Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 149 697
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 2 070
tooclose, на място в магазина, отворили са нова кухня и са му дали каквото е трябвало.

# 2 071
  • София
УРЕДът с горещия въздух си заслужава всяка стотинка! Купувай, аз имам такъв.
Твоят от Лидл ли е или говориш по принцип че е полезен уред? Имам някакъв спомен че някой се беше оплаквал от покритието на тавичката или каквото е там вътре, специално за на Лидл уреда. А пък го заглеждам и аз и затова питам.
Аз лично съм се оплаквала от същото - обелена кошница. Иначе уредът работеше идеално, всичко ставаше бързо и много вкусно.
Направих рекламация, чаках месец и ми го замениха с "нов"... прибирам се вкъщи и виждам, че изобщо не е нов, а си е точно моя (имах снимки). Върнах се веднага, като хич не бях в добро настроение... върнаха ми парите. Голяма излагация беше това.
Скрит текст:
После си купих на друга марка и сега съм мноооого доволна.
За най-първия който пуснаха пиша, сега този не го знам как е - може да са оправили качеството на покритието. Не искам да заблуждавам.

# 2 072
Е кажи на коя, че и в къщи нещо се замислят за такъв уред.

# 2 073
  • София
Скрит текст:
Филипс

# 2 074
Ее, надявах се аз да не помня правилно, наистина по принцип техните незалепващи покрития дето са тип тефлон не съм очарована от тях. Явно и в този случай е така. А пък ми бръмна в главицата тая муха сега че ми трябва и такъв уред, цената му е добра в Лидл и гаранцията 3 години... и още се кандърдисвам и разкандърдисвам през половин час, кой знае какво ще измисля до другата събота Grinning

# 2 075
Натка, и аз така : ))

# 2 076
техните незалепващи покрития дето са тип тефлон не съм очарована от тях
+1

# 2 077
В К. има с някакви точки Airfryer Philips, намален от 290 на 190 лева, но нямам идея дали е реално намалението и все пак не е 130 лева.

# 2 078
В Лидъл уредът е по-евтин, дори и да даде фира ще си е избил парите. Все пак с това покритие се действа нежно.
Филипсът е хубав, но е на същия принцип и е доста по-скъп.
Без да се замисляте си купете от Лидъл и идвайте в темата с рецептите.

# 2 079
Много е немощен 1400 вата само ,този от лидъл и е много малък ,търси над 1600 и поне 4,5 л да може една нормална вечеря да метнеш за цялото семейство...

# 2 080
Четох за този дето е в Кауфланд , че бил пушел, а за лидълския че бил без пара и пушек . Дали е така?

# 2 081
Много е немощен 1400 вата само ,този от лидъл и е много малък ,търси над 1600 и поне 4,5 л да може една нормална вечеря да метнеш за цялото семейство...
Ще го видя и на място за размера че така не ми говори нищо, но аз не готвя за цяло семейство а през повечето време само за себе си или за себе си и още един човек. Та си е малко относително това дали ми трябва много голям уред. Основно ме блазни бързо приготвяне на малко количество храна, дето иначе не ми се включва фурната за 1 порция. За цяло семейство сигурно фурната върши по-добра работа.
В Лидъл уредът е по-евтин, дори и да даде фира ще си е избил парите. Все пак с това покритие се действа нежно.
Филипсът е хубав, но е на същия принцип и е доста по-скъп.
Без да се замисляте си купете от Лидъл и идвайте в темата с рецептите.
То хубаво нежно ама техен тиган уок пак с незалепващо покритие за нула време стана като надраскано покритието, а е ползван само с дървени и силиконови шпатули. Не е наистина издраскано до основата както примерно ако някой го ползва гьотере и бърка с вилица вътре, просто има видими следи дето според мен не би трябвало да са там още след първите няколко готвения. Та си питам как е това на уреда, ако ще ми се надраска и обели за няколко пъти, не знам струва ли си ядовете. Аз че ще им го върна ако стане така, ще го върна, ама са си разправии и време.
За Филипс няма да ми стигне бюджетът със сигурност, особено за нещо дето дори не съм се убедила напълно че ми трябва. Особено при положение че най-много се хвалят как ставали картофките, а в моята кухня не са влизали картофи от години и не се и очертава.
Този от Лидл ме устройва като цена и гаранцията 3 години го прави по-привлекателен ако останалото е едно и също.

# 2 082
Интересувам се дали течния сапун Cien от брошурата до утре е с капачка, или има дозатор.

# 2 083

И аз, а по принцип не ядем пържени картофи.

# 2 084
Моят Филипс сега е 1425  вата, какво му е немощното на Лидълския.
Не се правят само картофи на този уред, има тема с рецепти.

Общи условия

Активация на акаунт