Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 154 273
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 1 980
  • Пловдив
Парфюмите някой тества ли...как са. Два дамски вида..реплики ли са? За тези от брошурата питам ☺
аз ги душках, ама...хич нямам нюх за аромати.Нямам представа дали имитират...чудих се, ама не си взех.

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 16:37 от mystic woman

# 1 981
  • In transit
Нали от днес има на промоция:

Значи като отида утре и видя, че няма шоколади, да знам, че са у вас. Заредила си доволно. Grinning

Утре преди обяд дали ще има пак много хора? Да взема да пратя младежа и без това той ги яде тия шоколади?

# 1 982
Този път има доста сосове Барила, за разлика от предишни промоции, когато свършват още на деня на пускането.

# 1 983
  • Козлодуй
За термоблузите от ски седмиците са хубави да и ние имаме такива от миналата година но конкретно мъжките термоблузи от вчера са прекалено тънки и не са никакво термо - ММ като я облече каза че не чувства по-топло с нея за сметка на това суитшърт мъжки е дебело ватиран и много хубав дамския винаги е тънък не зная защо все дамските тениски с прекалено къс ръкав и горните дрехи все едни тънки пък на мен все на ръцете и гърба ми е студено Simple Smile

# 1 984
Ние си направихме следобедно шотландско кафе, с 30%-та течна сметана и Дюърса 😸
Хубаво е уискито, а какъв аромат има...ммм, на карибски ром, в бъчви търкаляни от Джони Деп (вметка от детето) 😺

# 1 985
  • Пловдив
Ние си направихме следобедно шотландско кафе, с 30%-та течна сметана и Дюърса 😸
Хубаво е уискито, а какъв аромат има...ммм, на карибски ром, в бъчви търкаляни от Джони Деп (вметка от детето) 😺
Ай, ай, ай...и бутилка...Дюърс! Laughing
Абе вие не сте ли на работа...м?

# 1 986
И детето ли пие уиски ?Браво,браво!Ще пращам утре мъжа ми,няма само аз да тътрузя уиски,то така описано и на мен ми се припи ирландско кафе.
Чая на Делукс с лимон и джинджифил е хубав.

# 1 987
Мистик, не, имаме празник и запразнувахме по от рано: ))
Бобчита, не, само коментира. То си пие направо Бейлис, не е лаик като нас. 😸
Абе я кажете, ер фрайъра на Лидъл с каква вместимост е спрямо другите?
Върти ми се в главата, че съм чела, че е по-малък.

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 16:13 от Lemy

# 1 988
Имало ли е миналите години такива играчки.За първи път ги виждам,дали са подходящи за 4 годишни обичащи буквите?

Ние имаме лап топа от мин година. Много играем с него. На 2г беше като го получи.

# 1 989
Бре, всички са в магазина и никой не пише Stuck Out Tongue Closed Eyes
Видяхте ли пилешкото филе, много ли са големи тарелките? Има ли такива, които са около кило или по-малко?

# 1 990
Аз минах набързо.

Видях мъжките "термо" блузи..права е дамата:

За термоблузите от ски седмиците са хубави да и ние имаме такива от миналата година но конкретно мъжките термоблузи от вчера са прекалено тънки и не са никакво термо - ММ като я облече каза че не чувства по-топло с нея...

Те като чоропогащник. Отврат. Никакво термо за МЕН не е това...

Благодаря че ми обърна внимание ☺

# 1 991
Кило и половина са табелките. Днес направих пилешко с конфлейкс. Не е лошо месото.
И ликьора не е лош Wink

# 1 992
Честита да си, PeacockLove! И наздраве!
При нас тарелките с пилешко бяха над 1300гр.

# 1 993
Верно са ХХЛ Hushed

# 1 994
Благодаря , mariat! Реших да полея повода с ликьор а Wink

Общи условия

Активация на акаунт