Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 149 168
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 2 175
Може, ама аз нали не го ям и тази информация ми е влязла, и излязла веднага от ушите.

# 2 176
  • в кукувиче гнездо
Днес по касите имаше доста върнат боб "Родна стряха". Хубав ли е? Увира ли бързо?

Хич не е хубав. Мисля, че го обсъждахме.
отвратителен е

# 2 177
  • София
Днес по касите имаше доста върнат боб "Родна стряха". Хубав ли е? Увира ли бързо?

отвратителен е

Сериозно ли? Ние тъкмо вчера варихме за яхния в тенджерата под налягане и се свари чудно. Много ни хареса.

# 2 178
  • София
Ние днес успяхме най-накрая всичко, което си бяхме набелязали с ММ да вземем. Добре, че успя да отиде преди работа, имало е макс 10 човека в магазина и е било спокойно. Най се зарадвах на дървената проходилка за малкия и маслените бисквити Grinning Взехме и два ръмп стека и едни ребра, които никога не сме пробвали и малко не ми вдъхва доверие опаковката, но довечера ще пробвам да ги направя нещо. И за пръв път взехме кафе Лаваца Suerte. Точно такова не сме пили, но поне е промоционално и ако не е хубаво да не се ядосваме.

Ние не сме проверявали за проблеми с ваучерите и промоциите в Лидл+. Направо ме накарахте да се замисля и проверя.

# 2 179
  • Sofia
Пуснаха ли Скир най-после в Лидл? 2 седици поне липсва дори и на редовната цена, сега уж трябва да е намален, освен ако не го изкупят понеже е в намаление ...

# 2 180
  • София
Според мен бобът е "средна хубост" - Нито е изключителен, нито е отвратителен.
За увирането - за 35-40 минути в тенджера под налягане при мен се сварява. Peace

# 2 181
Малко извън сезона, ама.. има ли хубави домати в Лидл? Гледах едни турски по етикет и не можах да се ориентирам кои са, че отдолу имаше няколко вида.
Някой служител на Лидл да сподели случайно дали ще има пак зареждане на елхи. Че аз докато се чудя дали да взема от Лидл или от ИКЕА и свършиха. Зелена ми трябва, белите не ме кефят. И в един К. търсихме, ама само една малка имаше.

# 2 182
Ако сте в София, в Изток сутринта имаше зелени елхи.

# 2 183
  • София
Пуснаха ли Скир най-после в Лидл? 2 седици поне липсва дори и на редовната цена, сега уж трябва да е намален, освен ако не го изкупят понеже е в намаление ...

В нашия имаше, даже си взехме.

# 2 184
Малко извън сезона, ама.. има ли хубави домати в Лидл?

не.

# 2 185
Малко извън сезона, ама.. има ли хубави домати в Лидл?

не.

Аз купувам  от дребните - има няколко вида и са вкусни.

# 2 186
За съжаление не съм от София. Пуснах запитване и ми казаха, че само в един филиал във Варна има. Но беше бяла елхата.

# 2 187

отвратителен е

Сериозно ли? Ние тъкмо вчера варихме за яхния в тенджерата под налягане и се свари чудно. Много ни хареса.
И ние вкъщи го харесваме. И преди съм казвала, много повече ми харесва от крината например. Аз го готвя предимно в гърне.

# 2 188
Във Фантастико има турски домати на промо и не са лоши като за това време на годината.

# 2 189
Зимата ми харесват турските чери домати от Фантастико.

Общи условия

Активация на акаунт