Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 154 301
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 1 965
Макароните са като целувки от бадеми слепени с крем.. аз не бих повторила.
Ако не са направени добре- може и така да са. Пробвали ли сте на друг производител?

# 1 966
Може ли някой да пусне снимка на детското термобельо?

# 1 967
  • София
На миналата страница Тета е пуснала брошурата. Ето го малкия миналата зима.

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 20:37 от Десислава``

# 1 968
Парфюмите някой тества ли...как са. Два дамски вида..реплики ли са? За тези от брошурата питам ☺

# 1 969
В 12.30 на Битоля Варна беше ужас,пълно с народ,митинг ви казвам Едва се разминавах,токови удари ставаха и се изнизах докато има ток ,че да мога да си платя.

# 1 970
  • София
Герда дай знак като ги видиш, да ги изтрия. Аз чак сега приспах малкия и сега седя и чакам тъпия коридор. После ще е лудница 100%..

# 1 971
  • Стара Загора
И в Стара Загора беше лудница в 12 и 30ч . Взех от бургерите и един пакет кордон бльо.
Днес най-накрая намерих торбичките за зеленчуци. Купих си 2 бр. Дано не ги забравям. Найлоновите им напоследък трудно ги разтварям и е голямо мотаене пред зеленчуците Sad

# 1 972
Ами това всъщност представляват истинските макатони-белтък,захар и бадемово брашно-точно целувка с бадеми...

# 1 973
  • Велико Търново
Това точно имах предвид, просто конкретните от тази седмица не са ми кой знае колко вкусни, за да си взема отново ( не че ги има някъде).
Вземала съм от сладкарница и повече ми харесаха, вкуса им беше по-наситен и богат.

# 1 974
Много благодаря за отзива, значи да не съжалявам, че не съм намерила сегашните макарони.
Скрит текст:
от всички макарони, които досега съм пробвала, най-много са ми харесали на “100 гр.Сладки”.
А това е едно от малкото сладки изкушения, които харесвам и предпочитам като вземам да са доближаващи се до оригиналната рецепта, а не просто някакви сладки.

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 15:29 от fenyx

# 1 975
  • Велико Търново
Много благодаря за отзива, значи да не съжалявам, че не съм намерила сегашните макарони.
Ни най малко Simple Smile следващите които пуснат ще са по-вкусни и от тях ще намериш! Сигурна съм! Wink

# 1 976
  • Пловдив
Напазарувах доволно бързо точно преди "коридора". И при нас нямаше макарони и профитероли Sad.
Иначе заредих с камембер, бургери, горгонзола, каваноси (за първи път купувам), лютеница, котидж... а и вино! Simple Smile

# 1 977
  • София
Маслото на Мегле как е? Някой пробва ли го?
Добро е.

# 1 978
  • Бургас
За парфюмите - пръснах си на лентички вчера от двата дамски. Тъмният ми е непоносимо сладък и го изхвърлих още в магазина. Жълтият е приятен и на другото ходене ще си пръсна и на ръката за проба. В нета мернах някъде сравнение с Lacosta Pour Femme.

За термобельото, пак казвам, говоря и аз за това от другата седмица - винаги го пускат в седмицата със ски стоки. Няма вата, мъхнатичко, ала-бала - спортно, стегнато, прекрасно! Никога не е стягало на детето, а то спортува с него. В момента е висок синът около 145см, тежи около 36кг и си носи миналогодишното в размер 134-140. Леко късеят ръкавите, но стягане, прищипване, опъване - тц!
Отново от ски седмици имам и аз термоблуза, и мъжа ми - точен размер, с леко мъхнатичко отвътре, по-мека материя. Ползвам си я за навън като дремем на студа на тренировките, както и за спане си имам Simple Smile

# 1 979
Аз си купих от Замразените еклери, макароните ги забравих. Барила паста и сосове, имаше Проволоне намалено останало и разни други от Италианската седмица. Взех "Наши" круши от вашите Simple Smile. Днес опитах една - не са лоши. Бяха по една в собствено чорапче да не се натъртват.
Вчера в Кауфланд опашката за влизане след 16:30 беше започнала да се вие от 16:00ч. вероятно. Аз се озовах там в 16:15ч.
Мааалко по-късно в Лидъл беше пълно с хора и коли по паркинга и всеки бързаше да успее да напазарува, за да не се тъпче с останалите. Всички безкрайно недоволни от случващото се изглеждаха.
Чак не ми се мисли какво ще е преди празницие...

Общи условия

Активация на акаунт