Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 149 853
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 1 860
Обезмаслителя от петък харесвахме ли го? На тяхната марка.
Че как..харесваме го. Аз само него вземам.

Малииии..мини пици на 3 лв. Кеф. Ще заредя ..ще ще. Снощи пак взехме..6 лв заболя ме сърцето ...

Ооооо..и чикън нугетс от синковите...
Яко трябва да освободя място във фризера 😆😄😄

# 1 861
Обезмаслителя от петък харесвахме ли го? На тяхната марка.
С тоз обезмаслител михме един трактор Simple Smile Simple Smile Simple Smile Добра работа свърши!

# 1 862
  • Стара Загора
Добро утро! Някъде в Бургас виждали ли сте останали от игрите с рибките и въдиците? Благодаря предварително!

# 1 863
  • Пловдив
Нещо хаотична тая брошура ми идва...нищо не харесах.

# 1 864
  • Бургас
Аз си чаках термобельото за дечко. Взех от К. тази седмица, но нацелих с лек дефект. Не е някой сериозен, въпреки че мен си ме дразни. Тъй като е в неутралния сив цвят, който пасва на всичките му спортни екипи, го оставих да мисля. Иначе интересно, че дали заради К. или поради други причини, за първи път нещо е ПО–ЕВТИНО от предишни години! Тези комплекти бяха по 20лв преди, а сега под 18лв. Чудо!
Позагледах и още това-онова от брошурата и предвиждам, че ще се поохарча... Днес пък основно за панделки ще ходя, че поне 4 комплекта харесах за хобитата Grinning

Мишкааа, помахай да знаем как си! Hug

Добро утро! Някъде в Бургас виждали ли сте останали от игрите с рибките и въдиците? Благодаря предварително!
Ще погледна дали няма при нас случаааайно. Ако има да ти взимам ли?

# 1 865
И аз това зобелязах...ски гащите са по-евтини от миналите години...към и над 30 лв май бяха....сега под 😨

Обезмаслителя с нова опаковка ли е? Оранжев беше до скоро..

# 1 866
  • Стара Загора
Лидълския air fryer имаме от миналата година. Работи още. Добре стават нещата. Разни замразени картофи и хапких си приготвят децата. Аз харесвам много бекон овкусен със соев сос и подправки, но правим по няколко зареждания , за да стигне за всички.

# 1 867
  • Велико Търново
Другата седмица отивам за орехово хлебче и писта за топчета.
Да ви предупредя, импрегниращия спрей не е импрегниращ по моите разбирания, а е само спрей Simple Smile никакъв ефект нямаше върху моите боти минала зима.

# 1 868
Мноооого играчки харесах пак,наистина нямат милост Grinning

# 1 869
От една година чакам еър фрайера на Лидъл  и тъкмо оня ден си поръчах и днес гледам пускат го в събота😂😂😂

# 1 870
Моля, някой с отзиви и мнения за комплекта за рисуване от 23 страница.
Чаках за настолен статив за рисуване, но повече от година не са пускали и май няма и да пуснат.

# 1 871
Статив купувах за Коледа миналата година, така че предполагам ще е деквмври.

# 1 872
  • София
Отново страхотни играчки и много. И аз се загледах в комплекта за рисуване. Някой да го е ползвал?

# 1 873
Дървеното кубче костенуркс,дървените пъзели и някоя дрешка харесах за моята малка.Дано се доредя до играчките,те са ми по-важни.

# 1 874
  • София
Хубав ли е фритюрника на Лидл или да си купувам Филипс. Чаках черния петък точно за него.

И аз така. Чудя се кой да вземем. Като не съм ползвала такова чудо и не мога да сравня.

Общи условия

Активация на акаунт