Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 150 356
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 1 320
Тъкмо се чудих,  че не сме коментирали рачешките рулца, че са на купон.
Другата седмица..еклери и котидж съм набелязала. Simple Smile

# 1 321
Рулцата за лятото може да се метнат и на скара, съвсем леко да минат от двете страни, след това с копър лимонов сок и зехтин и изстудено бяло винце.....ммм, заоблизвах се 😸

# 1 322
Не съм хванала банановата офанзива, че тази седмица се случи да пропусна магазина, но понякога ни се заседяват попрезрели банани и затова почнах да правя от тях бананови сладки- нямам рецепта, импровизирам- смесвам намачканите банани с ябълково брашно, после почнах с бадемово, или смлени сурови бадеми, смлени орехи или комбинации от горното. Пека после върху хартия на 180-200 градуса, докато станат сравнително твърди.

# 1 323
  • Варна
Взех ципури 2 тарелки. Мляко. Салама на Киса. Пица нямаше...

Ако трябва да сме точни, салама на ММ на Киса Joy
Пицата не ни хареса, недей да съжаляваш.

# 1 324
Дано да открият нов Лидл, нали с банани ги откриват.

# 1 325
Бързах от тела...на Кисеви...😄

# 1 326
  • In transit
В друг филиал намерих от любимото Фраскати. Доволна съм:blush:
Купих си фует, риба тон. Съжалих служителката на касата, която постоянно призоваваше хората да не се струпват един върху друг...но никой не я чуваше. Явно бяха решили, че не се отнася за тях и се бяха подредили плътно един зад друг.
От стреч картите не съм печелила нищо от последните 10 покупки (всичките над 20-30лв, ако има значение), купоните и офертите вече не са на продукти, които харесвам, ако продължава тенденцията, ще изтрия приложението.
Без пенсионери беше една идея по-спокойно в магазина преди обяд. (К. даже беше празен!)

# 1 327
  • София
И при нас бананите са по-важни от хляба. Мъжа има проблем с корема и често това му е основното хранене, а на малкия му правя с авокадо или едни овесени палачинки. Но и аз не обичам презрелите и купувам всеки ден по 1 кг 😃 Но и 3 ще заминат, случвало се е да купим и двамата с мъжа и си заминават.... И аз ще ходя за Котидж, че и той заминава.
Пийкок точно от Лидъл съм взимала термобельо за момчета размер 92 и много се надявам да става и за тая зима, сега е 98-104, че е много разтегливо.

# 1 328
А кога да.чакам термобельото? Минало ли е или не?
При нас си имаше и под 65 след 11ч в магазина. В Кауфланд определено беше много спокойно днес. До понеделник в магазин няма да стъпя Wink

# 1 329
Вчера не ми отчете купона за кексовете, а изрично попитах дали се регистрира картата и получих утвърдителен отговор.Влязох в режим на обяснение с касиерката.Опита се да ми каже, че не съм го активирала, но и показах, че е активен.Следващото обяснение беше, че този вид кекс не е от посочения в купона и отново отворих телефона , за да и докажа, че точно този е.И се започна един разговор с управител, отново доказателство се дава и накрая ми върнаха отстъпката.Мила родна картинка.

# 1 330
  • София
Май не си го изпуснала, миналата година е било на 21 ноември.
Скрит текст:

# 1 331
  • Пловдив
Бързах от тела...на Кисеви...😄
Тет, кой тоз тъй известен салам ? Пропуск имам аз... Simple Smile

# 1 332
От офертите. На Барони луканков. Прост е..ама е вкусничък и мазничък..😄 ..за мен и кисевия мъж става 😃

# 1 333
Мазничък ми се струва и на мен. ама взех от него и аз Simple Smile
Честно казано, покрай приложението доста месарлаци преоткрих в Лидл Simple Smile

# 1 334
И аз съм изпуснала мазния салам. Днес след обяд се разписах с идеята утре да не отивам. Много ми е неудобен коридора.

Общи условия

Активация на акаунт