Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 148 920
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 2 280
  • Асеновград
Вчера се разминавам с две пенсионерки и дочувам разговора им.
-Много неудобен час за коридора.
-Аз затова си ходя кога си реша.
Добре де , Неудобен. Че то и преди пак часа им беше неудобен. Угодия на всички няма как да има.Но и не приемам да се затвори цялата работеща икономика заради кефа на някои които пазим а те не се съобразяват с нищо! Като не влязат приходи два месеца от бизнеса в хазната, от къде ще дойдат парите за пенсии?

# 2 281
Добро утро! Лидъл още не са променили коридора, то няма и нова заповед.
Пак ще се чудя кога да отида, че набелязах няколко неща.
Ненавиждам вече навалицата за края насвета пи празниците. В същото време предпочитам някои неща да са пресни - като например месото да е охладено, не замразено. Нооо ще трябва да се пренастроя.
В Лидъл им е неудобен коридора, а в Кауфланд ходят по вечерно време, че имало намаления невероятни.

# 2 282
  • Варна
Вчера ММ напазарувал за нужната сума, че и повече, да беше ги разделил да регистрирам 2 бележки за играта Joy

Дано да имам късмет, по принцип от разни игри доста печеля аз. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 283
Цензурата пак е бърсала в темата. 🙄

Лидл дали знаят, че хората не си получават дигиталните бележки..вие пишете ли им? Нещо твърде много хора казват, че не им пристигат бележките.

# 2 284
Аз до момента съм получила всички бележки в приложението. Само 1-2 пъти се случи да не е веднага, а след 2-3 минути.
Имах не малко непечеливши скреч карти - нормално. Определен алгоритъм ги върти все пак. Но съм получавала печеливша скреч карта и за покупка под 10лв.

# 2 285
  • София
Ние по празниците не пазаруваме по различно от обикновено, но все пак трябва да се яде. Аз пазарувам събота рано сутрин, 7-8 часа. Хем ставам рано така или иначе, хем няма хора тогава.
+1

Аз установих, че и в неделя сутрин няма много хора. Поне в близкия ми Лидл.
Така че, моят по-голям пазар ще е събота или неделя рано сутрин. През седмицата нещо не ми се получава - супер много хора имаше в магазина при последните ми две ходения.

# 2 286
  • Бг-мама
Да споделя и аз впечатления от вчерашният пазар. Мини пиците се харесаха и от двете деца , затова днес ще повторя и заредя , че с това ДО и висенето им вкъщи си иска храна , която да могат сами да си приготвят. С тези се справят. Мезетата ни допаднаха и на нас, днес ще ги повторя и тях.  Другото  , което също много се хареса вкъщи беше мини браунито. За цената си е чудесно! Естествено и синьото сирене няма аналог за цената си , особено в момента. Така , че тази седмица ще се ходи няколко пъти за изброените по горе неща. Хубава седмица момичета !

# 2 287
Аз похвалвам Замразената пица с шунка. Като за полуфабрикат беше ок.

# 2 288
9-11 според мен е най-разумно - всички работещи са минали преди работа (евентуално) да си купят кавото искат и още не е обедна почивка. + не е толкова студ като в 8 сутринта.
НО това, че възрастните се бутат по всяко време, не и когато би трябвало - еми това си е вече манталитет - ти ли ще ми кажеш кога ще ходя, като мога по всяко време...

един дядо си каза в прав текст - трябва коридорът да е за младите, а те да си ходят по всяко време.
заети хора.
мисля да отида днес за синьо сирене и мезета, но предполагам сте ги хапнали вече...
по празниците ще е мазало, мисля да пропусна.
Ако коридора за младите ще е при същите условия ,демек можем да ходим когато си искаме, но в определено време ще бъде само препоръчително и няма да пускат възрастните хора в магазините, съвсем ме устройва. Ама на тях като им кажат не можете да влезете сега дали няма да вдигнат олелия до Бога Grinning

# 2 289
  • Стара Загора
За играта важат ли дигиталните бележки или трябва да се пази хартиената? Или евентуално при печалба да се принтира касовата бележка?

# 2 290
Важи и дигиталната бележка.
“ Участие в играта е възможно както с касова бележка, издадена на хартия от касите на магазина, така и с дигитална касова бележка, генерирана и запазена в приложението LIDL PLUS.”
От правилата, обновили са ги днес.

# 2 291
  • Стара Загора
Супер, благодаря много! Започвам да регистрирам. 🤣

# 2 292
А аз имам само една бележка (заради гаранция на стока я пазя)за 60 кинта, но е от 15.11. Играта май още не беше почнала. Следващи бележки не пазя.

# 2 293
А какви ли ограничения ще измислят за навалиците по празниците?
Какви празници. Хората ще останат без доходи.
Коледата се отлага за лято 2021.

# 2 294
Щом религиозното робство не е успяло да спре Коледа, едва ли политическото ще успее. Западна Европа трябва да чете повече българска история.

Още отзиви за круши Наши имаме ли? Заслужават ли си цената?

Общи условия

Активация на акаунт