Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 154 396
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 1 020
Снощи и аз имах деактивиран купон за кексовете...а беше активиран още в понеделник.
Тета, дъщеря ми не е родена в България, та със сигурност месеци преди раждането трябва да съм пазарувала... Thinking
Този купон не е ли за всички продукти с тази марка - не само кексове . Поне на мен така ми изписва
 Може утре да ида да разгледам
Препоръчайте ми нещо .
Аз харесвам един кекс - лимонов с бяла заливка . Гофретите .. За друго не се сещам . А да имаше щрудел замразен чуден също

# 1 021
  • София
В София, в Дружба 2 беше първия магазин. Ходих по работа в квартала дни след откриването. Влязох да видя какво е, взех си  тъмния хляб със семена. Много ми хареса и периодично пътувах 27 спирки с автобуса в една посока за да си го купя. Прочитах по 1 ел. книга на таблета докато се прибера с хлебчето. Покрай него открих и други хр. стоки. До прИмоциите на  дрехи не можех да се класирам в събота - всичко опоскано. После откриха и втория Лидл - близо до КАТ в Изгрев. По-близо ми беше,  посещавах го след работа.
Замислих се как лети времето - 10 години от брошура до следваща

# 1 022
Първият лидл не беше ли на Сливница на Захарна фабрика?

# 1 023
Ликьора е трепач! Толкова е хубав, че си взехме две кашончета от него. Дано да не свърши преди празниците Simple Smile

# 1 024
За кой ликьор става дума ?

# 1 025
Малее, отдали сте се на спомени Hug Много яко!
Ами.... десет години, ей така се изтъркаляха. И аз не вярвам, ама нА Joy Динозаврите, които останахме , смея да твърдя, сме най- добре обучения персонал изначално. Като си спомня какво обучение сме минали и сравня сега как се обучават новите колеги- ами океан разлика. Което от една страна е ок, защото го няма това юркане и са облекчени много откъм условия на труд. От друга страна обаче, прекалената толерантност и обгрижване на новодошлите си има и минусите, защото не само се възползват и злоупотребяват, но и са с мисълта, че могат да не се напъват и натоварват нас, старите. Не всички са такива, разбира се.
Иначе аз се радвам, че работя именно в Лидл. Работила съм в Plus/ някои може и да не го знаят, тогава Лидл ни купиха/ , Кауфланд/ малко/, в Метро повече, но Лидл е единствената верига на която концепция на работа, условия на труд и отношение нямат конкуренция в сферата.
Има си побългаряването ъФкорс Joy  , много нерви и сълзи отидоха, заради хора на хоратанахората Stuck Out Tongue Winking Eye Учудвам се на самата себе си, че издържах във времето. Сега съм толкова обръгнала и свикнала с работата, че никой не може да ме трогне. Гледам си работата и си я върша с удоволствие. Докато мога.
Изгледах си децата с Лидл, толкова са свикнали с асортимента, че като купя нещо различно и се услушват Joy
Извинете за лиричното отклонение, ама вие почнахте Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 026
Първият лидл не беше ли на Сливница на Захарна фабрика?

И аз имам такъв спомен, защото ми беше тогава в района. Малко по-късно открих и един прословут тогава сладолед с ядки, за който разбрах от тази тема (разбира се). Честно казано нямам спомен кога започнах да пазарувам основно от Лидл. Спомням си, че в началото обсъждахме, че няма как да се направи основен пазар от там. После, че няма как да се изхарчат повече от 10-12 лв. в Лидл. Колко сме били наивни Joy

Аз като един журналя, да ви успокоя - спокойно, нищо няма да напишем от спомените без да ни се плати Sunglasses

# 1 027
Аз се чудя как се оправят клиентите с ваучерите в Била 😎
Като на война е 😂 На обяд имаше купчини върнати банани по касите, защото сътвориха глупостта да имат карта за намаления/пластиката/ и друга карта с купони на телефона за други намаления. И клиентите се разправят с касиерите всеки ден.
Аз днес купих банани. Сканира ми кода на картата , плюс кода на ваучера за банани без проблеми в самото приложение

# 1 028
  • Mostly in my mind
Хм, Лидъл в Пловдив не отвори ли в края на 2010 г? Thinking
Скрит текст:
И аз бях бременна през 2011 г, дъщеря ми е родена в края на ноември и съм и купувала месеци преди това бодита, хавлийки и дрешки малки размери...
Може и края на 2010 да е било. Аз я родих в началото на февруари 2011г. Но ми беше доста голям коремът, това съм запомнила. Затова може и да съм се заблудила, че съм била в 9ти месец тогава.

# 1 029
2010. Аз родих началото на 01.2011..но към коледа влязох в болницата. Та края на 2010 е било откриването...☺

# 1 030
Днес и купонът за млякото се оказа "активирай"- а и той беше активиран още в понеделник...Докато плащаше момичето пред мен, касиерът говореше по слушалките как "и освен това, на още една жена не и беше отчело офертите"...На влизане в магазина се разминах с двойка- явно купили повече бри- планираха как "ще замразяват сиренцата" Stuck Out Tongue Winking Eye
Взех кроасана с какао, активирах купона за следващия, от картата ми се падна пудинг какао или ванилия за 35 ст и изненадващо, успях да активирам и него (заедно с кроасана). В едно пазаруване мога ли да взема и двете неща в такъв случай???

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 19:43 от dolce miele

# 1 031
Лидл откриха 2010 г., спомням си, защото работих в строителна фирма и един от магазините е "наш".
За купоните на мен винаги ми иска активация при следващото пазаруване.

# 1 032
Вижте какво прессъобщение дойде:

Цитат
•   Магазините за хранителни стоки и аптеките организират работата си, като допускат лица на и над 65-годишна възраст в съответните обекти само в часовете между 8.00 и 10.00 ч. В посочените часове не се допускат лица под 65-годишна възраст.

Само в тези часове. Тоест няма да ги допускат в другите явно.

# 1 033
Момичета,наистина ли старата,,Голдеса,,изчезна съвсем

# 1 034
Пак ще си задам въпроса - Споделете кой е хубавият ликьор. Благодаря

Общи условия

Активация на акаунт