Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 148 928
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 2 265
министърът го е казал вчера на брифинга, но няма заповед още

# 2 266
Супер, това беше някакво безумие.
Макар че и сутрешния е излишен, ама карай.

дано поне да е в човешки часове, например 10-12 часа по много причини. иначе да - безумие е. имам чувството, че нарочно джиткат в другите часове Wink

# 2 267
От 8 до 20ч Joy

Няма да ходите. Сал брошурки ще гледате да плакните оЧото Joy

# 2 268
От 8 до 20ч Joy

Няма да ходите. Сал брошурки ще гледате да плакните оЧото Joy

мда, и те ще ходят от 7 до 8 и от 20 до 21.30 Smiling Imp

# 2 269
Тогава в Метро, на нощно пазаруване 😜 Всъщност те е дали работят още през нощта? 🤔

# 2 270
май само на цариградско. навремето по празници го правихме това с ММ. в неделя направо брадясахме - няма толкова бавно и ужасно обслужване. нищо общо с лидл.

# 2 271
9-11 според мен е най-разумно - всички работещи са минали преди работа (евентуално) да си купят кавото искат и още не е обедна почивка. + не е толкова студ като в 8 сутринта.
НО това, че възрастните се бутат по всяко време, не и когато би трябвало - еми това си е вече манталитет - ти ли ще ми кажеш кога ще ходя, като мога по всяко време...

# 2 272
А какви ли ограничения ще измислят за навалиците по празниците?

# 2 273
  • Варна
Днес, към 12 минах през Лидл. Много бързах и пропуснах да взема някой неща. Сканирах си телефона за Лидл+, отчете ми купон, отстъпки, но до момента нямам дигитална бележка и скреч карта. Бях чела, че при някой по-късно идва, но той денят си мина.
И при мен така се получи. Дигитална бележка нямам и до момента.

# 2 274
9-11 според мен е най-разумно - всички работещи са минали преди работа (евентуално) да си купят кавото искат и още не е обедна почивка. + не е толкова студ като в 8 сутринта.
НО това, че възрастните се бутат по всяко време, не и когато би трябвало - еми това си е вече манталитет - ти ли ще ми кажеш кога ще ходя, като мога по всяко време...

един дядо си каза в прав текст - трябва коридорът да е за младите, а те да си ходят по всяко време.
заети хора.
мисля да отида днес за синьо сирене и мезета, но предполагам сте ги хапнали вече...
по празниците ще е мазало, мисля да пропусна.

# 2 275
  • София
Да, и при мен така, вчера 2 пъти пазарувах от Лидл, щото не си намерих някой неща в първият.
От вторият нямам бележка в дигиталното.

# 2 276
Ще се ограничат в пазаруването.

# 2 277
Аз по празниците не си причинявам пазаруване, зареждам всичко предварително.
Иначе и на мен 9-11 ми се струва най-подходящо.

# 2 278
  • Варна
Да, и при мен така, вчера 2 пъти пазарувах от Лидл, щото не си намерих някой неща в първият.
От вторият нямам бележка в дигиталното.
И при мен така при два пъти пазаруване в един ден за втория въобще не ми го отчете.

# 2 279
  • София
Ние по празниците не пазаруваме по различно от обикновено, но все пак трябва да се яде. Аз пазарувам събота рано сутрин, 7-8 часа. Хем ставам рано така или иначе, хем няма хора тогава.

Общи условия

Активация на акаунт