Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 150 006
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 1 635
  • София
Аз ходих сега до Лидл Борово да върна един миксер, че бях взела два вместо две кафе машини... Нямаше останали никакви от ел. уредите за игра Scream Кухни и дървени магазини имаше предоволно, но къщи за кукли не видях. В драгалевския също вече няма най-вероятно защото сутринта рано имаше само 1-2 броя. Аз бих ходила до Ринг мола за къща.
Иначе ми направи впечатление при влакчетата, че и в двата филиала почти няма от вода със строителната площадка, но пък имаше доволно количество от миналогодишните, които сега ги няма в брошурата.

Ако някой види кафемашина някъде в южните квартали на София моля да свирка, че търся за приятелка.

# 1 636
  • Варна
Аз минах само през паркинга на Лидл на Св. Константин и Елена и заминах, без да сляза от колата ...

# 1 637
Ще имам предвид кафемашината, ще кажа, но не знам още докъде ще ида, може би Ринга.

# 1 638
Аз така се бях натоварила преди малко, че нямах време да огледам играчките. Метнах едно око и видях, че имаше кухни няколко кашона на Мир Варна, а до тях бяха свършили дървените магазини. Имаше май и малко влакове.. Довечера сме на дробчета Yum Ще гледам пастета от кога е намален, че беше на редовна цена, ама взех 2, да има за сандвичи. Имаше и дъгова пъстърва няколко опаковки.
Едит: дробчетата са на пилко - Разград. Аз други охладени  не видях така или иначе Simple Smile

Последна редакция: пн, 16 ное 2020, 13:33 от Miya_73

# 1 639
Моя мъж е взел строителната площадка от клон в Русе. Много съм доволна, защото исках точно нея за детето. Миналата година му подариха летището и бях много скептична, но се оказа, че е най- любимата му игра тази година

# 1 640
Колелата и тротинетките по-късно ги пускат,върти ми се декември края. Иначе сега на следващата брошура трябва да има от работилниците,книжки, пъзели. Ще видим де.

# 1 641
Пилешките охладени дрбчета в Лидъл са много хубави. И добре почистени.
+ и от мен,за дробчетата! Аз ги приготвям с гъби, малко лук и масло...ммм, вкусно!😋
Aurellia, как точно готвиш дробчетата с гъби, всичко накуп в тавата или по някакъв друг начин?

# 1 642
Гледах английската брошура и видях магнитния конструктор. И това съм харесала. Sad

# 1 643
А, малката иска къща. И ако няма имам резервен вариант за от Икеа една етажерка-къща, та и по-тънко ще мина така.
Скрит текст:
Тази етажерка и аз я гледах, но ако е с едни стълбички , имай в предвид, че е много малка и етажерките са супер тесни -около 4см ми се върти ....

Ако питаш мен по си заслужават тези от Лидл , и  със сигурност ще има някъде останали , предвид , че не са никак евтини ( ние имаме от преди 2 години май , те са по-малки и бяха мисля 69 лв ) . Според мен в някои не толкова оборотни Лидл-а ще има , но вече са ги махнали от сайта и къщата и магазина ..та не знам

# 1 644
Алтернативата е с ширина 22 см. Лидълската предпочитам, но това, че вече я няма на сайта ме съмнява доста, може и да не се класирам от там.

# 1 645
Кебапчетата и кюфтетата(стара планина) бива ли ги? Че по едно време бяха гадни

# 1 646
  • София
Ние само такива кюфтета взимаме и ни харесват. В Кауфланд също само едни със зелен етикет ядем. Нищо друго не се одобрява вкъщи.

# 1 647
  • София
Кебапчетата и кюфтетата(стара планина) бива ли ги? Че по едно време бяха гадни

Никога не са ни били гадни.Купувала съм и Ст. планина, и от обикновенните - хапваме ги с апетит.

# 1 648
  • София
Сега видях, че и в К са на Стара планина, та явно само тях ядем. И аз не съм усещала кога са били гадни, явно сме го пропуснали.

# 1 649
Да се оплача от Делукс мортаделата с шан фатсък и трюфели. Щерката е луда по всичко с шам фастък,та заради нея взех. Сега опитах едно парче-ами то има вкус на някакъв алкохол, освен това е много силно парфюмирано. Абе 1 парче изядох и вече 5 минути си патя от вкуса,който остави в устата ми....

Общи условия

Активация на акаунт