Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 150 174
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 1 875
Другата седмица отивам за орехово хлебче и писта за топчета.
Писта имаше миналата седмица в Кауфланд

# 1 876
  • Велико Търново
Другата седмица отивам за орехово хлебче и писта за топчета.
Писта имаше миналата седмица в Кауфланд
Благодаря Simple Smile
Аз там не ходя Simple Smile

# 1 877
  • Бургас
Да кажа за дървения магазин - в Лидл Бургас, в Мол Галерия има 4 броя! Не щанд или нещо друго, а точно магазина от 80лв.

Аквариум с рибки или изобщо нещо от тези играчки по 8лв нямаше.

Нови неща - авокадо XXL  - огромно наистина, за скромните 6лв за брой Wink  Нови са за мен и замразените лучени кръгчета полуфабрикат за 2,50лв.

# 1 878
В момента в Емаг има еър фраер Фърст на същата цена с много по-добри характеристики. Погледнете, ако искате.

# 1 879
Аз си харесах някои сладки неща: Мини брауни, Датски бисквити, Лимонов кекс.
Мини пици може да взема. Хапките, за които teta подсети. Кетчупа е много хубав и не оставя петна - тествано Simple Smile
Шунката в пакетче е много хубава на 2.99лв дето е.
Ски яке и панталон за детето. Термо бельото е много хубаво. Имаме от преди и още става.

# 1 880
В Лидл Раковски (София) имаше един магазин

По повод на фритюрниците с горещ въздух сутринта ми донесоха ето този:

Ето линк към добро описание на английски:

https://www.hellas-tech.gr/product/94679/turbotronic-1500w-12l-d … .html?language=en

# 1 881
Ако трябваше да купувам еър фрайър, щях да взема от Лидл, а не Емаг- заради гаранцията и лесното връщане.

# 1 882
Ако трябваше да купувам еър фрайър, щях да взема от Лидл, а не Емаг- заради гаранцията и лесното връщане.

По принцип е така, но 1700 вата и 6л. купа не са за подценяване.

# 1 883

Точно такова недоразумение /за мен/; няма да купя, но и аз като Феникс...без да се замисля ще взема от лидл по посочените причини.

# 1 884
Аз се зарадвах на колелата без педали и пак щях да предлагам немския или испанския Лидл за детския магазин, но щом го има в България...
Обезмаслителят беше розов и последния път, когато взимах, преди това оранжев.
Днес търсих меденките на Родна стряха, но не ги открих. Къде да ги търся?

# 1 885
  • Стара Загора
Аз си чаках термобельото за дечко. Взех от К. тази седмица, но нацелих с лек дефект. Не е някой сериозен, въпреки че мен си ме дразни. Тъй като е в неутралния сив цвят, който пасва на всичките му спортни екипи, го оставих да мисля. Иначе интересно, че дали заради К. или поради други причини, за първи път нещо е ПО–ЕВТИНО от предишни години! Тези комплекти бяха по 20лв преди, а сега под 18лв. Чудо!
Позагледах и още това-онова от брошурата и предвиждам, че ще се поохарча... Днес пък основно за панделки ще ходя, че поне 4 комплекта харесах за хобитата Grinning

Мишкааа, помахай да знаем как си! Hug

Добро утро! Някъде в Бургас виждали ли сте останали от игрите с рибките и въдиците? Благодаря предварително!
Ще погледна дали няма при нас случаааайно. Ако има да ти взимам ли?
Няма нужда, само информация ми трябва и ще пращам мъжа след работа.

# 1 886
  • Бургас
Писах по-напред, но ако си изтървала - в молския Лидл няма от тези играчки от 8лв нито един вид.

# 1 887
  • Пловдив
Някой погледна ли лед лампите? Тези от 9,99?

# 1 888
Ще се побъркам от яд! Поръчах магазин от един сайт, но въпросът е в това защо дават грешна информация по телефона. Лидълския магазин ми хареса доста повече, но вече няма смисъл. Много ме е яд. Писах имейл към кого да си подам оплакването и няма да се откажа. Тези хора там би трябвало да са в помощ на клиентите, не може така... Благодаря ви хора, че се отзовахте 😊

# 1 889
Не разчитайте на телефона като цяло! Много пъти вече ме режат с дежурното: "Изчерпано е в цялата страна." По мейл имах повече успех. А в темата най-много.

Общи условия

Активация на акаунт