Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 149 891
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 1 680
  • София
Само да кажа, че в 20.30часа в двата Лидл в Младост 4 и в Ринг Мола имаше доволно количество кухни!
Имаше и миксери и кафе машини! Куклени къщи- нъц! В Ринга (това ми беше третият Лидл) вече попитах едно момиче от персонала дали изобщо е имало къщи, защото дори и табелка не видях никъде и тя ми каза, че в кашон е имало само по една куклена къща и за това са свършили моментално!
Яд ме е много, но бях до 19.30 на работа! Кухня вече имаме!

# 1 681
С тези промоции и ограничени количества е нещо ала дефицита от соца . Изкуствено насаждан.

# 1 682
Аз сутринта към 9 и нещо много спокойно си напазарувах,памперси,една играчка само ми се стори подходяща за близкото бъдеще.Нямаше хора почти,но кухни се купуваха най-много от всички играчки.

# 1 683
Саня, и аз така мислех в началото, когато почнах по-често да пазарувам в Лидл. После разбрах, че имат такава политика- ограничени количества, ограничена складова площ, но пък разнообразни предложения и ми стана ясно, че тук за някои неща трябва да се търчи рано, ако искаш да имаш шанс да вземеш нещо, което е повече търсено.
Не че е нарочно търсен ефект, според мен, а ограничения откъм даден ресурс (количество, място за съхранение, договорени количества с производител на отстъпка и каквото още може да има като причина) и същевременно засилено търсене (понякога и само в определени случаи). Та вече това с наличностите, или по-скоро липсите им, изобщо не ме дразни, ами си правя разчет за аналози и не хабя излишни емоции в пазаруване. Единствено прави не добро впечатление когато се задържат за по-дълго време “дупки” по рафтовете за някои стоки, но когато няма доставки, явно е заради това, а пък и пренареждане на стоките сигурно не е толкова лесно, че да се “замаже” липсващата стока, пък и вероятно трябва да ѝ се пази мястото като площ на съответния рафт.

# 1 684
Аз съм от често недоволстващите от ограничените количества, защото в някои (доста?) градове (почти) няма аналози на предлаганите продукти спрямо съотношение цена-качество. Онлайн пазаруването не е за всекиго и не става за всички стоки. Но недоволството ми не е точно критика към Лидл, а по-скоро съжаление, че нямам алтернатива и желание или да я имам, или да намеря пак решението в Лидл.🙂

# 1 685
Шушулка ванилия видях одеве в ДМ.

Много ми хареса пикантната лютеница на РС, с. Стряма. С по - патладжанен вкус е, а на мен така ми допада.
Едросмляната нали? Любима ми е!

# 1 686
# 1 687
Кораба го имам от години. Бях го забравила.

# 1 688
  • София
Шушулка ванилия видях одеве в ДМ.

Много ми хареса пикантната лютеница на РС, с. Стряма. С по - патладжанен вкус е, а на мен така ми допада.
Едросмляната нали? Любима ми е!
Да, точно тя, ето я:

# 1 689
  • Велико Търново
Какво е това нещо " къщата на Лидл". Излезе ми някакъв банер, но вече бях цъкнала другаде и не можах да видя пак. Влизах в сайта и ми излизат 4/5 човека с малки ревюта, но не разбирам каква в идеята. Само съвети ли ще дават или нещо ще се случва?

# 1 690
Момичета , имате ли впечатления от лидълските елхи?
Цената им ми се струва приемлива  и се чудя.

# 1 691
  • ВАРНА
Кои от шоколадите от петък ще препоръчате?

# 1 692
Зависи от вкусовите предпочитания. На мен например ми харесва Гренада. Но обичам по-тъмните шоколади като цяло и не харесвам много такива с ядки.

# 1 693
Аз съм за Мадагаскар и шоколада с портокалови корички.

# 1 694
Ватирани клинове S има ли накъде в София? Вчера в 12 ч. в Х. Димитър имаше 2-3 черни L, не очаквах чак такъв интерес . Моля ако някой види черна S да пише. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт