Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 149 188
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 2 160
Саня  Богомилова , ти да не търсиш старото замразено бутер тесто , което беше като калъп и се разточваше ? Него го няма сигурно от поне две години. Постоянно има голям синкав правоъгълен пакет( като кори за баница) и вътре са две отделни теста.Харесвам го , но ми се струва , че откакто е в тази опаковка , много ми жълтее( все едно цвят на маргарин...признавам си - съдържанието не съм го чела).

# 2 161
Много ми харесва това тесто. Не е свръх мазно, а цената е бонбон!! В сравнение с Белла е чудесно!

# 2 162
  • София
А какво приготвяте с него? Аз вземам от време на време от другото, което е в хладилните витрини, мисля, че е 400 г, правя кренвиршки с него и кифлички също.

# 2 163
Helene S ,
Скрит текст:
бутер банички ( със сирене и яйце или със сладко ) , щруделчета с ябълки , нарязани пръчици/соленки с подправки , с кашкавал , "милфьой" , тарт  , шоколад в бутер тесто , кошнички  и още какво ли не.

# 2 164
Аз обичам кашкавалки да правя

# 2 165
  • Пловдив
Днес аз взех няколко вида лютенички Фрешона, доматени сосчета Барила и сосчета за спагети Комбино /не съм сигурна дали правилно съм запомнила последното име/. За първи път ги взимам, съставът е добър, дано и на вкус да са ОК.

# 2 166
Някой взе ли си краставички на "Фрешона" от тия на промоция? Много съм разочарована. Безвкусни и преварени. Бейбитата винаги са били топ. От стандартния размер повече не бих взела.

# 2 167
Какво мислите за фраера който ще пускат в събота. В фейсбук пише лоши отзиви за него и взех да се разколебавам..

# 2 168
Саня  Богомилова , ти да не търсиш старото замразено бутер тесто , което беше като калъп и се разточваше ? Него го няма сигурно от поне две години. Постоянно има голям синкав правоъгълен пакет( като кори за баница) и вътре са две отделни теста.Харесвам го , но ми се струва , че откакто е в тази опаковка , много ми жълтее( все едно цвят на маргарин...признавам си - съдържанието не съм го чела).
Да . Много го харесвах .  Това в синкавият пакет не съм го виждала . 
Онова си го разточвах и не ми беше толкова мазно .

# 2 169
Някой взе ли си краставички на "Фрешона" от тия на промоция? Много съм разочарована. Безвкусни и преварени. Бейбитата винаги са били топ. От стандартния размер повече не бих взела.

Има два вида фрешона- с етикет на български и на немски. Българските не стават, те бяха намалените. За съжаление май се готвят само на тях да минат.

# 2 170
Какво мислите за фраера който ще пускат в събота. В фейсбук пише лоши отзиви за него и взех да се разколебавам..

Коментирано е вече. Моля върнете се и прочетете.

# 2 171
  • София
Отчитам се със супер спокоен пазар сутринта в 08:30. Този път нямаше никаква лудница на дървените играчки като истерията миналата седмица. Взех от стековете блек ангъс за фурна. Някой правил ли е до сега? Имате ли изпитана рецепта?

# 2 172
И аз да се отчета със спокоен пазар - не беше много лудница в Младост 2 , но определено доста от дървените играчки се купуваха ...мисля , че в 9ч взеха последната от изкараните детска гримьорна ..от тези големите Simple Smile Simple Smile Simple Smile И аз взех една костенурка и един куб за подарък и едни кубчета пъзели за моята голяма ( на 4+) госпожица ...че тя хич я няма в реденето на пъзели и и трябва малко практика:), а и аз много ги харесах ( картинките се редят в разлина конфигурация , а не само 3x3, има 2x4 +1 и една дълга гъсеница с 9-те кубчета на 1 ред).
В Младост 2 , коланът с инструменти не го видях ( за 14,99) , но пък имаше куфарче за Fire Rescue ( нещо като за гражданска защита ). Колко ме е яд, че вече е голяма за чак толкова бебешки комплекти  - просто са страхотни Simple Smile Simple Smile 
Иначе от Лидл+ почти нищо ( спестила съм 1,90 , на 120лв сметка Simple Smile Simple Smile) но пък си награбих шунка и луканка ,2 кутии  бисквити и бри ...на -50% всичко .Не е като да дойде някий на гости или ние да тръгнем на някъде ..но да има дето се вика  Simple Smile Simple Smile Simple Smile  Взех и доста полуфабрикати - пил.хапки, рибни пръчици, мини пици да ги пробваме ( срам ме е , но поне 1-2 вечери ще отметна , че ми писва да готвя всеки ден Sad ) .

# 2 173
Днес по касите имаше доста върнат боб "Родна стряха". Хубав ли е? Увира ли бързо?

# 2 174
Днес по касите имаше доста върнат боб "Родна стряха". Хубав ли е? Увира ли бързо?

Хич не е хубав. Мисля, че го обсъждахме.

Общи условия

Активация на акаунт