Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 154 224
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 1 260
Има бонус купон -30% за тоалетна хартия Floralys (4 пл., 12 бр.). Някой има ли спомен каква е редовната цена?

# 1 261
  • ВАРНА
Има бонус купон -30% за тоалетна хартия Floralys (4 пл., 12 бр.). Някой има ли спомен каква е редовната цена?

В купона пише -стара цена 6,99 и нова-4,89

# 1 262

В купона пише -стара цена 6,99 и нова-4,89
Благодаря!
Аз не виждам цени в приложението, а на сайта не открих купона.

# 1 263
Спрейовете с оцет и балсамико от Италианската седмица са стъклени и стават за тази цел.
Същото предложение щях да давам и аз - напълно лидълска идея за стъклено шише, което не пръска със струя! Wink Точно с тази цел последно си купих, за да го употребя после за друго (всъщност да преливам там по-хубавото балсамико за по-лесна употреба, че иначе много подлизва), но ми хареса и веднага взех още 2 шишенца за други цели. Самото балсамико не е екстра качество (светлото не е обикновен оцет, пак е балсамико, но бяло), но за 3 лв. само шишенцето си е чудна оферта.

# 1 264
В купона пише - стара цена 6,99 и нова - 4,89 лв.
Аз не виждам цени в приложението, а на сайта не открих купона.
Трябва да цъкнеш, отвориш самия купон за повече информация.

# 1 265
Има цени. И код на продукта има.
Снощи кода за млякото си го бях записала предварително и бързо намерих кутията.

# 1 266
  • София
Добро утро, сигурно сте видяли, аз не бях. Мисля са си го заслужили!

# 1 267
Мисля да ида да си купя някакъв чай . Препоръчайте ми нещо.
Ще си купя зелен натюр и искам някакъв плодов .

# 1 268
Круша и карамел. Пирамидки.

# 1 269
Круша и карамел. Пирамидки.
Благодаря . Този ми беше любим в началото като го пуснаха . Помня как ровичках и го търсех.
В един момент не знам защо го намразих . Дали пренасищане - дали нещо там в аромата на карамел , който уж обожавам .
Обичах много един ябълка и шипка - в едни пакети - торбичките бяха кръгли. Сега са пуснали някакъв ябълка с витамин С - ама няма нищо общо .
  Върнаха уж зеленият чай с кактус - и той променен. Купих лятото една кутия и така стои .

# 1 270
Имате ли идея, кога пускат еър фрайър? Нещо ми се върти декември, но не съм сигурна. А, ако някой го има, може ли да даде отзиви?

# 1 271
Имате ли идея, кога пускат еър фрайър? Нещо ми се върти декември, но не съм сигурна. А, ако някой го има, може ли да даде отзиви?
Зет ми го има, фен на здравословното хранене. Не е възхитен, но може и просто тпй да не може да се справи.

# 1 272
Зет ми го има, фен на здравословното хранене. Не е възхитен, но може и просто тпй да не може да се справи.
А, какво не му харесва? Обем, мощност, вкус на храната? Аз търся нещо за приготвяне на бързи вечери, като далеч не държа да има вкус на пържено, напротив, предпочитам на печено. Аз не пържа нищо, само пека и варя, но се надявам, че един такъв уред, би ми спестил време.

# 1 273
Пека на фурна на хартия за печене и определено съм доволна . С вентилатор . Картофките стават като пържени . Тиквички и т.н. Със съвсем малко мазнина . Единствен минус е - стават малки порции . Но може в две тави - тези на фурната плитките . В Лидл имаха и някакви тави с дупки . Нямам такава и не знам как става в тях.
 Да се оплача , че смениха хартията за печене и сега е на отделни листи . Не е лошо , но определено на цяло руло си ми беше по- удобно . Да режа колкото ми е нужно и така е по- икономично .

# 1 274

Спомням си, че или тук, или в темата за еър фрайъри се коментираше, че моделът, пускан в Лидл, е много малък като обем.

Общи условия

Активация на акаунт