Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 151 716
  • 2 964
  •   2
Отговори
# 2 655
Мерлото от Чили 4+2 добро ли е?
Много даже.

# 2 656
  • Благоевград
Купих от ДеЛукс серията едно сладко от червени боровинки. Не съм доволна. Консистенцията му е на мармалад, но е пълно с люспи и семки. На вкус е добре, но изброените неща ми убиват кефа.

# 2 657
Мини пииците на каква цена са?

# 2 658
Нещо на външен вид не ме впечатлиха пицичките. Казаха, че са вкусни. Не бих дала 6 лв за тях определено, не си струват. И 3 са им много, ама хайде.

# 2 659
Само ние ли сме изключението да не харесваме мини пиците? Дъщеря ми не ги хареса особено (преди време съм вземала, само веднъж), и аз не бях особено впечатлена като ги пробвах.
Синьото сирене Пилос нали е от постоянния асортимент? (Когато следващ път стигна да знам дали има шанс да го има).

# 2 660
И аз не бих повторила.

# 2 661
Пици от Лидл взимам само Маргарита и то на ХХЛ промцията, ползвам ги за експресна заготовка и слагам отгоре екстри.. Другите не са ми ок за цена/вкус.
Тия мините пък хич.

# 2 662
Здравейте,
Малко нахлувам в темата, но просто не сварвам да ви чета.
Може и да коментирано, да което се извинявам.

Има ли в Лидл кори за лазаня. Вече 3-4 пъти ходя и се оглеждам, оглеждам но не намирам, а сякаш имам спомен да съм мяркала някога преди. 🤔

Има, но обикновено в италианската седмица.Май не са в постоянния асортимент.
Имаше и в постоянния асортимент 2.40 мисля стоят при спагетите , а миналата седмица имаше пресни.

# 2 663
Нормално ли е от фритюрника с горещ въздух да излиза пара и отпред от двете страни?

# 2 664
  • Варна
Аз продължавам със серията снимки на нещата, които ми харесват.
Този зелен чай беше наскоро на промоция на цена около 0.95 лв, вътре са 40 пакетчета (изгодна работа Stuck Out Tongue Winking Eye)

# 2 665
Добрах се аз до еър фрайъра. Имаше само 4 при нас. Аз и един мъж взехме по един, останаха 2 (това на Канала, бг дружба, Консерваторията - който, както го нарича Simple Smile) Довечера ще гледам да го отворим и евентуално пробваме. Да не стане "много шум за нищо" Simple Smile.
Малко бройки са били и при нас, казаха че само 5 са им доставили, хем свърших работа по-рано отколкото очаквах. Че и от другия Лидл в града са пращали при тях да търсят, та ми казаха да не си губя времето да проверявам там.

Каква беше врътката с клиентския телефон като се пита за нещо дали е налично?
Помня че някой споменаваше че има значение дали е минала акцията за нещо в брошурата или още е в сила, ама като не запомних кое как...
Те не че работят през уикенда де, още се чудя дали да се занимавам с тях в понеделник сутрин или да опитам с мейл до Лидл още днес.

# 2 666
Помня че някой споменаваше че има значение дали е минала акцията за нещо в брошурата или още е в сила, ама като не запомних кое как...
Вероятно става дума за това, което съм писала няколко пъти като идея и съвет. Само че аз съм в провинцията и го прилагам, защото тук просто липсва в града, ако сте от по-голям град с повече филиали, не знам дали ще стане.
Та, като видя, че го няма тук и няма шанс да заредят, бързам да напиша мейл, в който посочвам името и филиала си, описвам продукта и направо пиша в стил: "Ако има наличен в някой филиал в страната, моля да ми го доставите до посочения от мен филиал." Т.е. не губя време да питам има ли, да чакам отговор, направо пиша, че ще го купя и да ми доставят. Два пъти успях така в последните месеци, но нещата бяха или в текуща или в промоция от предишната седмица. За по-стари нищо не стана. С телефона имам 0/0 успех и повече не се занимавам с него.

# 2 667
Добрах се аз до еър фрайъра. Имаше само 4 при нас. Аз и един мъж взехме по един, останаха 2 (това на Канала, бг дружба, Консерваторията - който, както го нарича Simple Smile) Довечера ще гледам да го отворим и евентуално пробваме. Да не стане "много шум за нищо" Simple Smile.

Като го пробвате, кажи дали и при вас излиза пара от дупките край кошницата, защото в книжката пише, че трябва да излиза само отзад.

# 2 668
Малко бройки са били и при нас, казаха че само 5 са им доставили, хем свърших работа по-рано отколкото очаквах. Че и от другия Лидл в града са пращали при тях да търсят, та ми казаха да не си губя времето да проверявам там.

Те не че работят през уикенда де, още се чудя дали да се занимавам с тях в понеделник сутрин или да опитам с мейл до Лидл още днес.
Аз успях да взема преди час и имаше 4 броя.

# 2 669
Скрит текст:
Вероятно става дума за това, което съм писала няколко пъти като идея и съвет. Само че аз съм в провинцията и го прилагам, защото тук просто липсва в града, ако сте от по-голям град с повече филиали, не знам дали ще стане.
Та, като видя, че го няма тук и няма шанс да заредят, бързам да напиша мейл, в който посочвам името и филиала си, описвам продукта и направо пиша в стил: "Ако има наличен в някой филиал в страната, моля да ми го доставите до посочения от мен филиал." Т.е. не губя време да питам има ли, да чакам отговор, направо пиша, че ще го купя и да ми доставят. Два пъти успях така в последните месеци, но нещата бяха или в текуща или в промоция от предишната седмица. За по-стари нищо не стана. С телефона имам 0/0 успех и повече не се занимавам с него.
Ами аз Габрово не го броя за голям град, имат два филиала и направо си ми казаха че и във втория е изчерпан уредът, понеже клиенти са идвали при тях като не го намерили в другия филиал. Благодаря за съвета, ще им пиша явно пък дано пощата да я четат и през уикенда, а не както телефонната линия да е само в работни дни.

Общи условия

Активация на акаунт