Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 149 007
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 2 325
  • Бургас
Аз на работа не мога да ползвам телефон. Ако намеря време, влизам питам в темата и по-късно си чета мненията.
Това да се ровя в търсачки и да чета, просто не разполагам с толкова време.
Добре де, писа се как се търси през сайта, как се търси и през телефона и според това кой какво ползва, може да си избере как да потърси интересуващото го. Извинявам се, но е леко неуважително едни да нямат време да търсят, за да прочетат писаното на предни страници, но пък да очакват другите да имат време и да повтарят отново това, което се е споделило вече по-напред в темата... Нека се уважаваме взаимно!

За скреч-картите и при мен няма някаква логика в алгоритъма. Всеки път имам нещо с купон или оферта, но на 3-4 пазарувания я имам една карта печеливша, я не. Сумите също са различни, така че не мисля, че има някаква обвързаност. Друг е въпросът, че половината печалби така и не ги "осребрявам", защото не са ми по вкуса Wink

# 2 326
За скреч картите- около 15 пазарувания едно след друго печелех. Един ден три пъти пазарувах, малки суми бяха и три пъти спечелих.
Някои неща си ги взимам- напр. мокрите кърпи за 1 ст, други - не- чипсове, милкита, сокове... Миналата седмица не ми беше отчетен един купон за дребна сума. По принцип си проверявам касовата бележка, но бях сметнала ориентировъчно сумата, долу горе беше толкова и бързах да се изнеса от магазина. В къщи я погледнах- продукта отчетен на редовна цена  купона явно е използван, защото го нямаше в приложението. Обадих се на нац. телефон, една девойка провери нещо набързо и ми прати ваучер за компенсация. Появи се веднага в профила ми.
Та съвета им е да се обаждате като има разни несъответствия, за да реагират на момента.

# 2 327
Деси, извинявай, но се наложи да взема дребния и отложих Лидл. Утре сутрин ще опитам да мина и ще ти пиша за поводите.
Имам риба ххл със срок утре. Дали ще издържи до утре вечер или да не рискувам?

# 2 328
  • София
.......
Нямаш никакъв проблем, ще издържи още и един-два дни. Сроковете на годност винаги са кратки, това е така за да са сигурни в качеството на продуктите, но винаги могат и да са удължени.

# 2 329
Мерси, Марчева. То по принцип нещо бая срок пускат на тези риби, но да речем, че е от опаковането...мхм.

# 2 330
  • софия
Българските гъби шийтаке от миналата седмица са жестоки - плътни, като се задушат имат лек вкус и консистенция на манатарки, не се спихват.
Благодаря, на който ги препоръча.
Ще следя за тях и изобщо няма да се замисля дали да купя.
Скрит текст:

# 2 331
  • Мадрид / София
Българските гъби шийтаке от миналата седмица са жестоки - плътни, като се задушат имат лек вкус и консистенция на манатарки, не се спихват.
Благодаря, на който ги препоръча.
Ще следя за тях и изобщо няма да се замисля дали да купя.
Скрит текст:
Тези гъби трябва да се сготвят много добре, защото иначе дават храносмилателни проблеми.
.......
Нямаш никакъв проблем, ще издържи още и един-два дни. Сроковете на годност винаги са кратки, това е така за да са сигурни в качеството на продуктите, но винаги могат и да са удължени.
Въпреки това помириши ги и ги огледай добре преди да ги приготвиш. Все пак е риба и по-лесно може да се развали от колкото другите продукти.

# 2 332
Мда, риба е. А и дребен не улесни -хапвало му се, та са на скарата вече. Иначе за месо съм по-споко, за сирена пък хич не гледам.

# 2 333
  • София
Какви хранителни проблеми дава шийтакето?
Дъщеря ми е на три и ги яде сурови.
Ние ги консумиране редовно от години.

# 2 334
  • софия
Има полза от купоните. Понякога ме провокират да купя нещо, което подминавам. Още по-изкушена съм, ако някой тук сподели позитивен отзив.
Тези гъби сигурно ги е имало и преди, и в други магазини, сигурно и преди са били на промоция, но съм ги подминавала.

# 2 335
Направих си пазара, и бележка регистрирах. От скреч картата мокри кърпи за 1ст. По принцип не ползвам тези малките, но за 1 ст, защо не.
Много глупости съм печелила от скреч картите, но нищо не съм купила- вафла, пуканки, фустъчен снакс, суха паста...еми не, мерси.

# 2 336
Спокоен пазар направих днес. Купих добруджански гюбек, хареса ми.
Феникс (мисля, че ти сподели, че харесваш кухненската ролка на Флоралис, по две рула в опаковка), благодаря за споделеното! Ролката е много добра, плътна, добре попива. Ще видя как е откъм икономичност и може да започна да я купувам, вместо онази огромната.
Вкъщи вече сме фенове на шоколадите GD Gross. Купих бял, млечен и с бадеми и портокалови корички. Открих ги покрай приложението и наградата от скреч картата, която беше шоколада с бадеми и портокалови корички. Иначе продължавам да не се впечатлявам от офертите и купоните на Лидл плюс (дотук ми харесаха само пастата и кухненските ролки, които бяха с приложението).

# 2 337
  • Мадрид / София
Какви хранителни проблеми дава шийтакето?
Дъщеря ми е на три и ги яде сурови.
Ние ги консумиране редовно от години.
При сурово или полу обработени може да даде болки в стомаха, диария и повръщане.

# 2 338
Fortuna, да, писала съм преди време, че ми харесва Флоралис кухненската трипластова хартия, опаковка с по две рула, подобна е на Емека, но с по-широки късове, които обаче лесно се делят на по-малки парчета, доволна съм. И голямата ролка пробвах, не е лоша, но е по-тънка хартия - защото е двупластова (в момента в зависимост от случая, ползвам и от двата вида), обаче предпочитам на плота да ми се заема по-малко място.

# 2 339
За скреч картите не мога да се изкажа, аз я сканирам само ако има нещо с оферта/купон. Евентуално ще я сканирам ако има нещо, което мога да върна - дреха/уред.
Последните седмици само свинското кордон бльо взехме от купоните, но ние по принцип го харесваме за бърза вечеря.

Утре смятам да ходя рано, току виж избегна навалицата.

Общи условия

Активация на акаунт