Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 149 736
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 2 040
  • София
Светът върви в дигитална посока с всеки изминал ден, как карти?! Това беше модерно като стъпиха Била в България. А пластиките кой ще плаща?! Замислете се кое е платежоспособното население и към кой е насочено Лидл+. Еми не са пенсионерите, съжалявам.

# 2 041
Може ли някой да ми каже каква е разликата между сосовете за спагети? Единият за 2.89, а другият намален на 1.50. Днес първата ми печалба е 50%  на мляко с ориз. Ще пропусна.

# 2 042
Ъхъ...платежоспособното население много се вълнува да спести 20 стотинки от кебапчета. Чрез айфоуна за 2 500 лв. Доообре. 😂

# 2 043
2 лв.е отстъпката всъщност.

# 2 044
На мен в последно време не са ми особено блазнещи офертите от Лидл+, и отстъпките ми от оферти са макс 5-10 лв на ,  като много от нещата не бих купила в регулярния си пазар -взимам за да опитам,или заменям някой продукт с  намален аналог,който ми е ок-напр. кафето другата седмица се одобри и ще взема,докато намалят лавацата.
В Лидл + ,офертите все пак не са в основната кошница повечето неща,да не кажа ,че няма нищо , което да е важно за изхранването на едно семейства. Т.е. въобще не ощетява пенсионерите по мое мнение,а насърчава тези с възможности да купуват повече и да опитват повече нови неща. Има и доста неща , които 1-2 седмици след офертата в Лидл +, ги пускат и в брошурата - като пил.филе xxl, за 6.99лв. например. Но наистина ,откакто вкараха тези коридори и нещо нещата много се объркаха- супер много хора имаше вчера в 8-9ч, блъсканица , масово възрастни,пътеките задръстени със стелажи и палета ...не може да минеш,слагат се тепърва нови етикети и намаления - местят се тепърва продукти по камерите или регалите....което говори,че не смогват тотално ..т.е. или има недостиг на обучен персонал, или има прекалено много пазаруващи( заради коридора стават струпвания)  или лош мениджмънт ....най-вероятно е комбинация от 3-те.
Аз съм се примирила ,че в понеделник сутрин трябва да си гледам продуктите и кодовете,че половината табелки и намаления не са обозначени ..лошото е че понякога и продуктов код липсва на етикета Simple Smile Но това си е до мениджмънт и до обучение на персонал - вчера трябваше да и обясня на момичето ,че мога да взема до 3 от всеки вид лютеница , а не общо ...т.е. има нов персонал , но за разлика от мероинджей-ът в понеделник , тя беше учтива и внимателна.

Последна редакция: сб, 21 ное 2020, 12:44 от paulieM

# 2 045
Ъхъ...платежоспособното население много се вълнува да спести 20 стотинки от кебапчета. Чрез айфоуна за 2 500 лв. Доообре. 😂
Тия с айфоните са най-стиснати ....те не могат да си позволят такива телефони и коли с разхищение я Simple Smile Simple Smile Simple Smile ...базикам се , но хора има всякакви и  това какво караш,носиш не говори за какъв тип консуматор си и какво купуваш. Познавам хора , които имат iphone - нов и хубав, но за да си го купят , могат и 2 месеца да карат на хляб и мляко дето се вика Докато ние за месец за храна даваме поне 1000лв , като половината пари са за неща , които са си глезотии за голяма част от населението - всеки си има приоритети .

# 2 046
УРЕДът с горещия въздух си заслужава всяка стотинка! Купувай, аз имам такъв.

# 2 047
Авокадото много хубаво. За 3ти път купувам от промоцията.

# 2 048
  • Варна
Откакто въведоха тия купони на два пъти ми се налага да връщам продукт след каса. Грешката си беше моя взела съм подобен продукт, а не промоционалния, но от толкова години позорувам в Лидл и не ми се беше случвало. Телефонът ми е кофти и всеки път ми отнема време докато се отвори приложението с картата. На всеки две поръчки веднъж ми дават скреч карта. Първият път като не ми дадоха им писах и ми дадоха 2лв, но ми е неудобно пред ден два да им пиша, че пак нямам карта.

# 2 049
А не ти ли е неудобно пред хората, които чакат след теб.

# 2 050
  • Варна
А не ти ли е неудобно пред хората, които чакат след теб.
Не, не ми е неудобно. Чинно изчаквам да ги обслужат хората. Не съм оставила никой на когото в момента му изгаря манджата да закъснее и една минута.

# 2 051
  • Пловдив
Някой снощи каза, че са отменили коридора. Вярно ли е?

# 2 052
Има коридор, в 13:30 охраната се спусна да варди входа при нас.

Интересуват ме дамските термоблузи от последното зареждане - сини на черни звездички - всички ли са с голямо деколте или аз съм попаднала на бройка, при която шивачката щедро е рязала? Имам от миналите години 2, с хубаво деколте по врата са. Термоблуза с голямо деколте ми е странно...още малко и за гол гръб да й бяха помислили...

# 2 053
Ръкавиците вече 17 лв... А бяха някога 10 лв. Преди има- няма 8 месеца Wink

# 2 054
  • Ст Загора
Има коридор, в 13:30 охраната се спусна да варди входа при нас.

Интересуват ме дамските термоблузи от последното зареждане - сини на черни звездички - всички ли са с голямо деколте или аз съм попаднала на бройка, при която шивачката щедро е рязала? Имам от миналите години 2, с хубаво деколте по врата са. Термоблуза с голямо деколте ми е странно...още малко и за гол гръб да й бяха помислили...
Да такива са бузите. За гледах една в понеделник.

Общи условия

Активация на акаунт