Великобритания - тема [84] Зимно Коледна Много Коронована Локдаунска

• 30 813
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
Мерси, Деми. Имам място за подобна декорация, макар и малка, и може да пробвам.

Мишките, вижда ми се много сложно, щом последните 14 месеца (ако правилно разбирам) не си в ОК. Чета из ФБ за хора, които идват сега или бързат да дойдат в ОК преди 31/12 и се надяват да им се подредят нещата, как точно си го представят и колко изобщо е реалистично обаче не мога да кажа. Пазиш ли банкова сметка тук?

# 661
Мишките, билет до Англия (използван или не)сам по себе си не е никакво доказателство. Доказателство са банкови сметки, писма от Hrmc, писмото за нин.

Честно казано не знам защо чак сега се сещаш да кандидатстваш за уседналост, като и миналата година беше отворена апликацията. Аз самата кандидатствах август 2019.

Пробвай да питаш някой счетоводител. Гледам по групите във фб, че от време на време пускат реклами такива хора.

# 662
  • London
Не ги разбирам хора "ела ми дойди ми". Или си в Англия или не си. Човек установен тук реално не липсва от страната толкова време, заради това е и Брекзит, който аз искрено подкрепям колкото и странно да звучи.

# 663
  • UK
Деми , много хубаво ти се е получила елхата.
Миа, прекрасно декорирана коледна къща. Мен хич ме няма в декорацията, тази година изхвърлих всички играчки и купих два комплекта стъклени играчки от МС, добре ми се получи. Друга декорация почти не слагам, че котката постоянно ги бута и децата ги разместват.
Без сушилня не си представям живота тук, вече 10 години ползват и тук и в Бг. Когато се преместихме в ЮК си донесохме сушилнята от Бг и седеше буквално в средата на хола, че живеехме в един малък флат.

Мишките, те са ти казали какво искат доказателство за адрес, сметки за последните 6 месеца. Няма как да докажеш без тези документи. В gov.uk си е обяснено какви промени ще настъпят след 01.01.2021 при наемане на служители от ЕС.

Деми ти успя ли да оправиш документите, аз запазих час за Май месец да подновя паспорта на малката и решихме да подновим всички документи, че нашите изтичат началото на 2022г.

За Коледа, обикновенно и ние сме на свинско с кисело зеле. Пуешко ядем много рядко, взимам пържоли и ги пека за няколко минути на грил тигана, децата ги обожават.

# 664
  • Великобритания
Joker
https://www.currys.co.uk/gbuk/household-appliances/laundry/tumbl … &gclsrc=aw.ds
страшна машина е , няма грешка
дори да не същата , просто гледай да е тип condenser - влагата се събира в един контейнер , който след всеки 3-4 ползвания се изхвърля , лятото си поливах градината с водата , ама сега в канала
смарт функциите не ги ползвам , те са си + за който иска

# 665
  • UK
Мимито и аз лятото поливах цветят, сега събирам вода в кофата с която мия пода. Чувала съм, че някой позлват за вода в ютията, но аз не гладя.

# 666
  • Leeds, UK
mimmito, потвърждавам, че е страхотна. Моята е почти същата. По-горе я бях пуснала на снимка. Който си я вземе няма да съжалява.
Деми, елхата с пръчките е страхотна идея. Имам едни стари клони в гаража от храстите, може да се понапъна да я направя.  Днес ще сложа другата да видим ще се разберат ли с котангенса.

# 667
  • Leeds, UK
Ето я нашата елхица

И 2 секунди след слагането....😁

# 668
  • UK
Happy Bella страхотна е котката. Нашата и тя беше такава любопитка, елхата имаше вид само първия ден после оставаха топките над определена височина. Сега вече на почти 13г. само минава да подуши най-долните топки и играчки и загубва интерес,  единствено герляндите представляват интерес но тази година нямам нито един.

# 669
  • Leeds, UK
Откакто я сложих я обикаля. Няма нищо чупливо по нея😁. Гирляндите са на високо, не може да ги стигне.  Отивам след малко за малкия и нищо чудно като се върна да я намеря долу на пода.

# 670
  • UK
Хах, и у нас сме така.

За сушилнята, сега новите модели са с термопомпа, пак са с контейнер за водата.

# 671
  • Leeds, UK
В съседната улица продават естествени елхи всякакви размери. Като мина оттам мирише на борова гора.🙂

# 672
Здравейте мили дами,
с извинение за нарушаване на пространството ви, бихте ли ми препоръчали сайт, от който да поръчам парфюм. Имам опит само с Fragrancedirect, от които съм доволна,но ако може и някой друг,за да сравня  цени. Искам да поръчам подарък за дъщеря ми, която живее в UK.

# 673
  • на малък остров в океана
Аз поръчвам от allbeauty.com

# 674
  • До хладилника, който обичам
Notino.co.uk също не лош за парфюми.

Общи условия

Активация на акаунт