Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 154 263
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 1 995
  • София
Ходих тази вечер до Студентски град, но за съжаление шевна машина нямаше, а оверлог. 😔
От Лидл ми отговориха, че никъде нямат наличности, но се надявах да ги опровергая. Здраве да е! Simple Smile

# 1 996
Кило и половина са табелките. Днес направих пилешко с конфлейкс. Не е лошо месото.
И ликьора не е лош Wink

Вече ти се плете езикът. Simple Smile

# 1 997
Май май Wink
Тарелки имах предвид

# 1 998
  • София
Аз ходих следобяда и беше някаква пълна лудница. Побъркаха народа с тоя коридор, то не можеш да се разминеш. Накрая касиерката не ми отчете отстъпката на кюфтетата и си ги взех два броя за 10 лв. Халал да са ѝ. Пет пъти питах отчело ли е Лидъл +, дааа отчело е. Е наистина имам белекжа в приложението, ама не на промоционалната цена. Почват да ме изнервят и мен вече с тези чести “грешки”. На опашка имаше сто човека и реших да не се връщам, малкия чакаше в нас да яде и той и бързах. Взех си меденките на РС за утеха, ама нищо осбено не са ми. Абе отвратителен пазар беше, а преди с кеф ходех там.

# 1 999
  • София
Да не си взела друг вид кюфтета, те са два вида? Щом има бележка в приложението, значи е отчело картата и трябва да ги намали.

# 2 000
Да не си взела кюфтета от свинско и телешко?
Промото е за свински само.

Или обратното.

Аз ги върнах и ходих да си взема правилните.
Отчете

# 2 001
  • Пловдив
Щях да снимам...има някакви нови кутии с панирано сирене, замразено е. Също лучени кръгчета и още нещо беше Simple Smile
Във фризерите са.

# 2 002
  • София
Очевидно съм взела едни свински и едни от "правилните", нито едните не са на намалена цена.

# 2 003
Аз регистрирах 2 бележки, и вече мисля че трябва да спечеля ваучер. Миналата година ме пропуснаха.
По 2 пъти на ден съм в магазина. Бия и Тета по лоялност.

# 2 004
Абе те още са ги намалили 😨😨😨

В моята бележка се вижда ...а и бяха...на 3.99.

????

Деси..взела си 2 грешни вида.
Ст.планина свински
И само свински без да са Ст.пл.

Промото е трето - ст.пл смес.

# 2 005
  • София
Очевидно съм взела едни свински и едни от "правилните", нито едните не са на намалена цена.

"Правилните" са 5,49, на твоята бележка са 5,29. Не знам вече. 😀

# 2 006
  • Велико Търново
Пийкок, честито и от мен! Пропуснала съм повода, но щом е за ликьор работата , си заслужава Simple Smile

# 2 007
  • София
Това и аз го видях, ама нищо не променя.Изключитлено грозно и пошло, ако това им е политиката вече, да пускат промоции и да слагат объркващи неща, това ще им е последната награда май. Направо ми идва нецензурни думи са употребя. На картинката са същите мисля? Или аз вече съм луда.

# 2 008
  • София
Други са намалените, аз затова цъкам на стоката в приложението и си прочитам какво точно е намалено.

Скрит текст:

# 2 009
  • София
Омг, сега видях, че пише и говеждо месо. Ми не знам, изключително съм разочарована.
Дори не знаех, че има толкова много видове кюфтета.

Общи условия

Активация на акаунт