Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 154 132
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 1 125
Сигурно е, Долче, даже линк към заповедта даде Тета. Хората се ошашавиха с тия коридори и сменено работно време и не са информирани. Дълбоко се съмнявам, не, ами съм сигурна, че няма да имат търсения ефект, затова смятам да си мрънкам за безумията и недомислиците. За нашия филиал (Ладога 3) - да, писах, че са от 8 и направо си е наказание, преди 10 няма как да пазарувам. Но го видях в сайта, странно, че не са сложили уведомление на входа. Чак голямата табела не очаквам да сменят.

# 1 126
Аз конкретно мрънках за смяната на работното време без да е обозначено цяла седмица на главен вход с огромна табела. Мрънкам и че пенсионерите не спазват коридора, защото си ходят по всяко време. Но и разбирам, че няма как да ги задължат да пазаруват само в този диапазон, защото има много работещи пенсионери, те кога ще си пазаруват? Или тогава трябва да направят два коридора...

# 1 127
От днес в Метро.
Скрит текст:

# 1 128
От днес в Метро.
Скрит текст:
Скрит текст:
мерси, стъклена ли е?така изглежда.
mariat, да се кооперираме Wink

# 1 129
Соул,
Скрит текст:
постоянната промяна обърква и изнервя хората. Simple Smile

# 1 130
  • Велико Търново
Соул,
Скрит текст:
постоянната промяна обърква и изнервя хората. Simple Smile
Абсолютно съм съгласна!!! Нямам нищо против да работи ако ще и от 9ч, ако имам нужда ще намеря време да отида, но да се сменя работното време няколко пъти на половин година си е неудобно и неприятно. Всеки си прави сметка и на времето, т.е. съобразява кое кога да върши, спрямо другите неща. Изнервящо е всеки път да следя кога отваря магазина и дали ако отида ще работи/ е затворил.

# 1 131
У наше "село" всичките магазини са от 08:00 ч. и по-късно. Тъпо е, но каквото такова.

# 1 132
  • София
Майонезата в туби как е на вкус? Сладка ли е?

Ако е класическата, която си имат принципно, има леееека сладка жилка. С много висока масленост е и я използвам за всичко, за което принципно може да се използва майонеза. По мой вкус киселее по-малко от тази в кофичките, но не мога да я нарека чак сладка. 3 вида са в кашоните - класик, ремулада и лайт. Класик е с най-висока масленост - мисля, че 80%, но ми свърши за да прочета и да ви кажа конкретно. Имам ремулада в момента - 65% масленост, има захар в състава, някаква сладка жилка се усеща, но също не мога да я нарека сладка. Лайт майонези не харесвам и не купувам.

# 1 133
Тази класик също ли е със захар..щом е със сладка жилка?

# 1 134
  • София

Аз нямам от нея в момента вкъщи за да прочета и помогна, но предполагам, че да. Жилката е наистина ненатрапчива. Ако не можете или не искате да консумирате захар, уверете се преди да купите. Но ако просто ви трябва прилична майонеза - препоръчвам я.

# 1 135

за коя говорите, за хелманс ли? вносните майонези са масово бъкани със захар. аз не обичам и са ми мнооого сладки, вкл. тази. предпочитам си нашата киселичката. но е въпрос на вкус, де.
Скрит текст:
преди време трябваше да правя руска салата и нямаше бг майонеза. взех от посочената, направо ми развали салатата от сладост. обаче имахме гости, живеещи в германия - много я харесаха.

# 1 136
Препоръчнам в кутийките...киселка е...както трябва да е според мен.
Вносната ми е много гадна...сладка.

# 1 137
И са с рапично масло, яжте си нашите.
Слава богу нищо не си харесах чак толкова, че да ходя да се бутам в понеделник. 😁

# 1 138
Като говорим за състав - тези кренвирши Pure - ами и те имаха нещо, глюкоза ли пишеше, захар ли, кое им е чистото...аман от подсладена храна. Детските кренвирши също с глюкоза.

# 1 139
  • София
Най-накрая дългоочакваните дървени играчки. Ама как можаха всичко в една седмица, мъжа ще се разведе с мен ако купя всичко, което съм набелязала. Разочарована съм, че няма като миналогодишните влакчета, а тези не ми харесват. Но ще ходя за миксера май и пицата, но ще пропусна ранната бутаница в понеделник. Ние също имаме кухнята от миналата година и е цар в нея. Е, само закачалките за прибори е избушил ама това да е🤪 Сега има брифинг на министъра, до колкото разбирам коридора изобщо не е пожелателен, а задължителен? Само тогава могат да пазаруват възрастните хора, така ли? Много ме изнервят и мен тези неуредици. Да кажат ясно и точно, а не всеки път да гадаем. Днес ще ходя за ботушите за малкия, ако ме чакат изобщо до обяд.

Общи условия

Активация на акаунт