Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 151 755
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 2 670
Направи тогава двойна атака, пиши мейл и звънни по телефона. От известно време работи и в събота, но не помня до колко часа.

# 2 671
До 16ч е в събота, изпуснах ги за малко, сега се опитвам да установя на какъв мейл адрес да им пиша.

# 2 672
Добрах се аз до еър фрайъра. Имаше само 4 при нас. Аз и един мъж взехме по един, останаха 2 (това на Канала, бг дружба, Консерваторията - който, както го нарича Simple Smile) Довечера ще гледам да го отворим и евентуално пробваме. Да не стане "много шум за нищо" Simple Smile.

Като го пробвате, кажи дали и при вас излиза пара от дупките край кошницата, защото в книжката пише, че трябва да излиза само отзад.
Нашият фрайър е Силвър крест- друг модел от този сега, но не мисля, че е нормално да излиза пара така. На нашия има дупки/решетка за пара отзад, отстрани нищо не излиза. То и отзад видимо не излиза пара, само се усеща, че излиза топъл въздух ако доближиш ръка. Би трябвало на недобре затворена кошница изобщо да не започва да работи уредът, та просто не виждам причина да излиза пара отстрани... Thinking

# 2 673
Не е точно мейл в стандартния смисъл, контактна форма е, ето я: https://obsluzhvane-i-kontakti.lidl.bg/SelfServiceBG/s/contactsupport.
Тъкмо щях да пиша за часа и аз, но ще го сложа и за други:
"Можете да ни потърсите и на безплатен за вас телефон:
телефон: 0800 14141
Понеделник до петък: 8:30 - 18:00 ч.
Събота: 10:00 - 16:00 ч."

# 2 674
И моето дете не хареса мини пиците. Ще карам на домашнонаправена от пърленка и кашкавал

# 2 675
Мини пииците на каква цена са?
2.99лв в момента. У нас не се одобриха, поне малката не ги хареса.

Да се оплача, днес голям пазар, купих си още синьо сирене, скаморца, и др неща и на бележката, която току що регистрирах забелязах, че не са ми отразили намалението на един камембер. 90 ст са, не е драма, но ми стана кофти, защото напоследък само в Лидъл пазарувам, и не е честно да ни "цакат" така на дребно.

Мед на Родна стряха - отвартителен, няма  аромат на мед, не е сладък...абе няма да повторя.

# 2 676
  • София

Аз да попитам за кафето Лаваца дали си заслужава ? Не питам за цената а за вкуса му.
Да, Лаваца е едно приемливо кафе  и от него купувам. Но има и много по-добри по магазините.

# 2 677
Не знам кой ви е хвалил мини пиците. Много са гадни..казах още миналата седмица. Joy
Ама аз си вземам ..детето ги харесва.

# 2 678
Мисля че съм купувала от Кауфланд нщ подобно(мини пица) но в малка багета ...и не ни хареса,нз може да е друг вкуса

# 2 679

Аз да попитам за кафето Лаваца дали си заслужава ? Не питам за цената а за вкуса му.
Да, Лаваца е едно приемливо кафе  и от него купувам. Но има и много по-добри по магазините.
Аз имах предвид конкретния модел от 14 лв. килограма . Kупих го заедно  с air fryer ама не ми допадна на вкус .

# 2 680
При последния пазар на моята касова бележка имаше доста сериозно разминаване. Изключвам да е умишлено, но добре че се проверява касовата бележка. Вместо хлебчета, за една объркана цифра, излязъл кокос за 8.95. Понеже взех доста неща, не се усъмних много за цената, но при детайлна проверка, разликата цъфна.

# 2 681
  • Варна
Не знам кой ви е хвалил мини пиците. Много са гадни..казах още миналата седмица. Joy
Ама аз си вземам ..детето ги харесва.

Помня аз, ама викам за 2.99 лв ще ги пробваме. Stuck Out Tongue Winking Eye
Чакат си реда във фризера.

# 2 682
Храната за птички, 1 кг за 1,89 лв има ли я редовно в асортимента? Thinking

# 2 683
Аз пък искам да ви благодаря за препоръката за пърленките, замразените, като основа за пица. Стават супер бързо и отгоре си ги гарнираме по вкус. Дете все още нямаме, но половинката много ги одобрява. А и е супер бюджетен вариант. Та, благодаря Blush Дано не ги отлистят по някое време.

# 2 684
  • София
Аз пък искам да ви благодаря за препоръката за пърленките, замразените, като основа за пица. Стават супер бързо и отгоре си ги гарнираме по вкус. Дете все още нямаме, но половинката много ги одобрява. А и е супер бюджетен вариант. Та, благодаря Blush Дано не ги отлистят по някое време.
Нали? Ей, сега си спретнах една пица на парти грила за минутки.

Общи условия

Активация на акаунт