Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 154 386
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 1 050
Боже, слез и си прибери вересиите! 🤐 Хората над 65 г. масово работят!

# 1 051
Мисля че ще е като предния коридор. Просто този си е оставил ръцете...който е писал заповедта.
Едва ли ще им е забранено да позаруват след 10 ..те хаповете нама да смогнат само да си купят.

# 1 052
Момичета,наистина ли старата,,Голдеса,,изчезна съвсем
Направиха я в по-голяма разфасовка от 300 грама и ѝ промениха нещо, защото е по-различна на вкус. Ако търсите подобно на старата Голдеса класик (направо същото за мен), вижте в К това крема сирене

# 1 053
Ако 2010 -2011 са стъпвали на българския пазар, аз нямам такъв ясен спомен, че и да съм се вълнувала. То края на 2010 срещнах ММ, та някои от следващите години да сме ходили да пазаруваме от Лидл. Предимно нехранителните стоки следях май в началото. Че хич не ни беше наблизо магазина.
На мен днес ми се паднаха пуканки от скреча, ама нямаме микровълнова, та май ще пропусна. Имаше и доста ципура в нашия филиал. Проблеми с купона нямах. Аз други и не съм активирала.

# 1 054
Направиха я в по-голяма разфасовка от 300 грама и ѝ промениха нещо, защото е по-различна на вкус. Ако търсите подобно на старата Голдеса класик (направо същото за мен), вижте в К това крема сирене

Разликата е във вкус или и във консистенция ?
 Аз не харесвах Голдесса лайт . Само тъмносинята опаковка . За зелена не знаех , че е имало. Лайт не беше ли в светлосиня

# 1 055
Хора мили, пробвах си пантофите чак тази вечер, направо съм зашеметена. Аз съм вечно със студени крака в хладното време. От няколко часа съм с тях на бос крак и краката ми парят. Дано да са здрави дълги зими, щастливата им потребителка ще стане един по-добър и нераздразнителен човек благодарение на тях. ♥️

# 1 056
Хора мили, пробвах си пантофите чак тази вечер, направо съм зашеметена. Аз съм вечно със студени крака в хладното време. От няколко часа съм с тях на бос крак и краката ми парят. Дано да са здрави дълги зими, щастливата им потребителка ще стане един по-добър и нераздразнителен човек благодарение на тях. ♥️
  Може ли линк към тези пантофи - от миналата седмица ли са

# 1 057
Линк за пантофите: https://www.promooferti.com/лидл-каталог-брошура-родна-кухня-02-ноем/. От миналия понеделник бяха, страница 42 от брошурата.

# 1 058
Благодаря ви,дами!Ще яде мъжа ми хляб с лук.

# 1 059

Разликата е във вкус или и във консистенция ?
 Аз не харесвах Голдесса лайт . Само тъмносинята опаковка . За зелена не знаех , че е имало. Лайт не беше ли в светлосиня
Разлика има и в консистенцията, и във вкуса.

# 1 060
Употребявала съм ,,Голдеса,,тъмно синя за торти и чийзкейк .Зелената е с подправки.Харесвах и двете.Разочарована съм.

# 1 061
Пазарувах и аз днес - взех си един крем за ръце с лайка на опаковката. Много приятен се оказа. Страдат ми ръцете от препаратите за миене.
Ципурата е много вкусна. Взех замразени пици за детето -дано са хубави.

# 1 062
Употребявала съм ,,Голдеса,,тъмно синя за торти и чийзкейк .Зелената е с подправки.Харесвах и двете.Разочарована съм.
Това е тенденциозно за Лидл.
Например продукт или изчезва - след време се появява отново ама подобрен в кавички . Чаят с кактус например.
Любимият ми чай шипка с ябълки и той зачезна и т.н.  Зърнестото сирене и то вече не ми харесва като преди и доста други неща.

# 1 063
Приятен е кремът за ръце с лайка, с жълтата капачка също е хубав.

# 1 064
Линк за пантофите: https://www.pro mooferti.com/лидл-каталог-брошура-родна-кухня-02-ноем/. От миналия понеделник бяха, страница 42 от брошурата.
Благодаря . Тези дето са като ботушки ли ? Това е прекалено топло за моите условия.
Скрит текст:
Най- добрият крем за ръце е този на А дерма 

Общи условия

Активация на акаунт