Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 151 841
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 2 025
Може би не са на отделно място, защото не всички ползват приложението. Аз също го ползвам много рядко, т.е ползвала съм го два-три пъти.
В Била, Т-маркет стоките, които имат отстъпка с карта, също са си по местата.
Трябва да се гледа внимателно. Аз съм взимала грешен продукт в бързината, защото пък гледах етикета, а то зад него подредено друго. Гледам и етикет, и продукт вече.

# 2 026
За мен е некоректно. Дори и да не е закононарушение. И не съм доволна.

# 2 027
  • София
Пазарувах,  каквото си пазарувах ежедневно, не е нещо интересно, но взех от гръцко мазилце за филийка - Пикантен крем за мазане, не е лошо, наистина е пикантно, лютивичко , но можеше и още, но надали ще взема втори път. Не съм гледала какъв състав има и не искам да гледам. Взех и крошо-ябълки, на мен ми харесват, банани, ябълки награбих, че ми трябват за щрудел, задължително, бяло гръцко сирене,  рикота ,  маскарпоне, имаше и прошуто и Грана Падано, че много я ползвам, масълце, но не солено и не е БИО, защото БИО-то го пропуснах без да искам, някакви бАнбонки с пълнеж, но не съм ги пробвала, и турон, много го обичам, но този модел не ми хареса чак толкова много, този който приготвям за Коледа е 100 пъти по хубав, да се поФаля, че я няма циганката, също домати, и сладки картофи. Общо взето нищо интересно.

Последна редакция: сб, 21 ное 2020, 00:49 от Не се сърди, човече

# 2 028
При нас до всяка стока от приложението има флагче. Ако си си разгледал приложението няма никакво объркване и няма нищо подвеждащо.
Да, това с коридорите и с нежелаещите да се съобразят поне малко започва да става дразнещо. Днес не можах да мина на обяд през аптеката с дребния, щото беше коридор. Оставих го сам в 4.40, викам ще скоча за секунда до кварталната аптека. Да, ама не.баба, след нея сърдит дядо....и така половин час. А дЕдото живее в блока над аптеката. Но не, точно след коридора трябва да отиде, че и се зъби, всички са му длъжни.

Последна редакция: сб, 21 ное 2020, 00:49 от Не се сърди, човече

# 2 029
  • София
И на мен ми прави лошо впечатление, че вече продуктите с купони не са обозначени и с флагче, което да стърчи напред. Демек гледаш, гледаш и ако недогледаш е в полза на Лидл.

Последна редакция: сб, 21 ное 2020, 00:50 от Не се сърди, човече

# 2 030
Някой пробва ли портокалите, дали са хубави?

# 2 031
  • Велико Търново
Тези, които са намалени, са хубави! Аз ги ям, не ги цедя. Грейпфрутите също са хубави.

# 2 032
И аз вчера се връщах и разправях с едно авокадо - оказа се, че намаленото е друго, Но етикета на намаленото е над това, което взех! Другото, намаленото беше настрани през 3 щайги с манго и др. Трето авокадо през 2 купа От другата страна ,  взела съм и тарелка намалена, не я маркира, и и казвам писна ми да Ви следя, кое е вярно и кое Не, писна ми да ме лъжете непрекъснато като слагате етикетите на некоректни места, а не ТОЧНО над артикула. “Ама госпожопо- полека с този тон”, напоследък съм доста разочарована от тази политика на магазина. И гледам не съм само аз, на всяко пазаруване на касата някой се разправя, а така ми става жал за възрастните, които не ползват Л+, и само вървят с брошурката и питат, че цената е друга?!

# 2 033
И преди приложението е имало обърквания. Пъпешите например обърках аз...но питах и ми бе обяснено и показано по картинкити дори.

Сега си записвам кода на продукта отзад на списъка..за прясното мляко последно, и за лютениците вчера. Така като застана пред стелажа...бързо се ориентирам. Препоръчвам .

Като махнем емоциите настрани..всъщност никой не е ощетен защото може да остави грешното на саса и да се върне за правилното нещо. Дори и на следващ ден .

За кебапчетата също тръгнах да държа тон, но отсреща нормално ми бе обяснено и всъщност разбрах че грешката е моя. Не гледах внимателно защото бързах. Та мога да си сърдя на себе си в случая....предпочетох вместо това да ги заменя.

Всичко точно ☺

Никога не са ми държали тон...за това вероятно и не съм обидена ☺

# 2 034
Не смятам за редно да чета чак кодове! Съжалявам. Пазаруването и обозначенията трябва да са достъпни за късогледи, пенсионери, бързащи, всякакви. В Лидл дълго време беше така! Има огромни червени,зелени, пембени табели.
Ако нещо е обозначено, а е през 3 щайги,е НЕредно. Подвеждаща реклама. Дори и да е незаконно, е нередност и мен ме отблъсква.
Заради купоните от 3-4 пъти седмично по 150 лева, оставям веднъж седмично 100. А понякога и на две седмици. И може още да разредя.

# 2 035
Аз чета кодове в Метро, но дори и това не винаги помага, там кошмара е пълен.

# 2 036
Да Хепи...донякъде те разбирам. Единият вариант е този който ти си избрала - да не пазаруваш.

Другият е преглътнеш неудобството и да попиташ/върнеш/замениш.

Който както иска ☺

Лидл е единственото място където не се чувствам неудобно да върна нещо -без да ми сумтят, мрънкат, да се опъват и подмятат реплики.

Предлагат варианти. Ако искаме..не е задължително нищо.

# 2 037
Така е. Много е удобно да връщам и заменям кебапчета и снакс за някакви стотинки в условията на пандемия.
Просто досега не бяха организирани така некоректно нещата. Споделям и аз. За бъгове в кодове и прочие ептен. Тях не коментираме, ново е, ще се оправи....да се надяваме.

# 2 038
За Лидл+ - наистина е доста гадно да гледаш как технологичните хора си сканират телефоните и си пестят стотинките, а пенсионерите гледат и преглъщат. Всичко това може да се реши с физически клиентски карти. Може да се пише на Лидл по този въпрос, както посъветва да направим и един касиер, също разочарован от това им нововъведение.

# 2 039
Здравейте дами, предварително се извинявам ако в темата е коментирано, но не можах да открия мнения. Интересува ме фритюрника с горещ въздух, който ще е на промоция от 28.11.
Има ли дами, които го ползват, заслужава ли си парите,добре ли изпича продуктите и т.н. Всички съвети и мнения ще са ми от полза.
Благодаря предварително

Общи условия

Активация на акаунт