Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 154 291
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 1 920
На мен тук са ми помагали с един дървен паркинг. Една мама го купи. В същото време ми го намериха в гръцки лидл и пратиха. Но помощта тук в темата е безценна ☺

Тета, същия ли е като от брошурата за следващата седмица? Че го обмислям за подарък на малкия.

# 1 921
Този е малко по-различен. И цената по-висока ми се видя..45 май беше тогава.
Но са качествени де. Няма да сбъркаш.

Аз тогава прозвъних всички онлайн магазини в които намерих подобен дървен...но навсякъде казваха че нямат налични. Пък не бяха махнали артикула от сайтовете си...както и да е де...минало заминало.
Но още помня доброто от дамите тук. ☺

Синко е синко-мискинко иначе Joy

# 1 922
Всъщност тези вериги Лидл, Кауфлнад и т.н. имат ли единна система, от която да разберат къде и колко има наличност? То в някои случаи в конкретен филиал не могат да кажат дали има наличност.
Лидл на мен два пъти са ми отговаряли на запитване на мейл с конкретен филиал, където да намеря търсен артикул (седмица-две след като е бил офериран, двете запитвания бяха за различни неща). Така че- когато има как - могат. Единият път ходих и го намерих, така че е проверено, във втория случай - не можах да отида до въпросния филиал, но вероятно е имало наистина стоката там.

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 22:11 от fenyx

# 1 923
Благодаря, Тета. И на мен ми изглежда добре от брошурата, така че ще отида рано в понеделник да взема.

# 1 924
Някой опита ли смокиновата баклава?

# 1 925
Да, вкъщи я опитаха (аз такова сладко нещо не ям), харесаха я, но била доста сладка.

# 1 926
Имало ли е миналите години такива играчки.За първи път ги виждам,дали са подходящи за 4 годишни обичащи буквите?

# 1 927
Моля, някой с отзиви и мнения за комплекта за рисуване от 23 страница.
Чаках за настолен статив за рисуване, но повече от година не са пускали и май няма и да пуснат.

Хубав е комплекта. Моето дете се занимава с рисуване и харесва всичко в лидл. Комплекти купуваме две години подред.

# 1 928
Дървен лаптоп имаше преди - купувах такъв за подарък. Мисля, че става за 4-годишно, обичащо буквите. (Между другото има едни магнитни игри с букви, има ги в Комсед, Хиполенд, може и на други места да има,  та това е компактен вариант и по-лесно се прибират, като са с магнити).

# 1 929
Едното си е календар. Другото е дъска за дневният ритъм на детето

# 1 930
  • София
Календара ми го подариха миналата година и малкия изкърти веднага плочките. Със сигурност е за по-големи деца, не знам на каква възраст учат часовника. И аз давам положителен вот за термобельото. Миналата година на всяко излизане с шейната е бил с него. Отговаря си на размера според мен. Е, прилича на Ахил с пилешки мускулчета и е много смешен, но в никакъв случай не му е притискало, нито да е оставало очертания. Баща му работеше на летището и зимата не ходи без термобельо на работа, особено като правеха самолети навън на - градуса. Утре сутринта ще ходя аз до Лидъл, че имам списък. Дано не забравя да взема и пърленки и лютеницата на РС, които похвалихте.

# 1 931
  • до най-прекрасния мъж
И аз, и ММ имаме термобельо. Първо купих за мен по-миналата година 2 клина, защото само клинове бяха останали. Допаднаха ми много и миналата година купих още един клин и 2 блузи за мен, както и един комплект на ММ. И двамата си ги носим, особено за сняг са супер. Впечатлението ми е, че черните се спраха и умаляха леко, а сивите и червените не са мръднали.

# 1 932
Кога носите термобельо? И на децата освен при спорт навън кога им го обличате ?
* Прочетох за летището, но като изключим такава работа навън не знам кога ще има приложение. И освен ако не си скиор

# 1 933
  • до най-прекрасния мъж
На всяка зимна разходка в планината. А ние ходим често, даже до миналата година ходехме всяка седмица някъде. Тази може би също няма да пропуснем, макар и да е по-рядко. Също аз ходя и на работа с клиновете, особено миналата година имах чести излизания и престой навън и ми беше екстра под дънките.

# 1 934
Не забравяйте зиморничавите. 😀 Не се ли навлека на пластове като Лукчо, нямам стопляне.

Общи условия

Активация на акаунт