Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 149 873
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 1 665
Goldeva, защо ли си мисля, че си открила света на трюфелите 😄, отвратителни са! 😬 Аз изхвърлях паста с трюфели - усмърдяха ми и хладилника, и душата. Естествено, имат си и заклети фенове.

Аааа,не. Аз обичам Grinning

# 1 666
Thirteen, случайно да имаш представа кои продукти на "Фрешона" ще намалят сега в петък?

# 1 667
Търсех къща аз, не кухня, ама не се сърдя на Лидл, че нямаше, даже напротив, много съм доволна, че намерих нещо по-подходящо за нас.
Сега само не ми харесва, че заради тези часови пояси се струпват повече хора да пазаруват и така се налага да ограничавам посещенията, но по-важното е здравето, отколкото пазаруването, като има такива разпоредби няма начин да не рефлектират и на веригите. Thirteen и колегите ти, бъдете здрави и имайте здрави нерви .

# 1 668
  • София
Вперя бях след 16,30,всички кади работеха.Да не се заричам събота и неделя няма да стъпя повече.

# 1 669
Thirteen, случайно да имаш представа кои продукти на "Фрешона" ще намалят сега в петък?
Ами доколкото виждам в брошурата, всички видове лютеници на Фрешона ще бъдат намалени. Аз от другаде няма как да знам. Ако нещо извън брошура се реши, ще получим инфо ден, два преди петък.

# 1 670
Здравейте, имам един уред за бавно готвене от Лидл, но нямам инструкции. Къде мога да ги намеря. Или ако някой има опит да каже как готви месо в него.

# 1 671
Дали има шушулка ванилия и пръчки канела ?

# 1 672
  • In transit
Дали има шушулка ванилия и пръчки канела ?
Пръчки канела имаше преди две седмици мисля, като пуснаха сладкарските неща. Виж при старите промоции ако са останали бройки.

Имаше ли Вениш при вас? Майка ми беше възмутена, че чула една служителка да казва на друга, че на пенсионерите не им се полагал Вениш и нямало изкаран в магазина.

# 1 673
  • Ст Загора
Имаше Вениш при нас аз ходих към 17 ч.

# 1 674

Имаше ли Вениш при вас? Майка ми беше възмутена, че чула една служителка да казва на друга, че на пенсионерите не им се полагал Вениш и нямало изкаран в магазина.

Правилно. Аз като незапозната пенсионерка си съсипах един чаршаф с Вениш-

# 1 675
# 1 676
  • София
Шушулка ванилия видях одеве в ДМ.

Много ми хареса пикантната лютеница на РС, с. Стряма. С по - патладжанен вкус е, а на мен така ми допада.

# 1 677
LaughingLaughingLaughingМиленски, това изби рибата Laughing  отщя ми се изцяло пазаруването

# 1 678
  • Бургас
Здравейте, имам един уред за бавно готвене от Лидл, но нямам инструкции. Къде мога да ги намеря. Или ако някой има опит да каже как готви месо в него.
През линка в първия пост пробвахте ли да потърсите?

# 1 679
През линка в първия пост пробвахте ли да потърсите?
Изключително полезен линк! Много упътвания съм си намирала там, напоследък за описания на уреди за ремонт го ползвах, препоръчвам с две ръце. Поствам го пак за улеснение, аз съм си го сложила в отметки даже. 😀
Цък.

Общи условия

Активация на акаунт