Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 149 888
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 1 650
Ходих към 16,30 на обичайния седмичен пазар, ама то лудница направо все едно света свършва и пълно със старци. После и през кауфланд минах същата работа, да измислят нещо по-удачно изобщо не ми е ок да се тъпча в тълпите, още повече, че бабите и дядовците изобщо не го отразяват тоз коридор.

# 1 651
Сигурно не им е интересно когато е празен магазина, и няма в кого да се бутат и ръгат. 😎

# 1 652
Към 17 ч. минах, но все пак в Младост 2, имаше доста коли на паркинга, но не беше прекалено зле вътре, имаше хора, но не беше бутаница. Не видях кафемашини, къщи и магазини също вече бяха изчезнали (но си намерих друг вариант). Все пак съм доволна- имам си рибка за готвене, дълъг кибрит и ароматизирани с ванилия торбички.

# 1 653
Феникс, къде стоят тези кибрити и какви пари са?

# 1 654
Ейййййй...пак забравих за торбичките.
Прелетяхме набързо с детето..взехме си мини пици / по 12 бр са и двата варианта които има от мини варианта/, кутчуп и се изнесохме.
Кухни много имаше при нас.
Релсите синко не ги одобри. Взе си от камиончета по 7-9 лв..не помня точно цената.

# 1 655
Да се оплача от Делукс мортаделата с шан фатсък и трюфели. Щерката е луда по всичко с шам фастък,та заради нея взех. Сега опитах едно парче-ами то има вкус на някакъв алкохол, освен това е много силно парфюмирано. Абе 1 парче изядох и вече 5 минути си патя от вкуса,който остави в устата ми....
Делукс мортаделата винаги е била със странен вкус. Някои я харесват, други - не. Тя затова е делукс, да е различна.

# 1 656
  • Пловдив
Тия парфюмираните торбички ги видях, ама са ми малки на мен.

# 1 657
Леми, кибритите са от миналата седмица, но все още имаше налични там - на редиците със седмични оферти - след месото, първия ред, но от другата страна, не към хладилните шкафове. Имаше няколко бройки, може би 7-8.

Парфюмираните торби наистина са малки като обем, ама за ароматизиране на разни неща ги взех.

# 1 658
Минах аз в обедната за някои малки покупки.
Кухня взех миналата година, то си беше фиаско, още го помня...струваше си, още ми готвят на нея.

Има ли в Лидъл почва за цветя? Подариха ми саксия, но трябва да се пресажда...къде да търся сега почва?

# 1 659
Има всякакви видове и разфасовки. Почва ..

# 1 660
Има почва, обикновено при самите цветя... освен в нашия магазин, в него никога няма почва.

# 1 661
Днес само в нашия филиал продадохме близо два палета само кухни. Спокойна съм, че всичкото по света Stuck Out Tongue Winking Eye родител, ще бъде нахранено.
Да са ви живи и здрави бъдещите мастър шефове Simple Smile

# 1 662
Има всякакви видове и разфасовки. Почва ..
Искаш да кажеш, че ще намеря малко пликче колкото за 1 саксийка? Жива да си, утре ще търся!

# 1 663
Има големи торби. Има и мънички 20/40 санта горе долу.
Вземала съм малка..нали съм пешак. Големите те мога да ги нося 😄

# 1 664
Goldeva, защо ли си мисля, че си открила света на трюфелите 😄, отвратителни са! 😬 Аз изхвърлях паста с трюфели - усмърдяха ми и хладилника, и душата. Естествено, имат си и заклети фенове.

Общи условия

Активация на акаунт