Великобритания - тема [84] Зимно Коледна Много Коронована Локдаунска

• 30 816
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
  • Великобритания
Леле , без сушилня не си представям аз живота , до преди да я купим всичко нареждах по сушилници и въртях пред парното , то пък беше ад , все имах чувството , че ми миришат дрехите , а бе гадост
Направо си е рай , нашата е с контейнер ,така че може да се премести навсякъде из къщата , не трябва отвор за нея
Имам около 7-8 перални на седмица , всичко минава през нея .. и е страшна машина , точно днес казвах на моя мъж , че вече 6 година държи здраво и бачка без проблеми

# 646
  • Glasgow
Mimito, може ли линк към твоята, ако не за тук за хотела да вземем някаква, то не се живее така. Да не трябва да дупчим или да идва майстор, че хазаинът няма да е много хепи.

# 647
Миа, направила си стилен и уютен дом, поздравления!
И снимката от прозореца в кухнята,  и тази - истинско удоволствие.
Харесвам хора с вкус:)

# 648
  • След завоя в дясно
От Сейнзбърис купувам едно ароматно масло, с което периодично накапвам върху елхата и мирише на истинска.
Блу може ли линк или снимка?
Brumm- радвам се да чуя, че майка ти е по добре.
И моят котарак е пръв приятел на сушилнята, само дето предпочита да се мушка вътре и там спи. Даже понякога се чудя как не му пари на лапите, директно се шмугва още докато е топла.

# 649
Благодаря на всички че мислите и нас.
Както казах, нашата естествена е в саксия. Взех я от носталгия, обаче не мирише на борче. Ще я пратя на двора и ще проверя нашата община дали събира. Не искам да я засаждам. Ядосала ме е, ама ще я изтърпя за тая коледа.
Не сме в Рединг, на около 40 км сме от там. Но обичаме да ходим, а в локдауна само си търсехме до кой по далечен магазин да отидем, поне малко да мръднем нанякъде. Иначе имаюе близко Лидл, ама пусто....стягат ни се душите 😀 та затова. И сега ми е хубаво да ходим до там, защото има Теско, Лидл, ТК мах, Спортсдирект, Дайхман....общо взето покрива почти всичките ни нужди. Мисля че е в Нюбъри.
Аз догодина съм се зарекла да купя два метра изкуствена елха и боров ароматизатор. Ще им се не видят и естествените елхи, дето не миришат хич.
Опънала съм каката да учим вкъщи по математика, даже и принтер поръчахме, почвам да дърпам от он лайн гугъл класруум уроците и да я подготвям, че не ми харесва накъде отиват нещата по математика. Заради езика изостава.

Последна редакция: пт, 11 дек 2020, 13:39 от brumm

# 650
Бръм, помня че беше качила снимка от реката около Оракъл и затова реших, че живеете тук 😄

Иначе нашата етажна сушилня няма програми. Има само high and low. Явно е някаква много стара, но все пак е опция за спално бельо и хавлии. Като ви изчетох мненията прецених, че няма да рискувам с дрехите си. 😄

Елхата е страхотна 😍
Аз купих декоративно мъничко дърво в саксия, защото нямаме място за нещо по-голямо.

Днес ни дадоха Коледна торбички на работа, пълни с лакомства, та да ни вдигнат настроението. Те го правят всяка година де, но тази са добавили и бутилка шампанско 😄 имаме нужда от опиянение, да.

# 651
  • London
Елхата и венеца са страхотни. Нашата елха.... постоянно се скубят играчки от нея и с чука за пържоли се правят на сол. Това е новата мания на лудко белята. Бебето и то се кефи на магариите на брат си се опитва да прави сходни мизерии и май сега уикенда ще трябва да вземем още играчки ( да има за чупене хаха ).  

Взех билети днес за другия уикенд за зимна приказка в Леголанд, няма да има снимки с дядо Коледа, но ще минава шейна  с ''дядо Коледа'' и ще има дръвчета, украса и ще е тематично. Да се порадват малко децата. Няма как да им преустановя Коледата заради моята загуба, много са малки и не искам да рефлектират нещата върху тях.

Да ви призная тази година мисля да готвим минимално и за Бъдни и за Коледа и за НГ..... всяка година деня минава в шетане и накрая си изморен, хапнеш 5 хапки и дотам. Смисъл от отрупани маси дето ще хвърлиш няма много.

# 652
От Сейнзбърис купувам едно ароматно масло, с което периодично накапвам върху елхата и мирише на истинска.
Блу може ли линк или снимка?
Не го откривам онлайн, аз го купувам на място и не всяка Коледа съм случвала.
Във флаконче като това, без някаква кутийка е, но етикета е тъмносин и е Frosted Cedar Scented Oil.
Скрит текст:

# 653
  • До хладилника, който обичам
Brumm, преди 2 години взех ароматизатори от Уилко за изкуствената елха, пръчици, които се закачат между клоните, леле, няма такава гадост 🤭 ако уцелиш хубави, да споделиш после.

# 654
Нашата сушилня е Индезит. Значи, изумих се. Простата ми втора употреба в бг има програми и всичко, тая има само таймер и това е. Обаче суши....странно, но и без програми, пак суши. И нищо не е свито, за разлика от някои неща дето съм сушила в бг. Утре отивам на Асда, да търся масла. Не бях парфюмирала дърво до сега 😀😀

# 655
  • Leeds, UK
Моята Candy e SmartPro с WiFi . Ужасно много програми, които още не съм разгадала изцяло,  а има възможност с приложението от телефона да си направиш собствени и да си ги пускаш от телефона.  Пералнята ми е 10 кг и затова взех сушилня 10 кг. Напълнена цялата суши за 3 часа всичко идеално.  С кондензер е и не е много шумна, щом котката спи отгоре докато работи. Цялото удоволствие за £260 от Аргос. Купих я на изплащане за няколко месеца. Край на мъките с мокрите дрехи. У нас работят 6 радиатора и все бяха отрупани с дрехи. То не може да се стопли.

# 656
  • Оптимист по принуда
Благодаря за мненията, момичета.

Ние взехме естествена елха от Морисънс още на 28.11.
И да ви покажа каква измишльотина сътворих с 5 клона от двора. Sunglasses

# 657
И как фиксираш временно клоните към стената?
Онзи една позната ми показа на снимка, пратена й от нейни познати, с подобна декорация. Много ефектно, оригинално и пак празнично... Браво!

# 658
  • Оптимист по принуда
Мерси, Блу Heart
Използвах дълги лампички и всъщност увивам около клоните и те държат. Оригиналът е с въже и лампите като декорация, но аз въже нямах и направо с лампичките ги омотах. https://vm.tiktok.com/ZSGByJxf/

# 659
Здравейте!  Искам да попитам за Статута за уседналост. Кандидатствах,  но ми искат доказателство, че асъм била в Англия последните 6месеца. Последно бях септември 2019.Забременях и родих в България. 2021 искам да замина. Дали ще мога са замина без статут и да кандидатствам отново от там?  Или ако си купя двупосочен билет,  но не отида ще свършо ли работа като доказателство?  Имам 4 години в Англия. Приемам всякакви съвети и идей

Общи условия

Активация на акаунт