Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 154 369
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 1 065
Е, най-добрия крем за ръце...зависи и за кого, при какви критерии и др. За мен лидълският с жълтата капачка е най-добрият крем за ръце който съм използвала- а аз например не търпя почти никакви мазила по ръцете си. Blush

# 1 066
Приятен е кремът за ръце с лайка, с жълтата капачка също е хубав.

Точно и аз него щях да хваля, днес за първи път го пробвах.

В Пловдив дали има някъде останали от органайзерите за кола?

# 1 067
Е, най-добрия крем за ръце...зависи и за кого, при какви критерии и др. За мен лидълският с жълтата капачка е най-добрият крем за ръце който съм използвала- а аз например не търпя почти никакви мазила по ръцете си. Blush
Очевидно не си го ползвала. Затова така мислиш.

# 1 068
Не е нужно да съм го пробвала. Не съм и казала, че не става. Доволна съм от лидълския крем. Blush

# 1 069
Саня,темата е за лидъл,иначе кремчета сполучливи има и във високия и в много ниския клас.

# 1 070
Долче, а този крем по-лек ли е от червения sos ? Могат ли да се сравняват?

# 1 071
Долче, а този крем по-лек ли е от червения sos ? Могат ли да се сравняват?
Дени, според мен са съвсем различни двата крема. Предпочитам с жълтата капачка за ежедневна употреба, има и 10 или 15 фактор слънцезащита. Добре попива (а кожата ми рядко е суха). Кремът с червената капачка е гъст, той е за по-специални случаи и от него се слага по-малко количество. Ароматът му не ми е уау, докато "жълтичкият" ухае чудесно според мен Yellow Heart

# 1 072
Благодаря . Тези дето са като ботушки ли ? Това е прекалено топло за моите условия.
Точно те. 🙂 Дотук се оказват прекалено топли дори за зиморничав човек като мен, не че се оплаквам. 😀
Да попитам нещо. Преди доста години си купувах от малките кофички пудинг десерт. Те са им променили вероятно опаковките много пъти оттогава. Като състав как са, много ли са към вредния спектър? 🙂 Стара съм вече и трябва да внимавам повече какво слагам в устата.

# 1 073
Саня,темата е за лидъл,иначе кремчета сполучливи има и във високия и в много ниския клас.
Скрит текст:
Затова го бях написала в скрит текст .

# 1 074
Ако 2010 -2011 са стъпвали на българския пазар, аз нямам такъв ясен спомен, че и да съм се вълнувала. То края на 2010 срещнах ММ, та някои от следващите години да сме ходили да пазаруваме от Лидл. Предимно нехранителните стоки следях май в началото. Че хич не ни беше наблизо магазина.
На мен днес ми се паднаха пуканки от скреча, ама нямаме микровълнова, та май ще пропусна. Имаше и доста ципура в нашия филиал. Проблеми с купона нямах. Аз други и не съм активирала.
Пуканките, които се падат на купон не са от тези за микровълнова, а готови опукани в пакет.

# 1 075
Скрит текст:
Дори и да е в скрит текст, обобщаващи, категорични изказвания от типа "най-добрият крем е Х" не са валидни за всички. Примерно, за мен най-добрият крем за лице може да е на марка А, но за друг да е крем на марка Б и двата да са на съвсем друга цена...и двата човека да имат и съвсем различен тип кожа и необходимости. Същото важи за всяка една стока.
Взех 3 бр. алабаш днес- утре ще дегустираме Grinning

# 1 076
Ползвала съм и SOS крема и също бях доволна. Всичко, което ми оправя нацепената кожа е добре дошло. Иначе боли.

# 1 077
Алабаш ядох последно като дете на село.
Долче ,на салата ли го правиш и как?

# 1 078
Скрит текст:
Алабашът съдържа пикочна и оксалова киселина, което го прави неподходящ за хора, които страдат от подагра, пясък или камъни в бъбреците.

Освен това алабашът съдържа вещества, наречени гоитрогени. Те блокират усвояването на йод от организма и блокират производството на някои хормони от щитовидната жлеза. Затова суровият алабаш не е полезен за хора, страдащи от проблеми с щитовидната жлеза.

Алабаш ядох последно като дете на село.
Долче ,на салата ли го правиш и как?
Скрит текст:
Идея нямам защо моето споделяне го прие така лично.

# 1 079
Здрава съм като бик,само ми се прияде алабаш.

Общи условия

Активация на акаунт