Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 154 315
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 1 890
Не разчитайте на телефона като цяло! Много пъти вече ме режат с дежурното: "Изчерпано е в цялата страна." По мейл имах повече успех. А в темата най-много.

Явно наистина е така, просто не знаех за темата (за съжаление). Изключително много мразя да ми се провалят плановете, заради нечия немарливост и ще подам сигнали където трябва. Като не им се работи на тази позиция да си търсят работа, която ще вършат с желание.
Първия път като звъннахме директно отговорът беше "Изчерпано", а втория го изиграха по-добре "Момент да направим проверка" (около 2 минути проверява) и тогава каза "Изчерпано", та затова решох, че наистина е така..

# 1 891
Здравейте, търся дървен детски магазин от вчера, но в Пловдив няма никъде. Някой знае ли къде кога да открия?
това ли е ?

# 1 892
Да, подаването на лъжеинформация е отвратителна тяхна практика и не знам какво чакат да се случи, за да я прекратят. Някой обясняваше, че под определена бройка, примерно 10, на тях им излизало, че няма наличност. Ако е вярно, тогава така да кажат, че системата не може да регистрира наличност. Защото на мен ми трябва точно 1 бройка и ако знам, че системата им е бъгава, ще си намеря друг начин, за да открия бройката, а не да ми казват, че са сигурни, че никъде няма наличност.

# 1 893
  • Сливен
за първи път ще купувам термобельо за малкия,насоки кой размер да взема-висок е 107-108см,17кг ,нормално телосложение.

# 1 894
Друго си мисля аз - че имат определено време за обслужване на клиент по телефон и трябва бързо да търсят инфо за наличност, а системата без IAN номера сигурно се затруднява да изкарва резултат, зависи каква е търсачката. На мейл са ми връщали информация за наличност по филиали, но там имат повече време за отговора. Мое предположение само е това, нямам информация отнякъде.

# 1 895
  • Козлодуй
Термоблузите за мъже не са никави термоблузи - много тънки за сметка на това суитшърт за мъже много дебело ватиран а за жените преди две седмици ми е тънък Simple Smile
Аз за себе си взех в понеделник две термо блузки и са дбелички едната която е синьо-зелена е на черни снежинки, а колко щеше да е хубава ако беше на бели снежинки ама не са се сетили  Simple Smile

# 1 896
Царици сте в намирането на кусури на Лидл. Ако нещо не ви харесва, не го купувайте, ако вече сте го купили и не го харесвате - имате възможност да го върнете. Ако си вземете нещо от друг магазин (без значение дали е хранителна стока или дреха, дали ще можете да го върнете ей така, защото ви е кефнало?

# 1 897
Тези детски термо блузи и клинчета - не ги одобрявам. Стягат и прещъпват....мани мани. Веднъж взех когато синко беше 2-3-4годишен и след като едва го нацедих в тия менгемета...ги върнах. Та от мен имат твърдо не.

# 1 898
През годините един път не съм прочела тези термо блузки и клинчета за деца да си отговарят, всички казват, че са силно умалени. Миналата година даже бях питала и някой ми отговори, ако вземам да са "поне с един номер отгоре".

# 1 899
Поне 5 номера нагоре 😄😄😃
И пак ще стискат ..брррр...не понасям аз такива притеснителни дрехи .☺

# 1 900
Всъщност тези вериги Лидл, Кауфлнад и т.н. имат ли единна система, от която да разберат къде и колко има наличност? То в някои случаи в конкретен филиал не могат да кажат дали има наличност.

# 1 901
На мен тук са ми помагали с един дървен паркинг. Една мама го купи. В същото време ми го намериха в гръцки лидл и пратиха. Но помощта тук в темата е безценна ☺

# 1 902
Този паркинг още го помня. Играе ли още с него?

# 1 903
Неее..☺
Пуснах го в олх пролетта ☺

# 1 904
  • софия
Marcheto*, по закон имаш право да промениш мнението си за поръчката, т.е. можеш да я върнеш.

Общи условия

Активация на акаунт