Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 154 276
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 1 230
А аз си търся такова флаконче да си сипвам вътре спирт 😁
Аз си взех от магазинче домашни потреби- тип левче. Имаше различни размери и са с помпичка. И аз за спирт. Много ми е удобно.
Тъкмо щях да препоръчам и аз левчетата. Виждала съм често там. Твоето пластмасово ли е? Нямам им доверие за хранителни цели на такива... ще търся стъкло... и в България ще намеря на куково лято вероятно.Joy

# 1 231
  • Пловдив
Adventures7, кокосовото масло си е мазнина Wink.
Флакончета има в Джъмбо,  dm, Лили... но за мазнина едва ли стават 🙄.

# 1 232
Сетихте ме да ви питам нещо, като споменахте спрея. Мога ли да си купя отнякъде (а в Лидл някога имало ли е?) празно пулверизиращо флаконче за хранителни цели и да го напълня с течна мазнина по мой вкус? За скара ми трябва, не за гофретник.
За да не съм само спам, някоя от вас да е обзавела благоверния или близък с мъжки суичър от новата брошура при предишно пускане? Хубаво ли са подплатени и достатъчно ли са топли за студени дни (с яке отгоре, но без много броя катове, че масово мъжете не обичат да се напластяват май-май Grinning)?

Джъмбо - там има всичко.
А инак струва ми се някъде съм мяркала подобно.
Аз ползвам за олио едно шише от соев сос - стъклено - отгоре с дозатор пластмасов . Много ми е удобно като правя палачинки и за намасляване на скара / тиган
https://www.emag.bg/pulverizator-za-olio-ocet-kesper-13902-kesper/pd/DZG11MBBM/инак това - ама  цената е малко ...

# 1 233
Много ми харессха играчките,но май са за големи,за моето  почти шест месечно чавенце евентуално дървените пъзели ще видя,за след месец два да играе с тях
Дрешки няма да взема,вече накупих а и им се сърдя за предния път още дето нямаха бройки.Сигурно ще е истерия на играчките.

# 1 234
В айко съм виждала от тези шишета. Те всъщност са оливерници с помпа, но не си мислете, че разпръсква олиото като мъгла, по скоро го изтрелва на една струя. Имам такъв сет със солници и 2 спрея на луиджи фереро бяха и ги затикнах, изобщо не ми харесваше това със струята.

# 1 235
Джъмбо - там има всичко.
Аз ползвам за олио едно шише от соев сос - стъклено - отгоре с дозатор пластмасов . Много ми е удобно като правя палачинки и за намасляване на скара / тиган
https://www.emag.bg/pulverizator-za-olio-ocet-kesper-13902-kesper/pd/DZG11MBBM/инак това - ама  цената е малко ...
Благодаря! В Джъмбо вярно, че има всичко, ама Джъмбо териториално ми е недостъпно. Grinning Това в Емаг ме ориентира, че може явно и с тънка тръбичка да е, ще търся варианти.

# 1 236
Леми ,
Скрит текст:
стъклено флаконче с пулверизатор съм взимала от магазинче за наливна парфюмерия.

# 1 237
Джъмбо - там има всичко.
Благодаря! В Джъмбо вярно, че има всичко, ама Джъмбо териториално ми е недостъпно. Grinning Това в Емаг ме ориентира, че може явно и с тънка тръбичка да е, ще търся варианти.
http://domashni-potrebi.com/%D1%81%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B9-%D0%B … %D0%B5%D1%82-4434 у някои Домашни потреби или тези там Немски стоки може пък да има
/И на мен Джъмбо ми е неудобен магазин

# 1 238
В айко съм виждала от тези шишета. Те всъщност са оливерници с помпа, но не си мислете, че разпръсква олиото като мъгла, по скоро го изтрелва на една струя. Имам такъв сет със солници и 2 спрея на луиджи фереро бяха и ги затикнах, изобщо не ми харесваше това със струята.
Много благодаря! Това по-лесно ще се намери сякаш, а и на струя да е, ще свърши работа за скарата.

# 1 239
  • София
Adventures7, кокосовото масло си е мазнина Wink.
Флакончета има в Джъмбо,  dm, Лили... но за мазнина едва ли стават 🙄.

Наясно съм, но не слагам от него по самите плочи, а в сместа. Това се коментираше по- напред и това имах предвид. Последните няколко пъти и без него не е имало проблем Simple Smile

# 1 240
А аз си търся такова флаконче да си сипвам вътре спирт 😁
Аз си взех от магазинче домашни потреби- тип левче. Имаше различни размери и са с помпичка. И аз за спирт. Много ми е удобно.
Тъкмо щях да препоръчам и аз левчетата. Виждала съм често там. Твоето пластмасово ли е? Нямам им доверие за хранителни цели на такива... ще търся стъкло... и в България ще намеря на куково лято вероятно.Joy
Аз преди години си бях купила две стъклени (май бяха в комплект) от Метро. И при мене едното е пълно със спирт.

# 1 241
  • Мадрид / София
Днес за първи път не ми показва дигиталната бележка в Лидл плюс. На хартиения вариант си е отчело намаленията от купоните. И за първи път ми се дублират някои купони. Значи и тук дойде бъга. Вие сте виновни! (😙) Ама благодарение на вас не се шашкам. Ликьорчето Кралица Марго си го бива за заместител, когато от Делукс липсва другия (както е сега) при нас. Делукс има доста неща, но ликьор - не.
И да ви успокоя, че и тук когат имах купон за гофрети от определена марка ( преди 2дни), такива ги беше хванала липсата, а днес ги гледам, че са ги заредили. Да, ама купон няма вече 😅

# 1 242
Contempladora, аз имам комплект от 2 стъклени шишенца със "спрей" функция- да не повярваш, от Лидъл са Stuck Out Tongue Winking Eye Но наистина е по-скоро струя...Пак от Лидъл имам и стъклено шише спрей-зехтин от френска седмица- с билки и с босилек пускат.

# 1 243
Много ми харессха играчките,но май са за големи,за моето  почти шест месечно чавенце евентуално дървените пъзели ще видя,за след месец два да играе с тях
Дрешки няма да взема,вече накупих а и им се сърдя за предния път още дето нямаха бройки.Сигурно ще е истерия на играчките.
Имасортер с животни като за твоето малко като отрасне

# 1 244
  • Мадрид / София
Веднъж купих спрей за салата ужким, ама като излиза на струя за какво ми е? То и от шишето излиза на струйка. Явно "спрей" е силно казано.

Общи условия

Активация на акаунт