Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 151 732
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 2 445
  • София
Много хора ги ползват в ежеднеието си. ДОри в момента ако се огледаш ще видиш деца със ски долнища на градина/училище. Айде за градина разбирам, щото там ще се събуе, ама за учлище е безумно.

# 2 446
  • Бургас
И при нас беше хаос! Лудница голяма нямаше, но нервообразуване - да. Поларените горнища за големи момчета ги нямаше. Ни място за тях, ни етикет, ни извинителна бележка - нищо. От термоекипите за големи момчета имаше наредени на 2 места?! Но само 2 от десените, а третият - точно който исках, го нямаше. С помощ от персонала и ровене в склада успяха да ми открият термоекип - оказа се че са от старите партиди и дали заради това или заради нещо друго, не бяха изкарани. Намериха се и черни поларени горнища неизкарани, от вид който го няма в брошурата т.е. пак може би стари. Служителите, дето са редили, нещо хич не са били в кондиция!
А една госпожа с поне 20 артикула от ски-секцията в количката, беше застанала разкрачена стратегически точно по средата на коша с термоекипи и ровеше ту с едната, ту с другата ръка. Жената от другата ѝ страна и аз, чакахме, чакахме, ама накрая се пресегнах и си издърпах кутия с нужния ми размер, че и с точната разцветка. Брех, че като избухна тази ми ти наглярка, що съм се пресягала, що не съм чакала тя да свърши, що не съм спазвала дистанция. При това на 20см от лицето ми, та се наложи и аз да я посъветвам да си гледа напред и да не ми плюе насреща, както и да се съобразява с другите пазаруващи. Половин час след това, още я гледах че обикаля в тази секция ровейки тук и там - таман да я чака някой принцесата да напълни и втора количка!
Иначе масово хора търсеха дрехи за възрастни, неразбрали че сега са за малки и за големи деца, та обяснявах кое откога е Grinning
Скреч-картата е печеливша този път, ама от спечеления снакс с отстъпка вероятно няма да се възползвам, че не се харесва у дома.

# 2 447
Много хора ги ползват в ежеднеието си. ДОри в момента ако се огледаш ще видиш деца със ски долнища на градина/училище. Айде за градина разбирам, щото там ще се събуе, ама за учлище е безумно.

шегувах се. всъщност частично.
Скрит текст:
в момента няма никаква причина да се ходи със ски дрехи - нито е студено, нито е снежно....но всеки си знае. те точно тези не си подават носа при минус 5 и са нонстоп болни. не знам в града колко трябва да падне температурата, за да се наложи да се навлече така детето. за училище пък абсурд.

брадата, адски се дразня на тазкива нагляри, права си!

# 2 448
На мен ми трябваха само шапка и ръкавици (непромокаеми, че миналата година децата само си мокреха, с наличните, ръцете в снега). Якетата ги забелязах по очевАдната липса в коша. Иначе не бих си го причинила, ама и Декатлон не е опция, не знам сега дали няма и тях да затворят, а предпочитам да видя на място, не се ориентирам без да видя с размерите. Имах и седмичен списък с неща, които харесвам и има само в Лидл. За другата седмица ще умувам, ако ми дотрябва нещо лидълско по кое време да ги навестя, но ще мисля определено и за алтернативи.
А, и аз също след не -знам -колко -непечеливши имам също печеливша скреч карта с отстъпка за снакс.

# 2 449
Декатлонските ръкавици са по-добри.
И на мен ми трябват ръкавици за голямото магаре, ще ходя довечера, че ме мързи до декатлон. може и някое поларче да ударя. но ще отида късно след 8.30.
Скрит текст:
според мен няма да го затворят, щом боклучарникът джъмбо ще работи. 

# 2 450
Ами дано, ама аз съм пешеходец и за Декатлон трябва да ангажирам половинката. Та реших да пробвам с Лидл, все пак успях да се взема за децата подходящи, пък и няма да са нон-стоп в снега, че да ми трябват кой знае какви като качество, важното е да не се мокрят ръцете, надявам се, че поне на този критерий лидълските отговарят.

# 2 451
стават, да. аз като гледам и тази година ски няма да има, може би и сняг, тъй че....

# 2 452
А, ние си искаме снежец, още от сега чакат да правят снежен човек ⛄.
Важното е, че им нацелих размера, а и те ги харесаха.
Забравих да пиша- видях, че в Младост 2 има рол-он дамски със синя капачка (поне 4-5 броя, този път не взех, че сега имам, даже и резервен, нека да има и за другите, които търсят).
Също пропуснах- видях и заредени козметични комплекти, които са показани в брошурата за следващата седмица.

Последна редакция: чт, 26 ное 2020, 11:58 от fenyx

# 2 453
Аз ходих към 10:30 имаше от всичко. Ски дрехите обаче са смесени - от тази брошура и миналогодишни. По разцветките се познава.
Както предположих дозареждат хранителните - вчера имаше Мини пици. Днес пък вече имаше Мини брауни и кексове.

# 2 454
  • Варна
За мен сушени домати и бяло вино.

От нашето кога ще опиташ? Sunglasses

# 2 455
  • Стара Загора
Как е тоалетната хартия Floralys, която е от утре, 16бр. за 5,49лв.?

# 2 456
  • sf
Някой да си е купил органайзера , дали е читав, че нямам удобен Лидл и да не ходя напразно?

# 2 457
На моето синче , миналата година им казваха да ходят със ски панталони на училище, за да излизат и играят в снега , когато го има. След игра си ги събличат ( и обувките) и после и си ги закачат в шкафчетата за другия ден, тамън да са изсъхнали.А имам и познати, които започнаха да плануват ски -почивката ..така и така са дистанционно , та може и да се съчетае  - работата/учение от разстояние в провинцията , а пък и ако има някоя писта наблизо ..още по-добре Simple Smile Simple Smile Та явно ски екипировка си трябва и повече разходки из планината най-вече ( аз не съм фен  нито на ските , нито на разходките из планината, за това наблягам над мезетата и виното /ликьора тази година Simple Smile ) .
Черните суитшърти за момчета са от миналата година - имаме такъв и са ми супер удобни за училище Simple Smile

# 2 458
Ромът Бакарди от другата седмица е много хубав,тартар Каниа също.Това и термоблуза си харесах на първо четене.

# 2 459
От новата брошура Патешко филе, Адана кебап, има и шоколадови бонбони Wink, Едам, Броколи, Риба, Пъдпъдъчи яйца, Бургери, кюфтета и кебапчета, Узо и калмари. Накратко това.

Общи условия

Активация на акаунт