Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 149 751
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 1 815
Излъгали са те!
Тъкмо от Лидл излизам (закъснях с посещението) има 8 магазина! Кухни няма.
В Лидл до Декатлон Пловдив

Благодаря за информацията! Мъжът ми току що беше там и се оказа, че това е пазарски щанд/театър и не е това от брошурата

# 1 816
  • София
Днес към 17ч в Княжево -София имаше много играчки кухни и магазини. Само мястото за къща за кукли беше празно.

# 1 817
  • София
Купувах я миналия месец и тогава още май го нямаше Лидл+. Иначе имам и пазарувам с него.
Ако помня правилно, стартира на 5 октомври. Преди това ли я купи? Изтриваш ли си бележките в приложението? Ако не, разрови се в тях и може да имаш късмет. 🙂
П.П. В старите брошури видях комплект пижама от 28 септември, както и отделните части горнища и долнища от 22 октомври. Ако е първата... Не знам как да процедираш. Драсни едно лично съобщение на Търтийн или Мишка освен? Те ще те посъветват.
П.П.П. Абе кой номер ти е пижамката? 😀 Понеже не можах да се вредя за нито едното от двете пускания и още ме натъжава този факт... Ако успееш да я върнеш, да се примоля по горещата линия да ми я пратят на мен... Bowtie
Ааа, само долнището ми е голямо - М, но е като за L. Само него давам. 😄

# 1 818
Marcheto* дай снимка на този магазин, утре ще обикалям няколко клона на Лидл в Пловдив и ще се огледам. Може пък някоя майка на разглезено дете да го е върнала.

Много ми харесват новите "десени" на кутиите за салфетки. Хич не ми харесваха тези със зелените листа, но новите са шаренки и весели.

# 1 819
  • Plovdiv, Bulgaria
В Пловдив, на Източен също имаше доста дървении, кухни, видя ми се и магазин. Ама не съм заглеждала какъв всъщност е..

# 1 820
  • Пловдив
Излъгали са те!
Тъкмо от Лидл излизам (закъснях с посещението) има 8 магазина! Кухни няма.
В Лидл до Декатлон Пловдив

Благодаря за информацията! Мъжът ми току що беше там и се оказа, че това е пазарски щанд/театър и не е това от брошурата
Съжалявам, че съм Ви подвела. Изобщо не съм обърнала внимание, че моите деца вече ги надраснаха тези играчки... Видях го и предположих, че това е въпросния магазин

# 1 821
И аз искам шевна машина, но по за Коледа. Simple Smile Дали ще пуснат?

# 1 822
Благодаря . А дали може снимка на тези бисквити аналог на Орео / все още не мога да излизам и ще трябва да изпратя да ми купят и да мога да обясня /  . И къде точно са разположени - горе - долу ?

# 1 823
При бисквитите и кексовете, изглеждат като орео, но пише Нео
Не могат да се сбъркат

# 1 824
Значи са от отделните бройки? Намери ли си бележката в приложението? 🙂 Аз съм от маломерните и това М като за Л вероятно мога да си го пригодя за гащеризон. 😀 Но и Мишка вече отговори, че дрехи не доставят през горещата линия. 🙂

# 1 825
  • София
Значи са от отделните бройки? Намери ли си бележката в приложението? 🙂 Аз съм от маломерните и това М като за Л вероятно мога да си го пригодя за гащеризон. 😀 Но и Мишка вече отговори, че дрехи не доставят през горещата линия. 🙂
Не съм. Здраве да е. Представих си те с гащеризона. 😄😄😄

# 1 826
При бисквитите и кексовете, изглеждат като орео, но пише Нео
Не могат да се сбъркат
Този , който ще пратя може да сбърка всичко. Вроден талант.
Последно ми донесе от бозата с подсладители - след като обяснявах къде да я търси - как изглежда и т.н.
В кутия или пакети са тези бисквити ?

# 1 827
# 1 828
Нео са наредени  до Орео Simple Smile Или поне в нашия филиал са така.
Мишка, как си? Драсни някой ред.

# 1 829
А има ли в Лидл аналог на Баунти? (Това ли беше кокосовото?)

Общи условия

Активация на акаунт