Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 149 709
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 2 055
  • пловдив
И аз съм доволна от авокадото,много е вкусно.
Исках да направя бисквитена торта с готов крем и взех от техните кремове за пудинг ,но хич не се получи добре.

# 2 056
  • София
Оф, коридора си го има, надявам се да го махнат  в края на ноември, в хранителните магазини, се мотаят по 2,3 човека , ще почнат да реват скоро от големите вериги.

# 2 057
Термоблузи дамски аз се надявам покрай ски нещата да пуснат. И да взема още някоя..от онези които вървят комплект към термо клиновете. И термо клин ще взема ..

# 2 058
Оф, коридора си го има, надявам се да го махнат  в края на ноември, в хранителните магазини, се мотаят по 2,3 човека , ще почнат да реват скоро от големите вериги.
Те вече са започнали да реват, ама кой ще ги чуе.
https://dariknews.bg/novini/bylgariia/tyrgovskite-verigi-i-bizne … sionerite-2248940

# 2 059
  • София
Те вече са започнали да реват, ама кой ще ги чуе.
https://dariknews.bg/novini/bylgariia/tyrgovskite-verigi-i-bizne … sionerite-2248940
Или поне събота и неделя да няма, това е безумно, в моя квартален магазин ме пускат и в коридора, аз ги питам, те ми викат" влизай".
Обаче във веригите има охрана и не дават да се влиза.

# 2 060
ще почнат да реват скоро от големите вериги.
Те започнаха, обаче за сега не ги отразяват в министерството. 😡

# 2 061
При нас беше страшна гъчканица преди коридора - няма баба, няма дядо, няма внуче...всички се омешали, сега по мръкване трябва да излизам за втори тур пазаруване, изключително малоумно разпореждане, което спасява само з@дниците на тези, които симулират активност по държавните инстанции.

# 2 062
А точно го каза, Soul. Това е цялата работа, отчитат някаква дейност. Ама резултатът - и за веригите е зле, защото им се струпват много хора накуп заради кородорите, и за пазаруващите- защото така всички ставаме застрашени при повече хора, събрани на едно място.

# 2 063
Налагало ли ви се е да връщате нещо дефектно? Взехме детската кухня, но има изкривена част. Чудя се да се занимавам ли, цялата кухня не можем да върнем, защото я сглобихме, но поне дефектната част дали могат да заменят.

Приложението го ползвам само да си сканирам касовата бележка, купони не съм ползвала.

# 2 064
Разглоби я и я върни в кутията. Връщаш с 6асова бележка и вземаш нова от вътре ако има.

Част не вярвам да ти заменят.

# 2 065
Ще го променят коридора, да...ама не се знае как
Вчера в 13,10 ч. ходих...голяма мешавица в магазина...естествено и пенсионери...

Падна ми се някакъв пудинг от скреча и го взех, не ми хареса.

# 2 066
Извинявам се ако е коментирано! Случайно някъде да има наличен от дървения магазин ?

# 2 067
Налагало ли ви се е да връщате нещо дефектно? Взехме детската кухня, но има изкривена част. Чудя се да се занимавам ли, цялата кухня не можем да върнем, защото я сглобихме, но поне дефектната част дали могат да заменят.

Приложението го ползвам само да си сканирам касовата бележка, купони не съм ползвала.
Ние имахме проблем с нашата кухня, някой от уредите не издаваше звуци. Смениха само него без да връщаме цялата кухня, която също беше сглобена.

# 2 068
УРЕДът с горещия въздух си заслужава всяка стотинка! Купувай, аз имам такъв.
Твоят от Лидл ли е или говориш по принцип че е полезен уред? Имам някакъв спомен че някой се беше оплаквал от покритието на тавичката или каквото е там вътре, специално за на Лидл уреда. А пък го заглеждам и аз и затова питам.

# 2 069

Ние имахме проблем с нашата кухня, някой от уредите не издаваше звуци. Смениха само него без да връщаме цялата кухня, която също беше сглобена.

В магазина ли ви ги замениха или ви препратиха някъде? Мъжът ми каза, че шанс да я разглобява и да сглобява наново, пък и не се знае на новата какво няма да й е наред ...

Общи условия

Активация на акаунт