Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 150 473
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 1 365
Оффффф ... значи сутрин можем Simple Smile
Един марципан ми хареса на мен, млечен шоколад отвън, вътре също имаше шоколад освен бадемов нуга крем. Нарязан на тънки филийки, ммм. Аз си го рязах Simple Smile

# 1 366
Девил, можем...ама засега Stuck Out Tongue Winking Eye Да видим от утре ще може ли... Joy

# 1 367
Да, явно някакъв бъг е станал , още нямам бележка , а пазарувах днес към 12 ч. Два пъти ми се случва да изчезнат купоните от скреч картата , един ден преди изтичането им. Зелето още не е оправено ( проблема с два купона) , но гледах , че май за всички е 0.49/кг.

# 1 368
От Лидъл плюс са ми пратили уведомление за поредния коридор Simple Smile

# 1 369
Цитат
Този шоколад за пиене от серията Делукс как е ?
Скрит текст:
Вчера четох състава на чайевете от същата серия и нещо не ми харесаха.

# 1 370
Тъкмо се презапасих с продукти за утре и те отворили сутришния коридор.

# 1 371
  • Велико Търново
Важното е, че в магазина за фаянс и гранитогрес няма коридори! Иначе нз как щях да си свърша работата утре Simple Smile
Ох, сега марципан с млечен шоколад.... Милост! Моля ви!!! Тъкмо го бях забравила от миналата Коледа и количеството което ядох тогава Sad

# 1 372
Линк:
Сещам се и друго да питам, като пиша повече. Термобельото за деца коментирахте, а някоя мама дали си е вземала от дамското? Доволни ли сте? Много ли е стегнато? Имам нужда от такова нещо.

# 1 373
  • София
За термобельото - мин. есен купих на Скъпия 2 блузи. Не са хич стегнати, като малко по-плътна фанелка с дълъг ръкав са. Ползва ги за работа навън, съхнат бързо.
Пак мин. година забелязах, че в т.н. Немски магазини ги продаваха целогодишно. Може и сега да проверите, да не чакате. А и там едва ли има коридор - може да си ровим докато бабите са в Лидл.

# 1 374
Много благодаря! За съжаление вчера разбрах, че Немският магазин в моя град е затворил през пролетта. Sad Някой ми препоръча вчера празно шишенце спрей от там, намерих го в сайта, беше с намаление... И като отворих контактите, за да звънна и да питам, видях, че ги няма вече тук. Sad

# 1 375
  • Мадрид / София
На някого случвало ли се е да пазарува с Л+ , отчита купоните , но ...липсва дигитална бележка и скреч карта ? 13 , според теб каква може да е причината? Имаше си нет ,използваните купони веднага изчезнаха , но според приложението все едно не съм пазарувала . Благодаря !
Да, на мен вчера. Писах им и днес всичко беше както трябва. Дигитална бележка + скреч карта ( с печалба 40% отстъпка за зехтин 1л).
Банани сега почти не ми се ядат, а като дете ги харесвах много. Но могат да се смелят с прясно мляко и става хубава шейк напитка.
Рачешките ролца ги режа на парчета и след това ги "разнищвам" да станат на конци, слагам лека майонеза, царевичка, кис. краставички, ананас и сварено яйце. Става хубаво.

Последна редакция: пт, 13 ное 2020, 21:47 от Angela61

# 1 376
Пратих да ми напазаруват в Лидл и имало останали само три банана и два малки зелени . Та три банана за мен .
Но мрежата с мандарини се оказа супер . Неугледно изглеждат , но са много вкусни .
Исках от бозата 2л , купи ли ми от тази с подсладители .
Бозата на колко различни места е разположена . И защо няма Гушанска със захар .

# 1 377
Идвам за съвет.
Скрит текст:
Искам да взема детската кухня в понеделник.Но с този коридор не знам как ще стане.Чудя се дали да не помоля охраната само да ми я донесе до касата или от неделя вечерта да проверя понякога вадят по рано нещата за следващата седмица.По късно да ида също не мога,от 9 сме на работа,а нямам позната възрастна която да помоля да ми вземе и да я чакам отвън с колата.

# 1 378
Ден след ден все нови дивотии измислят . Хората ще луднат определено .

# 1 379
  • Ст Загора
Пратих да ми напазаруват в Лидл и имало останали само три банана и два малки зелени . Та три банана за мен .
Но мрежата с мандарини се оказа супер . Неугледно изглеждат , но са много вкусни .
Исках от бозата 2л , купи ли ми от тази с подсладители .
Бозата на колко различни места е разположена . И защо няма Гушанска със захар .

При нас има само със захар.

Общи условия

Активация на акаунт