Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 151 641
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 2 715
Да попитам и тук,ако има он лайн съгражданка да ми отговори.Знаете ли дали работи Лидл в МОЛ Галерия,след като го затвориха?Звъня,но никой не вдига.Не ми се бие път до там за няма нищо.

По принцип хранителните магазини в моловете си работят.

# 2 716
Мол Галерия има в много градове. Всички супермаркети, аптеки и дрогерии в моловете работят, заедно с мобилни оператори и подобни услуги.

# 2 717
Да попитам и тук,ако има он лайн съгражданка да ми отговори.Знаете ли дали работи Лидл в МОЛ Галерия,след като го затвориха?Звъня,но никой не вдига.Не ми се бие път до там за няма нищо.

Работим, работим-заповядайте! Simple Smile

# 2 718
  • При елфите ...
Трябва да взема зелен боб и грах в буркани... да кажете от кой вид/марка сте доволни... Грахът бързо да се сварява, а бобът също и да не е с конци?!?

# 2 719
  • София
Трябва да взема зелен боб и грах в буркани... да кажете от кой вид/марка сте доволни... Грахът бързо да се сварява, а бобът също и да не е с конци?!?
Грах на родна стряха -буркан. Вкъщи се харесва.

# 2 720
Аз съм за малките кутии грах на "Фрешона". Разкошен е. Сега ще има големи кутии с моркови вътре. Едва ли ще е по-различен. За малките гарантирам, че е топ.

# 2 721
Аз съм за малките кутии грах на "Фрешона". Разкошен е. Сега ще има големи кутии с моркови вътре. Едва ли ще е по-различен. За малките гарантирам, че е топ.

Повечето са моркови. Аз затова не го харесвам.

# 2 722
Тогава малките кутии, които са само грах.

# 2 723
  • София

Извинете за отклонението ...  Консервиран грах в буркан или в кутия не означава ли да е сварен винаги? Купувал съм в буркани 
Скрит текст:
" От долапа"
  и е сварен - слага се буквално накрая 2 мин преди сваляне от котлона за да се стопли след като са напълно сварени месото и зеленчуците. Зелен и бял боб на същата марка - аналогично. С грах в метални консерви правя салата - аналогично, не го варя.

# 2 724
А може и замразения грах Фрешона/Чира да се има предвид, аз готвя със замразен грах. Като също не му трябва много време.

# 2 725
  • При елфите ...
Благодаря за информацията... Купувала съм грах в буркани/кутии, който е твърд и след стерилизацията... и изисква повече термична обработка.

# 2 726
Моят който хваля е партида 31/12/23. Но и с друга партида пак е бил ок. Направо си е размер бейби грах, без люспи. Вземете си една кутийка и опитайте.

# 2 727
Грахът в буркани Родна стряха е страхотен, не знам, как стигна до тенджерата изобщо, подкарах го с лъжица 😉

# 2 728
Какъв грах в кутия, може ли снимка?

# 2 729
Разгледах брошурата за утре и се сетих за киселото мляко Саяна. Дали тук беше обсъждано преди време, че в някакви "проучвания" точно това мляко не било ок, а също било и желирано. Някой спомня ли си?

Общи условия

Активация на акаунт