Коронована Локдаунска

• 30 812
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
Благодаря ви, ще ги разгледам.

# 676
  • София
Аз едно от първите неща, които купих тук са пералня и сушилня. Също и съдомиялна. Четиричленно семейство сме, готви се и се пере/суши непрестанно. Сушилнята е с контейнер за водата, без термопомпа, Siemens. Свиват се някои дрехи, макар и нов модел. И ние нямаме място хич, но намерих, просто не мога иначе.
Имам резерви за новата ваксина. Антиваксър не съм. Децата са с поставени всички задължителни ваксини. Ще изчакам още. Искам да помисля.
Прекрасни са ви елхите!

# 677
Вчера снимах тази композиция при разходката си, интересна е историята зад нея.

https://www.gloucestershirelive.co.uk/news/gloucester-news/incre … culptures-4657465

# 678
Извинявам се, че нахлувам в темата ви. Търся превозвач, чиито офис/склад е в близост до Кейбридж Имам няколко пратки, които са в приятелка, която живее в района на Кеймбридж и бих искала да ми ги изпрати преди НГ. Моля, ако знаете за такъв да с
поделите. Благодаря!

# 679
Уви, не познавма района.Дано скоро са при теб!

В тоя ред на мисли, пусках картички за чужбина и им попълвах данъчна декларация😂 То въобще някой има ли представа как ще стоят нещата с пратките от Бг след НГ? Сега за извън ЕС дори да пише подарък се остойностява и се плаща всичко. Вече има ли договорени правила?

Ханна, много е хубава. Обичам такива неща.

Като се знам, рискът от ваксината ми е многократно по-малък от това да хвана ковид. Моля се да остискам здрава докато стане достъпна за всички да си я сложа. 😔

Снощи бяхме в спешното ПАК. Живо пиле нямаше. Бързо ни прие и хирург. Младежът се разкраси с 5 шева на лицето. Ама акъл не му идва😂 Питах го какъв актьор ще става с тея белези, но се бил отказал. Каскадите били опасни😂

# 680
Оххх, Памперс, ужасТ. Аз за ваксината се ослушвам, ще чакам първо рекции. Не че някой ме е питал, де 😀, ама и не бързам.
Нашата кака постоянно се удря, от гимнастика се върна с половин нокът на палеца. Там тренират боси, не знам какво е правила, как го е закачила...даже не е разбрала. В училище беше паднала, такава синка на крака имаше...добре че не ходи боса и там.
В нашето училище допускат само картички за коледа, не искат подаъци. Написаха ни официално писмо. Оставят ги да отлежат два дена, после ги раздават. Сякаш децата ни не са цял ден заедно там, та зараза от картичките да не разпространят. Както и да е. И това ще мине, надявам се, омммммм

# 681
  • Великобритания
Мойта дъщеря от днес е в изолация , вчера в 9 часа вечерта пратиха имейл , че имат потвърден случай в техния бабъл , и милата , както не и се ходеше , направо превъртя от радост .. а аз точно се жалвах , че от петък са ваканция Grinning
Пратиха ни сутринта имейл с 4 задачки за деня , направи ги много бързо , че снимах и пратих на учителката , тя пък даже написа , че е много доволна и я похвали в общия имейл ..

# 682
  • London
Аз доколкото разбрах на хора под 50 без хронични заболявания изобщо няма да се предлага тази ваксина..... Та не знам как ще стане с ваксинирането.

Лондон май ще влиза в Тиер 3... В нашия кансел Гринуич даже имало доста завишаване на случаите и дори затвориха училищата в района ни по-рано. Та сме ваканция вече ние. Дано оцелея, че с двамата юнака вкъщи и навън и където и да било съм на педал нон стоп.

# 683
Срещу заплащане ще е достъпна както останалите. Но ще мине време докато покрият рисковите, за да стигне до нас.

Мими, дано никой друг не се зарази!

La Catrala, четох и аз за тоя новия щам заради който ви засилват мерките.

brumm, при нас и картички не може. Само 1 за целия клас, която чете учителката.

# 684
  • Великобритания
И ние сме Tier 3 , честно казано - никаква промяна няма , пак си се тълпят по улиците , бутат се , значи никаква култура
аз свикнах и дори ми харесва , не обичам да имам хора да ми дишат във врата , и добре че повечето уж седят на метър , - е 2 метра ми харесва повече , но в друг идеален свят
Съседското детенце е Y2 в същото училище , от днес и те са в изолация
Имам някакво много тънко подозрение , че всичко е умишлено , да излязат повечето деца ваканция няколко дена преди ваканцията .. та чак до 5ти януари .. Нищо против нямам честно

# 685
Ла Картала, от къде е инфото за ваксината? Аз не се натискам, даже се надявам да ме прескочи.

# 686
  • London
Ами в Гардиън бях чела за ваксината.

Няма нов щам, а повече случаи.

# 687
# 688
  • София
Ако ваканцията е само до 5-ти добре:)
Pampers, каква я свършихте вие, че попаднахте в спешното?

# 689
Pampers, бързо да му минава на юнака.
Навремето сме ползвали крем "Родопско чудо" за белези на моето дете.
Според мен, помогна. Има го в аптеките, вероятно го има и в онлайн бг магазин тук.

Общи условия

Активация на акаунт