Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 151 798
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 2 625
  • вятърничава
Мерлото от Чили 4+2 добро ли е?

# 2 626
Колко количество мазнина е нужно за еър фрейъра?

# 2 627
Ходих рано днес. Взех термо бельо за сина ми и от момичешките най-големия размер, но не го отворих, макар че кутията беше окъсана и гледам вкъщи - само блуза! Sad Сега се чудя да ходя ли, как ще докажа... Но може и клинът да е в коша.. Имаше страшно много без кутии, затова и не отворих моята, то имаше и точно 2 от този размер, но видях малките как изглеждат и направо пъхнах в количката..

Купих хубава рукола, помело, кралски печурки, скаморца, маслини, кремчета за мазане, български чесън, домати, дробчета и др. меса, комплект за пача. Simple Smile Браунита и кексове на 50% и от рибните и пилешки хапки, че довечера децата ще имат гости, няма да чета състава. Simple Smile
Исках миди с черупка, но едно момче, което редеше ми каза тихичко - не ви ги препоръчвам, вчера ги пробвах.

От скреч картата - нищо. Фрайъри имаше доста на Каблешков, но докато бях там (в 7 ч.), видях да взимат поне 5.

# 2 628
Доколкото знам, минимално - 1 лъжица. Тепърва обаче ще го разучавам. Дано да е и така, защото аз не пържа, както казах преди и няма да съм ок, ако уредът готви с повече.

# 2 629
На мидите не им е сезон сега. А и престояли по фризерите съвсем не са ок. По-добре замразени ядки, ако на някой му се хапват.

# 2 630
  • София
Мерлото от Чили 4+2 добро ли е?
На нас ни харесва. Редовно купуваме.

# 2 631
На мидите не им е сезон сега. А и престояли по фризерите съвсем не са ок. По-добре замразени ядки, ако на някой му се хапват.
Тези замразените в картонената кутия (че има и в плик) са много хубави.

# 2 632
Доколкото знам, минимално - 1 лъжица. Тепърва обаче ще го разучавам. Дано да е и така, защото аз не пържа, както казах преди и няма да съм ок, ако уредът готви с повече.

Омазнете ги добре, защото иначе ще станат като печени. Поне такъв вид имат.

# 2 633
  • Варна
Хареса ми, с цели вишни е.

# 2 634
  • русе
Къде мога да видя рецепти за еър фрайера?
Че го гледам като “голям камък”😂

# 2 635
Нали номерът е да се пържи без мазнина.

# 2 636
  • София
Къде мога да видя рецепти за еър фрайера?
Че го гледам като “голям камък”😂
в интернет.
Логодаж -Широка мелнишка лоза много ми хареса, ще се заредя ако е останало. Може и Рубин на Гайда да тествам.

# 2 637
  • Plovdiv, Bulgaria
Аз имам еърфраер, но на друга марка. То реално не пържи, а върти въздух. Аз омазнявам пресните картофи, няма нищо общо с плуването в олио при пърженето. Ако са замразени някви, не слагам мазнина никаква. Но не е от най-ползваните уреди в нас де.

# 2 638
Вчера бях до Лидл взех на малката две зимни шапки,ботушки мисля че са й големи но нищо да й топлят ..тя не може да върви още ..ръкавички и замразени ЕКЛЕРИ...божеее много са вкуснииии❤️❤️❤️😇😶😇🥰🥰👍👍👍 току що ги отворих за мм няма да останат хаха

# 2 639
  • Пловдив
Киса, благодаря за инфото и снимките на сладкото от вишни, изглежда разкошно. Аз да попитам захар дали има в състава, вероятно да, но да питам все пак.

Общи условия

Активация на акаунт