Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 154 287
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 1 935
Вкъщи си нося термоклина,знам че е бельо,леко прозират бикините ми,ма не ми дреме.Много ми е удобен,взех го от предното пускане .

# 1 936
  • Пловдив
Термоклиновете, които вие ползвате - от по-големите номера от детските ли сте взимали са или са пускали и за големи?

# 1 937
Маслото на Мегле как е? Някой пробва ли го?

# 1 938
Термобельо имам за дребната лидълско, много съм доволна. Опаковам я винаги като сме в планината, на ски и т.н. Не е стегнато, не е дебело, точно каквото трябва да е. Пак ще й взема, че сегашното 2 години го сурка вече и май го поопъва.
ММ и МС даже потник и дълъг ръкав не слагат зимата, там термобельото не върви Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Наточила съм се на телешкия език. Фенове сме вкъщи Simple Smile И миди !
Чудя се за комплекта за рисуване...

# 1 939
  • до най-прекрасния мъж
Термоклиновете, които вие ползвате - от по-големите номера от детските ли сте взимали са или са пускали и за големи?
Вероятно по-следващата седмица ще пуснат и за възрастни. Аз взимам от тях, в тези за деца е абсурд да се напъхам.

# 1 940
Вероятно по-следващата седмица ще пуснат и за възрастни. Аз взимам от тях, в тези за деца е абсурд да се напъхам.
Дамски термоклинове имаше преди седмица или две, при това два вида - по-тънки и ватирани.

# 1 941
За възрастни,тозк който нося го пускаха в седмицата с долниците и горниците,ония зелени,розови и т.н.,скоро беше.Днес ще мина,ако и тия са така стегнати ще взема още един.Под стегнат имам предвид,че стои прибрано,не става на колене и не се разпуска като седнеш два пъти.

# 1 942
  • Варна
Последните две години във Варна зима нямахме,но предишни години доста си го употребявах термобельото особено като падне 5см. сняг и блокират движението. Наложи ли се да ходя на работа с градския транспорт и да вися по спирките по час задължително слагам. Имам два Лидл-ски клина на незнам колко години....Не са мръднали. На ММ вземам ежегодно. Зиморничава гад е,а и работата му е свързана с постоянно обикаляне на неотопляеми обекти. Вчера взех две черни термоблузи. Хич не ми се виждат термо ама ще видим.

# 1 943
  • Велико Търново

Обещаното съдържание но съм с резервен телефон и не съм сигурна чете ли се.

# 1 944
Рано-рано напазарувах. Имаше доволно баби и дядовци Joy
Купих всичко без поръчаните от щерката френски макарони. Свършили били, мхм. Гайди йок.

# 1 945
Аз взех шоколади, че идват празници, трябва да се понаправят някои и други сладкиши, и 8 годишният Дюърс, да го видим.

# 1 946
Леми, какви шоколади?

# 1 947
Нали от днес има на промоция:

# 1 948
Не съм я отбелязала..... Нищо, може утре да има още.

# 1 949
И аз взех шоколади. малина не взех, че беше с кофти състав.

Общи условия

Активация на акаунт