Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 154 267
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 1 245
Пийкче ,и аз за него мислих,доста са евтини за дървени играчки .И памперсите са намалени ,както и подложките за повиване.И от двете ще награбя.

# 1 246
Веднъж купих спрей за салата ужким, ама като излиза на струя за какво ми е? То и от шишето излиза на струйка. Явно "спрей" е силно казано.
  Определено има значение от консистенцията на течността , което е вътре . Затова и този там спрей е с подобен състав.

# 1 247
  • София
В Лидл продават ли хранителни бои за сладкиши в редовния асортимент? И ако да къде стоят?

# 1 248
Живи и здрави да сте! Hug Намерих няколко предложения, които ми допаднаха и някои дори ще мога да видя на живо. Ще пробвам, пък каквото сабя покаже. Grinning

# 1 249
  • София

Тъкмо щях да препоръчам и аз левчетата. Виждала съм често там. Твоето пластмасово ли е? Нямам им доверие за хранителни цели на такива... ще търся стъкло... и в България ще намеря на куково лято вероятно.Joy
Спрейовете с оцет и балсамико  от  Италианската седмица са стъклени и стават за тази цел.

# 1 250
  • На изток от Ада
Много неща за купуване има другата седмица. Dizzy Face
В последните два месеца сякаш за 5-ти път пускат разновидности на термоклинове и термочорапогащи. Може ли някой по-вещ да ме светне за разликите... И евентуално да каже тези новите какви са.
Според мен новите са дебели доста. Миналата година пуснаха такива чорапи с противоплъзгащи бутончета и дебели клинове.

# 1 251
И аз показвам закона, при това текста в цялост, а именно ал.3 от чл.56, която гласи, че ако ЧО прави проверка на документи за самоличност, то това следва да е оповестено чрез информационни табла, поставени на видно място. Аз в нито един Лидл в моя град - Варна, такова табло не съм видяла. Ако някой някъде е видял, да ме поправи - ще си посипя главата с пепел.

# 1 252
Тази вечер ме карате да се чувствам като супер звезда, толкова много отговори, съвети и идеи! People Princess Благодаря на всички ви! HugBlush
Според мен новите са дебели доста. Миналата година пуснаха такива чорапи с противоплъзгащи бутончета и дебели клинове.
Идеално! Тъкмо за зиморничави Д-та!
Видях маслиново масло на Делукс в новата брошура, пише Есктра Върджин. В една по-особена бутилка е. Впечатления от него имате ли?

# 1 253
Пийкче ,и аз за него мислих,доста са евтини за дървени играчки .И памперсите са намалени ,както и подложките за повиване.И от двете ще награбя.
Моето като беше малко купих ето тези
Скрит текст:
Също много игра с тях. На много хубава цена са. Мисля, че ще ви харесат

# 1 254
Благидаря ти!Аз държа на играчки много,повече от на дрехи,тя си играе сама и искам да има,така че и да купя за по-натам ,пак ще влязат в употреба.Стига бабите да ми оставят като накупят за внуците.

# 1 255
В момента има бои за сладкиши, ако не са изчерпани, де. Иначе не са от асортимента.

# 1 256
Има знак за камера. А охраната не е техническо средство.
Хората са наясно че има охрана която проверява. Смятам. Като ти изпиука алармата например..

# 1 257
Благидаря ти!Аз държа на играчки много,повече от на дрехи,тя си играе сама и искам да има,така че и да купя за по-натам ,пак ще влязат в употреба.Стига бабите да ми оставят като накупят за внуците.
На моята дъщеря за първата Коледа купих дървения куб
Скрит текст:
Това е най-използваната играчка вкъщи, освен за съответните игри, използвала го е за столче, за стъпало, събирала си е дребните играчки вътре. Пет години терор и не е мръднал, препоръчвам с две ръце. Нататък със сигурност ще го пуснат, сменен му е малко дизайна, но предполагам качеството си е същото. Струваше около 20 лева.

# 1 258
И аз го купих около първата Коледа на малката- обаче на тази възраст тя така обичаше да хвърля предмети Joy , че се наложи да го скрия за доста време...После се занимаваше с него.

# 1 259
Като стана въпрос за играчки аз миналата седмица взех тази, страхотна е:

Взех една за нас и 2 за подарък Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт