Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 151 703
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 2 460
има някакво вино с подправки за греене Wink

# 2 461
Феникс, на мен във Фейсбук ми изскочиха разни магазинчета и сергии за плодове и зеленчуци наоколо, които пишат че ще правят и онлайн доставки в района. Виж нещо и около теб може да има. Аз мисля така да практикувам, нещо пазар, магазинчета или онлайн. Любимата месарница не ни е близо, та за месо ходим рядко и се запасяваме с количества. Lidl ми остава магазин за някакви колбаси евентуално и млечни-сиренца, нещо за мазане, извара и подобни. Аз тази седмица я пропуснах откъм пазар, ще видим другата евентуално, живи и здрави.
Скрит текст:
Един приятел е починал вчера от вируса, по-малък от мен, здрав, прав.... Криво ми е и ме е страх.

# 2 462
  • На морето!
Всяка година го пускат, но аз не съм впечатлена.

# 2 463

Взимала съм преди години и пих точно една чаша. Тогава беше доста ниско качество (тя и цената не е висока, де), но дори и на вкус не го бяха докарали. Спомням си, че ми докара киселини и главоболие. Хвърлихме го.

# 2 464
Леми, Hug.
Момичета, добре, че ми обърнахте внимание за рибоците. Шараните им са много вкусни, но тази година не пише какъв е произхода им. А аз търся вносен.

# 2 465
За мен сушени домати и бяло вино.

От нашето кога ще опиташ? Sunglasses
Когато ме почерпите. 😍

# 2 466
  • Варна
Това сладко няма нищо общо със сливи. Все едно ям типичен шипков мармалад...

# 2 467
Калъфите за маса за гладене изглеждат интересни в приятни розови цветове, бях се замислила за този с надписа, но си държа поставката от дясно и ще е с главата надолу ловето. Имало ли е на предишни пускания два варианта на надписите за ляво и дясно.

# 2 468
  • в кукувиче гнездо
В Била има истинско хубаво сладко от печени сини сливи и специално ще отида утре до там да взема за едни палачинки.
А вкусно ли е поне?

# 2 469
Аз да питам за тези клинове и рокли, стават ли на топчета, как им е материята? Май и предни години съм ги виждала, а може и да бъркам.

# 2 470
Значи, каня ММ да отидем до Лидл, да погледна за ски панталон на малкия. И нарочно го взех, за да ме спира с ненужните покупки. Innocent Пък той - ама дай да му вземем и яке и да знаем, ще има цял комплект/ а то не е като да си няма 2-3 други си зимни якета:laughing:/ спрях се на ски чорапите, чудих им се- айде взимай 2 чифта-да има. Ски ръкавици взехме. И стотака отиде FlushedSatisfied Satisfied
И за кво го взех - той прахосник като мен!! После вика, фалирал бил:smiles:
Добре, че си имат термо бельо и от миналогодишните черни полари, които коментирате, иначе щеше да стане........Laughing

# 2 471
  • Варна
В Била има истинско хубаво сладко от печени сини сливи и специално ще отида утре до там да взема за едни палачинки.
А вкусно ли е поне?

Може ли повече подробности за сладкото от Била - марка, снимка?
А това на вкус за мен не е нищо особено, като се има предвид уж марката Делукс. Ще го изядем, де, то колко е в бурканчето, ню-ню Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 472
Моля за отзиви за тримера за уши и нос от следващата седмица. Върши ли работа и сравнително тих ли е (нали в ушите ще се ползва 😂)? Благодаря

# 2 473
Ей така като напишат "мека" и "топла" материя, трябва всеки път да вадя боба и да гадая. 😀 Ако някой е купувал досега от тези домашни комплекти, както и дамската рокля и клиновете с коледни мотиви, имам молба да ме ориентира аджеба какви точно материи са. Благодаря!
Ако не се лъжа, ще са от поларените комплекти. Имам 2 от миналогодишни пускания и съм много доволна. Не са дебели, леки са, но много топлят.
Скрит текст:

# 2 474
  • София
Скрит текст:
Само да ви споделя,  но съм сложила скрит текст, защото не е за Лидл, че във Фантастико да пуснали консерва домати на Чирио, италианските и са само по .99 ст, заслужават си, ако искате , де, да си знаете. Аз купих 20 консерви, че ползвам доста домати, а не правя  домашно затворени буркани, защото не ги харесвам, а тези са плътни , почти без вода , само пулпа.  Ако се сметне, че не е подходящо мнението ми  може и да ме изтриете. Споделям го, защото всички готвим все нещо и все домати си трябват.

Общи условия

Активация на акаунт