Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 149 151
  • 2 964
  •   2
Отговори
# 2 190
За съжаление не съм от София. Пуснах запитване и ми казаха, че само в един филиал във Варна има. Но беше бяла елхата.
Айде бе!В кой филиал,защото аз бях в този на центъра,Битоля се води и видях елхи в количките на клиенти,зелени бяха в стреч.
Взех костенурката и два пъзела,куба го мислих,но има подобна играчка и го оставих.И уиски дундългун или както там е,у кекс че мъжа ми много го харесв,сок ябълка на Солевита и туй то.

# 2 191
Малко извън сезона, ама.. има ли хубави домати в Лидл?

не.

Аз купувам  от дребните - има няколко вида и са вкусни.

ядат се, но не са хубави. онзи ден взех розови бг за 3.50 от лидл. ядат се и те.
иначе има хубави, но не са в лидл и са бая цифра вече.
каката иска от дядо коледа пистолет за топло лепене, хахаха

# 2 192
Влизам само да похваля луканката - Смядовската на Родна стряха- много вкусна и крехка .Дано да има и в четвъртък ,да си взема още:)

# 2 193
  • София
В събота мернах в Озон една кухня, оказва се, че са много:
https://www.ozone.bg/igrachki-i-pazeli/kato-vazrastsnite/detski-kuhni/
Само давам идея, дори не видях колко е струвала лидълската, само вариантите за препродажба

# 2 194
А дали се чува нещо да имат отново свинска мас в Лидл? Като гледам, такива неща май първо тук се разчуват, та да си опитам късмета Grinning
Миналата зима имаха много хубава мас в кофички по 1кг, но я спряха като се стопли времето и сега още се надявам... Не само че цената беше без конкуренция, но и маста ми харесваше.

# 2 195
Хърватската мас, имаше много драма за нея Simple Smile)

# 2 196
Не си спомням драмата каква е била ама си беше харесван продукт и още не ми е умряла надеждата да се появи пак. Макар че пък то ако просто чакаха студен сезон, вече си е краят на ноември-...

# 2 197
Най-голямата драма беше, че почти никой не я поглеждаше на редовна цена... докато финално (преди да изчезне) не я намалиха с 50%. И тогава юруш...куцо и сакато грабеше, не се добрах и до 1 опаковка да я опитам поне... Grinning А няколко пъти пробвах...

# 2 198
Малко извън сезона, ама.. има ли хубави домати в Лидл?

не.

На мен ми харесват черита по-големички. На клонка са в тарелка с фолио ...500 г. Имат вкус и мирис на домат. Последно на 3 лв за 500г ги взех.

# 2 199
Драмата беше че съдържа лук и прясно мляко, което на много хора им се стори неприемливо. А то по рецептите в нета си пише, че с прясно мляко се избелва.

# 2 200
В Лидл има едни холандски черита, в тарелки, това са най-вкусните, на които съм попадала (е, и цената им е висока, 8-9 лв за кг май бяха, но ги вземах за едното дете, че другото не ще и да чуе домат).

# 2 201
В дружба беше и в кутия. Вътре не знам дали е увита с фолио. И кво сега... Да мятам детето в раницата и да видя има ли на Битоля. Grinning
И аз знам, че прясното мляко избелва маста. Май се изваряваше в него, вместо във вода.
За съжаление не съм от София. Пуснах запитване и ми казаха, че само в един филиал във Варна има. Но беше бяла елхата.
Айде бе!В кой филиал,защото аз бях в този на центъра,Битоля се води и видях елхи в количките на клиенти,зелени бяха в стреч.
Взех костенурката и два пъзела,куба го мислих,но има подобна играчка и го оставих.И уиски дундългун или както там е,у кекс че мъжа ми много го харесв,сок ябълка на Солевита и туй то.

# 2 202
  • Велико Търново
Последните 30+ мнения, никой не е питал и писал за Еър фрайъра  в събота.
.. Някой да го е ползвал, бихте ли споделили мнение Simple Smile)))

# 2 203
# 2 204
Има....цели 250 са 😄😄😄

Общи условия

Активация на акаунт