Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 151 845
  • 2 964
  •   2
Отговори
# 2 580
Хм,  Стренджъра ме изненада с това, че е носил бодита и е разбирач в тази област... Мдааа Joy
Никога не съм носил бодита, но е близко до ума, че ако една жена е пълничка и като върви си трие бедрата едно в друго е нормално да се получават рани от бодито, а и не само от него.

# 2 581
Една време, като нямаше инхалатори , вечно вреше тенджера с нещо си  на котлона. Включително и с бонбони лукчета.

# 2 582
  • София
Аз риба камбала не съм вземала друг път,обаче  цената и ме втрещи.
Някой купувал ли е да каже дали си струва да дадеш близо 70лв/ кг?
Тази риба се води деликатес, тя винаги е много скъпа, една от най, най- хубавите риби. Никога не съм я приготвяла, но съм я поръчвала в ресторант, наистина си заслужава. По принцип се приготвя на грил, но може и пържена. Тази риба е на върха на хранителната верига.

# 2 583
Хм,  Стренджъра ме изненада с това, че е носил бодита и е разбирач в тази област... Мдааа Joy
Никога не съм носил бодита, но е близко до ума, че ако една жена е пълничка и като върви си трие бедрата едно в друго е нормално да се получават рани от бодито, а и не само от него.

Стрейнжър по-добре не се изказвай по тези теми. Това с дебелината не е такъв фактор, по-скоро проблема е, че бодито е с по-широка долна част и от там идва дразненето. Имала съм такива бодита и бях 45кг.

# 2 584

Дрън-дрън. Близко е до ума, ако нямаш представа, да не даваш некомпетентно мнение.

# 2 585
Което потвърждава избора ми да НЕ ходя днес Grinning  Но колите не са само за Лидл - в целия Мол има намаления, а днес му е последния ден, в който ще работи... Не ми се мисли колко безсмъртни пак ще се изсипят в този бациларник!

Бациларникът към 10:30 беше чудесен, но пък имаше всичко.

Похвалвам българския чесън за страстни нощи. Купувах и сладко няколко вида. Нямаше червен етикет и се оказа, че малиновото не е на промоция.

Моля някой да каже браунито дали става? Прилича ми на обикновен шоколадов кекс.

# 2 586
  • Козлодуй
Неее сегашните бодита са ги направили по-тясни отдолу но на който му пречат копченцата отдолу може да ги изреже и да зашие двете части и после да обува бодито през деклотето - то е достатъчно голямо, но така няма да ходи до тоалетна Simple Smile
Бях около 11 в Лидл и беше пълно с народ количките почти бяха свършили и съответно и пилешкото почти беше свършило и аз за него се засилих рано рано и за телешките наденички - много ги харесваме на скара Simple Smile
От скреч карти спечлих и взех с намаление снакс-микс и влажни кърпички за 1 ст. Simple Smile

# 2 587
  • СОФИЯ
Аз риба камбала не съм вземала друг път,обаче  цената и ме втрещи.
Някой купувал ли е да каже дали си струва да дадеш близо 70лв/ кг?
Тази риба се води деликатес, тя винаги е много скъпа, една от най, най- хубавите риби. Никога не съм я приготвяла, но съм я поръчвала в ресторант, наистина си заслужава. По принцип се приготвя на грил, но може и пържена. Тази риба е на върха на хранителната верига.
Камбала е дънна риба. На мен лично вкусът не ми допада, както и да е приготвена, леко блатна е. А риба и морски дарове обичам и консумираме много.

Взех три кутийки скариди от промоционалните днес. На външен вид изглеждат добре, ще видим как е вкусът. Бяха заредили още от дивата сьомга, взех.

# 2 588

Дрън-дрън. Близко е до ума, ако нямаш представа, да не даваш некомпетентно мнение.
Ауууу, че сте докачливи на тема килограми... Живи и здрави бъдете!

# 2 589
Мислех да ходя днес сутринта но се отказах, а като ви чета, май правилно съм решила.
Малко спамерски ще са ми включванията вече, но така ще е с този вирус, разредихме посещенията 😎

# 2 590
  • На морето!
Защо има толкова много хора? Пак ли се презапасяват?

# 2 591
Сигурно промоциите са неустоими Grinning
Аз, сигурно ще повторя предишни въпроси, но да питам за яката за масаж другата седмица - хубава ли е, намира ли приложение за схватливи вратове? Удобна ли е да се ползва за други зони, примерно към гърба, раменете?

# 2 592
  • Мадрид / София
Аз, сигурно ще повторя предишни въпроси, но да питам за яката за масаж другата седмица - хубава ли е, намира ли приложение за схватливи вратове? Удобна ли е да се ползва за други зони, примерно към гърба, раменете?
За често схващащи се вратове кека е да се смени възглавницата с тези дето са с извивка (специално за врат). От опит го казвам. От както ползвам такава престана да ми се схваща врата.

# 2 593
stonefaced благодаря!
Брада, вашият магазин е с много шефско работно време, в София май няма толкова от късно започващ 🤔
Докато една сутрин отивам и се озовавам пред големите пуснати до долу щори, които дори не знаех че ги има, и се чувствам  леко тъпо Joy
ето това се случи и на мен Беше ми удобно и аз така само с разходката си останах. После през деня е лудница и предпочитам до другия в края да се разходя.

# 2 594
  • Козлодуй
От предишни години имам Възглавница за шиацу масаж и цената не е повишена за сравнение в някой сайтове е доста по-висока, а лидълската е много добра масажира добре но аз не я ползвам въпреки че имам нужда  Simple Smile Лесно се насочва с дръжките дали на гърба дали на раменете или врата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт