Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 151 837
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 2 565
Ох, аз продължавам с моите дертове с това боди. Сложих гъсите гащи от една лятна пижама , отгоре го закопчах и пак дере. Самите ръбчета са много грапави. Аз ли съм взела най-слапаните бройки, в мен ли е дефекта не знам, но ММ се напикава от смях като ме гледа 😀 🤦♀
Ако си пълничка е нормално да ти дере.

Тук всички са слаби и стройни. И купуват само здравословна храна. Лидл се опитва  да ти измами с промоциите, но не.

# 2 566
Ох, аз продължавам с моите дертове с това боди. Сложих гъсите гащи от една лятна пижама , отгоре го закопчах и пак дере. Самите ръбчета са много грапави. Аз ли съм взела най-слапаните бройки, в мен ли е дефекта не знам, но ММ се напикава от смях като ме гледа 😀 🤦♀
Ако си пълничка е нормално да ти дере.
Била съм и доста пълничка, и кльоща. Боди не ми е правило рани досега. В случая ми звучи като кофти бройки.

# 2 567
  • Mostly in my mind
Мисля да ходя за миди днес. Някой с отзиви?

# 2 568
А каква е разликата между сауната и инхалаторите, които пускат в Лидъл?
След синузита който ме споходи преди три седмици за първи път в живота, започвам да се замислям дали да не си взема нещо 🤔

# 2 569
И аз заради синузит чакам инхалатор, но онзи безкабелния, компактен и лесен за поддържане. На тази сауна вярно ли възможностите са като на инхалатор...или са като на тенджера. Smiley Не съм й гледала параметрите. Ако не постига нужното ниво на дисперсия на частиците, това, че може да се направи инхалация със сребърна вода си е чисто самовнушение.

# 2 570
  • Бургас
Хм,  Стренджъра ме изненада с това, че е носил бодита и е разбирач в тази област... Мдааа Joy

Инхалаторите за медицински нужди са различни от тази сауна, която има функцията на тенджера с билки, сода, етерични масла, но по-удобна за ползване. Самите инхалатори разпрашават течността в тях на микроскопични частици, които да могат да влязат директно в алвеолите на белия дроб. Разликата е огромна и не бива да се бърка Wink

При нас днес трябва да има някакви чернопетъчни оферти заради това, че в Мола всички магазини днес предлагат нещо, ама хич не ми се тъпче и пропуснах.

# 2 571
  • софия
Естествено, че сауната е като тенджера. Малко дете можеш да прилъжеш да седи на сауната, но на тенджера е най-малкото неудобно. Не е специализиран уред за лекуване и никъде, никой не е писал подобно нещо, разчитайки на средната интелигентност на четящите.
Ползвам я за нормални състояния на настинка. Не всички имат нужда от инхалатор, слава Богу.

# 2 572
Засилих се днес, ден преди края на отпуската, да понапазаря нещо от моя филиал. Само като видях пристроилите се коли за към Мол-Ът и отпраших транзит у следващата лента Joy Горките ми колеги. Добре, че не съм на работа..

# 2 573
Засилих се днес, ден преди края на отпуската, да понапазаря нещо от моя филиал. Само като видях пристроилите се коли за към Мол-Ът и отпраших транзит у следващата лента Joy Горките ми колеги. Добре, че не съм на работа..
Днес ще е Адът на земята. Ще се пазарува яко, като за последно

# 2 574
  • Бургас
Което потвърждава избора ми да НЕ ходя днес Grinning  Но колите не са само за Лидл - в целия Мол има намаления, а днес му е последния ден, в който ще работи... Не ми се мисли колко безсмъртни пак ще се изсипят в този бациларник!

# 2 575
При какви случаи се използва инхалатор?
Соул, кажи за синузит какво слагаш в инхалатора? Каква е разликата между сауната и инхалатора?

# 2 576
  • Бургас
Леми, писах по-горе - едното загрява вода и дишаш ароматите и изпаренията, а другото разпрашава физиологичен разтвор със или без лекарства в него, на мискроскопични частици, които отиват директно в белите дробове. Първото е по-скоро за козметични цели, второто е медицински уред.

# 2 577
Брадата значи инхалаторът е по-подходящ за белодробни заболявания?

# 2 578
Доволна съм, че вчера наминах до Лидл, като гледам, че пишете че сега е още по-голяма лудница (сигурно и в нашия филиал е така, а вчера успях да се изнеса сравнително навреме, като видях, че магазина почва да се населява повече). Хем взех на децата ръкавички, пък и неща, които от постоянния асортимент исках - например пак дъгова пъстърва, чудна стана. Голямо благодаря на който сподели за синьото сиренце, много ми хареса, взех само едно, ама изобщо нямам намерение да се връщам в тъпканици за второ, колкото и да ми се иска.

Последна редакция: пт, 27 ное 2020, 14:49 от fenyx

# 2 579
Инхалатор всъщност ползва ли се при синузит?

Общи условия

Активация на акаунт