Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 154 206
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 2 010
  • Mediterraneo
не пише ли в приложението кода на продукта? Аз по него се ориентирам.

# 2 011
  • София
То цена няма на хладилните витрини и етикети, ти код искаш. Филияла ни е под всякаква критика. Меденките дори не знаех на каква цена ги купувам, после видях, че са 1.99 лв на касовата.... нямаше никакъв етикет за тях.

# 2 012
Три вида поне са Деси. Аз горе се допълних. Ти си взела двете грешни 😄☺☺

Св.и говеждо Ст.планина са на промо.

Има и
1.свински само Ст.пл
2.свински но не са Ст.пл.

# 2 013
Много ползвам термобельо за дребното, особено, ако много се поти нощем - спи с него, защото памучната нощница стои мокра.

# 2 014
  • София
Абсолютно тета, пълен лаик съм. 😃 Явно и виШото ми образование не е достатъчно да се оправя с три вида кюфтаци 😃

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 23:56 от Десислава``

# 2 015
Споко бе...то и аз ги обърках 😄

# 2 016
  • Велико Търново
Много ползвам термобельо за дребното, особено, ако много се поти нощем - спи с него, защото памучната нощница стои мокра.
И тук, както във всичките ти коментари, ми убягва логиката!

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 21:34 от skk007

# 2 017
Памукът е кофти материя...не отвежда влагата а я попива и цялата мокротия е по гърба ти. Карах маунтин байк навремето и от там го знам. Даже вълна е по-добре от памука.
А тия полиестерните НЕ задържат влага уж. Не се пропиват. Ако са и дишащи...я отвеждат навън.
За това.

# 2 018
Аз не мога да си представя да спя с термо белъо 🙄 това не спарва ли много ,ползвам го за екстремен студ зимни преходи в планината и ски ,евентуално ,ако ще кибича дълго навън ....но ставам вир вода ,ако нещо не преценя температурата...освен с памучни пижами не мога да спя с нищо друго ,децата също ,те няма да ги свърти да заспят с тези найлони,а не е ли по добре ,ако детето се запотява да се регулира дебелината на завивката и температурата в стаята?...
Награбих   шоколад -бял с ванилия и 70  %

Запасих се  пилешко ,патица ,зеленчуци ,мезета ,сосчета и др.Няма да стъпя поне седмица ,че и повече .....много ме дразнят тези пенсионери ,имат цял ден почти коридор и като отида ,не стига ,че се блъскат всичко до 65години и става страшна навалица ,без дистанция ,ами и е пълно с пенсионери щъкащи извън техният коридор 🙄

# 2 019
Нали уж им е забранено - да щъкат, когато си искат.

# 2 020
  • до най-прекрасния мъж
Нали уж им е забранено - да щъкат, когато си искат.
На нас е забранено, те може по цял ден...

# 2 021
  • Бургас
А, те могат винаги. В противен случай им се наручават правата. Ограниченията са за нас. Ние права нямаме, на работа не ходим, деца не гледаме ...

# 2 022
А вече не пазарувам с купони
Едни кърпи не бяха баш, чипс и той. Сега и с кебапчета бих объркала....за мен не е ок.
Като имаше купони за пиле, във фризера дни наред нямаше кьораво пиле. Ми...

# 2 023
Не искам нищо лошо да кажа, но те сами поне трябва да се пазят - обаче ето и от мен един пример- наложи се да ходя до един друг голям супер, преди обедно време - познайте какви на възраст бяха основно пазаруващите. Може и така да им е било по-удобно, ама в крайна сметка от тези коридори резултатът е, че след тях се натрупват повече хора, а пък тези, които трябва да се пазят така или иначе се смесват явно с останалите пазаруващи по което време им скимне. А струпването на много хора е опасно за всички, затова гледам по-рядко да ходя до магазина. На всичкото отгоре се струпва и на главите на работещите в магазина, които малко или много са подложени така на допълнително напрежение.

# 2 024
  • София
Да, абсолютно това струпване след 4:30 е заради тоя коридор. Те самите нито го искат, нито го спазват. Просто го измислиха за да се дъвчем и плюем по между си, да не ги закачаме тях. Хепи и много хубаво правиш, аз също смятам да си изтрия приложението. Ще им опиша все пак ситуацията в обратната връзка. Явно е, че не съм само аз. Интересно дали така е и в чужбинското? Или там промоционалните са отделени и с друг етикет, а не като при нас умишлено разбъркани..

Общи условия

Активация на акаунт