Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 153 875
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Благодаря!
Скрит текст:
Утре ще се завлека до Лидл и ще пазарувам, но  основно ми трябват детски чорапогащи, за 1.5  - 2 години,  дано да намеря

Не е много по темата, но детски чорапогащи има в магазин Пепко. Вчера купих от  Парк сити - молчето на Хемус. Имаше много видове за момичета и момчета. На много места има магазини, не само по моловете, може да видиш на сайта Пепко.бг
Благодаря! Да, вероятно има, но не ми се обикаляше, защото знаех, че ще посетя Лидл , за да пазарувам, та с един куршум два заека... Намерих,  но са термо, не са лоши и взех два модела, дано да им хареса. Остен това пазарувах и сега като гледам какво съм купила за 130 лв... ми то едно нищо, като месо няма, нямам и зеленчуци, какво направих....??? Взех си от балсамикото 3 бр защото по празниците ще изчезне, а е хубаво, имаше череши амарена и от нея 2 бр много е добра, е,  не е Фабри, но си става спокойно, нямаше бадемово брашно, но имаше лешниково та да не се мина и от него забърсах 2 бр, марципан имаше за тези,  които търсят и то от добра фирма - Belbake, също бешамел, който много харесвам и от него забърсах 4 кутии, сметана, маскарпоне, рикота, спагети на Barilla.... и това е за цената , която платих. Най-.обичам да сме в Лидл заедно с Марчев, но в различни магазини и след това да ми се дублират покупките , ама сега какво да го правя, пазарувал си човека...сега се чудя кое, къде да прибирам. Изпуснах го днес и 100 пъти му се каза от Лидл да не ми купува месо, и 100 пъти не ме чу?!!!!! Ще го преживея. Това е за днес.
Имаше и миксери с купа, много бройки и никой не ги поглеждаше. Спазваше се дистанцията, имаше дезинфектант,  всички бяхме с маски, но не съм гледала кой, как си я държи, щото не ме интересува, всеки за себе си, а и забележки не правя, всеки сам да си преценява, не ми е работа да се бъркам.

# 121
  • Sofia
В София на Алабин лично съм виждала много пъти едно момче от охраната да прави забележка за неправилно поставена или липса на маска вътре в магазина, както и да откажат да обслужват клиент без маска на касата. Но пък в Събота бяхме в Кауфланд и така и не успях да намеря дезинфектант за малкия, който обърса всичко с ръце.
И все пак, това е преди всичко лична отговорност на всеки. Елементарна и важна.

# 122
Взех от трите вида топено сирене. Още не сме опитвали...
Къде стои кремообразната извара? Не я видях пак...
Скрит текст:
Едно от най-неприятните ми изживявания в Кауфланд свързано с дезинфектанта беше когато бяха объркали и бяха сложили някаква пенеща се слуз в машинката- не знам веро ли беше, глицерин ли, какво- обаче дори вкъщи при миене на ръцете го усещах и изчезваше чак след няколко измивания. Joy Другото неприятно и неочаквано е когато от машинката вместо спрей потече голямо количество спиртообразна течност и ти "окъпе" ръцете...а ако имаш и драскотина по ръцете изживяването е още по-зле... Trollface  

# 123
Долче, не съм търсила такава извара, но преди съм я гледала някъде по горните рафтове на млечните, мисля че беше в близост до сметаната в кофа. Струва ми се, че над “колонката” с долен ред на моцарелата се падаше.
Скрит текст:
Понеже и на мен се е случвало да имам ранички по ръцете и знам как щипе спирт - има спрей -лепило за рани, нанася филм върху кожата и повърхностните рани не се усещат.
А за дезинфекция винаги нося с мен спрей спирт с глицерин, не оставям да разчитам само на тези, които трябва да има в магазините, но е и факт, че не е имало случай да липсва такъв в Лидл.

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 00:56 от fenyx

# 124
Феникс, от известно време не е вече където беше. Това разпокъсване на млечните доста ме дразни...да не би да са я сложили някъде около млечните напитки от купоните....при изварите и сметките, дори при киселите млека не я видях...Нямах и време да търся, иначе направо щях да питам служител, но нямаше наблизо...

# 125
Ами преди време там я гледах, но не я купувам и скоро не съм забелязала какво се случва с нея. Днес ММ ходи в Лидл, а не аз, ама сметаната не беше в списъка ни за пазар.

# 126
А аз искам да помоля Мишка и 13, да предадат на шефовете си, че е добре да има дезинфекция и при излизането от магазина.

# 127
  • Козлодуй
Вчера и аз пазарувах доволно взех последната плитка гюбек с манатарки - много вкусен, асберг също имаше ама останали само дребни. Завладяна от темата взех и ликьор да не остана назад.
Обаче попаднах на служителка която непрекъснато ме пращаше за зелен хайвер. Първия път я питам къде  телешкия стек от офертите в приложението а тя ми отговаря на челото са офертите - айде пак се връщам да  я питам - тя ми го показа - после пак се извинявам че нея питам за пуешките панирани хапки - тя ми показа пилешките е не бяха там обикалях магазина да ги търся и реших да не я питам повече ММ вика да си тръгваме и накрая ги намерих във вертикалните хладилници - направо нямам думи за любезността Sad
Преди това в петък решихме като апелират да спасим храна да вземем една шунка с оранжев етикет и после се прибираме в къщи и гледам не са отчели намалението айде пак се върнахме и върнах направо шунката на пълната цена иначе никога не бих върнала храна но ми е обидно че не ми включват намалението и не се случва за първи път.
Иначе хигиената при нас е на ниво но служителите са много зле с малки изключения Simple Smile

# 128
В Декатлон охраната постоянно напомняше на клиентите да се поставят правилно маските.
И тук може..ако има желание. 😊
Тете,виждала съм хора влизат в магазина с правилно поставена маска и след вратата вече си я дърпат надолу. Затова казах, че не може охраната да върви и да следи всички клиенти. То ако нямаме дисциплина и съзнание за всеки да закачат по един следящ пак ще е все тая и не можем да виним веригата.

Вътре сред хората беше човека в декатлон..на нас ни направи забележка в дъното на магазина сред маратонките. Не стоеше просто като подпряна лопата на входа..а ходеше между хората.
Направи ми добро впечатление.
Та може явно.

# 129
А аз искам да помоля Мишка и 13, да предадат на шефовете си, че е добре да има дезинфекция и при излизането от магазина.
В Младост 2 така е разположена машината за дезинфекция, че това е възможно и определено я ползвам и след пазаруване.
Там има общо помещение, като “антре” след външната врата, там са клетките за багаж и детските колички за пазар, след това още две врати- за вход и за изход от мястото за пазаруване. Не случайно съм казвала, че е един от най-хубавите им филиали, а и служителите в повечето случаи са точни.

П.п. За Тета, че питаше преди време - има в този филиал и WC, ама никак не съм забелязала, обаче както спокойно си пазарувах миналата седмица един човек, очевидно клиент, изникна от една несъществуваща (за моите очи) врата- погледнах, отгоре имало и табелка, ама като не зяпам таваните, а по рафтовете им, ето колко съм била наблюдателна 😄 .

Последна редакция: вт, 03 ное 2020, 08:28 от fenyx

# 130
Тоя Covid shield не е нещо по различно от мерките във всяка верига и банка, поне в София...

Иначе мен ме дразни скупчването на касата, ако не се залепиш на човека пред теб, не знам какво ще стане...но е така във всички вериги...

# 131
Гюбекът е страхотен! Чак ме е яд, че само едно парче взех. Вчера нарязах заедно с един от суджуците на Лидл, които суших сигурно месец в хладилника, и беше толкова приказна зимна вечер Heart Eyes Завиждам за наеомазаните буркани със сладко и цедено мляко на Родна стряха, щеше да ми е чуден десерт, да ми се чуди човек защо поне скир не взех вчера, хем и домашно сладко от вишни имам.

Някой някъде видял ли е лука от брошурата? 5 кг за 2,49 лв.?

# 132
Скрит текст:
Това скупчване на опашката до касите ми прилича много на колона от коли- колите които са отзад обичайно надуват клаксона все едно колегата им отпред се очаква да тръгне на червен светофар и да сгази пешеходец...Стщо толкова безсмислен ми се струва и спорът кой сложил разделител и кой не- няма са се счупя да сложа разделител и пред, и зад моите покупки- в случай че съседния клиент е пропуснал...стига физически да имам достъп до разделителите. Защото при спазване на дистанция от 1,5-2 метра често се случва разделителите да са близо до клиентът отпред и този отзад да няма никакъв достъп до тях...
Ако някой все пак знае къде е кремообразната извара в кофа, моля, нека сподели! Simple Smile
Аз взех лук мрежа 2 кг за около 1,70- 1,80 лв. Не видях този от 5 кг...да не е от друг ден? Thinking

# 133
  • Mostly in my mind
Долче, за коя извара говориш? В кофата, за чийзкейка ли? Ако да, стори ми се миналия ден, че е със сменена опаковка. Стоеше след намалените стоки в хладилната витрина, преди саламите.

# 134
Благодаря Blush Дори и в нова опаковка щях да я позная, ако я бях видяла. Значи не съм търсила където трябва Grinning

Общи условия

Активация на акаунт