Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 151 653
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 2 700
Ето как се запотява, но се случва само около средата на пърженето на картофите. За кратко време излиза и пара отпред под кошницата. Може би зависи и как е наместена кошницата. Има малко луфт някак поне настрани. Иначе щраква.

Кошницата някак леко стърчи навън от долната страна.

# 2 701
Тета, на 50% взех смядовска луканка, филе и синьо сирене- тези които са намалени в брошурата. Много се харесват вкъщи Heart Eyes Иначе имаше доволно заредено на щандовете с -30% и -50%- месо, кебапчета, кюфтета, детски кренвирши, разни плодови млека и какво ли още не- направо се втрещих от толкова намалена стока, но сигурно малко преди да мина бяха намалявали... Joy
Да се оплача, взех снакс с фъстъци- трябваше да е намален с 50% с купона от скреч картата и въпреки това 2 пъти не мина с приложението...и накрая го върнах. А и двата пъти чух звуков сигнал, и купонът за намаление си стоеше...Вярно, изтича днес, но за да се появява като "активиран" би трябвало да е валиден все още...Не че ми беше за 50 ст. намаление, но въпросът е принципен Grinning

Обаче още не съм видяла дали имам дигитална бележка... Laughing
Celika, честно казано, нищо не мога да видя на тази снимка което да ми прилича на пара Simple Smile

# 2 702

Celika, честно казано, нищо не мога да видя на тази снимка което да ми прилича на пара Simple Smile

Пара няма на тази снимка, само запотяване. Парата сега излизаше само отпред долу и се вижда само на видео.

# 2 703
някой има ли линк към брошурите

# 2 704
Похвалвам това синьо сирене. Горгонзолата им не я харесвам, затова подходих скептично и взех само две. Сега съжалявам, че и цената беше добра.

# 2 705
Вчера пробвахме разни сирена намалени с 40%, едни малки калъпчета с различни вкусове, много се одобриха.

# 2 706
  • Sofia
И аз награбих много от тези сиренца. Още не сме ги пробвали всичките, но тези с уиски и ядки и за вино много ни харесаха. Утре ще мина за още

# 2 707
Е как пица върху пърланка, тя е много дебела и по-скоро за джоб става. Пиниз ли има?
Лаваца суерте е много добре за цената си.
Аз говоря, предполагам и другата потребителка, за гръцките пити. Чудни са за бърза пица.

Така да. Защото пърленките са бая дебели и се учудих.
Долче, гледах ги преди време тия пити, но нещо съставът не ми хареса и не взех.

# 2 708
Ми те тоия гръцки питкѝ преди ги продаваха във витрините за пърленки

# 2 709
Сиси, понеже вече питах, а Poppyflower беше така мила да отговори, копирам ти мнението ѝ направо под твоя цитат.
Никога не съм се заглеждала в домашните комплекти. Тези, които ще са от другата седмица, по-плътни ли са или са тънички?
Ей така като напишат "мека" и "топла" материя, трябва всеки път да вадя боба и да гадая. 😀 Ако някой е купувал досега от тези домашни комплекти, както и дамската рокля и клиновете с коледни мотиви, имам молба да ме ориентира аджеба какви точно материи са. Благодаря!
Ако не се лъжа, ще са от поларените комплекти. Имам 2 от миналогодишни пускания и съм много доволна. Не са дебели, леки са, но много топлят.
Скрит текст:

# 2 710
Благодаря за мненията за бодито! Аз така се развълнувах, че имаше един единствен пакет с най-малкия размер(не съм пълна, точно обратното😉), че изобщо не ми мина през ума за закопчаване какво и как ще е. Както споменах, взех ги да спя с тях, тъй като кърмя и голямото деколте ми е много удобно. (Тип риза или тениски, не ми допадат, защоро все са широки и трябва да съм почти гола и мокра цяла нощ, но мерси за личното отношение Кактус 🤗)
Съветът за обгарянето и изрязването ги приложих и сега е една идея по-добре. Определено Не съм се съмнявала, че при бельото от Лидл ще има такъв проблем, затова го и грабнах.
Сауната я имам от доста години, поне 5. В началото много я ползвах преди почистване на лицето или за освежаване с няколко капки ментово масло. Но откакто забременях съм я зарязала, скоро се надявам да подновя употребата й. Много ми е любима.
Тези пици 12-ти броя и ние сме ги пробяали, изчезнаха за секунди и не смея пак да взема 😀
По същата причина от няколко месеца четене за еклерите и 🤤 по тях, все още отказвам да ги взема 😀

# 2 711
  • София
Скрит текст:
Как е тоалетната хартия Floralys, която е от утре, 16бр. за 5,49лв.?
Предния път беше много рехава, съжалих че я взех. По принцип вземам Floralys 12бр.  синята и съм доволна.
Някой има ли отзиви за комплекта за маникюр дали си струва:
Скрит текст:
За конкретния комплект съм писала и преди, но ще си кажа пак. Принципно е много хубав, ако имате намерение да изграждате нокти. Ако ви трябва само лампа, препоръчвам да изчакате малката, която също пускат редовно, по-евтина е (по мой спомен) и определено не е чак такъв кютук.

# 2 712
  • Мадрид / София
Еклерите били профитероли. Без снимката имах друга представа 😄

# 2 713
  • Бургас
Да попитам и тук,ако има он лайн съгражданка да ми отговори.Знаете ли дали работи Лидл в МОЛ Галерия,след като го затвориха?Звъня,но никой не вдига.Не ми се бие път до там за няма нищо.

# 2 714
В неделя  не работят телефоните, събота до не знам колко часа.

Общи условия

Активация на акаунт