Лидл 145 - Ноемврийска предпразнична

• 151 732
  • 2 964
  •   1
Отговори
# 2 490
  • София
Трябва смесител, да. Нашият е термосмесител от Лидл.

# 2 491
миналата година купих такъв клин на щерката. увисна и седеше зле. но тя е щека.
И моите увиснаха, нещо не държи ластика и се свличат по дупето. А може и от прането да се скапват, не зная. Не бих ги препоръчала.

# 2 492
Тази година пускаха ли дебели бебешки якета? Не търся ски-яке, нито космонавт. Обикновено дебело яке, размер 86,по възможност с полар отвътре. Преди месец открих една от миналата година и сега сме с него, но му е голямо.
Аз бях вземала такова за голямото дете от Уайкики

# 2 493
Не знам, трудно ми е да си представя, че бодитата могат да се използват за кърмене (говорим за обикновени бодита, нали така). Аз никога не нося бодита без бельо отдолу, но и ми се струва, че няма да са удобни точно за кърмене...За мен бодитата са идеални за да не ми е студено на кръста.

# 2 494
Удобни за кърмене са пижамите нощници с копчета,тип ризи. Също и потниците им за кърмене. Но минаха вече.

# 2 495
Луканка сутрин,, по това време едва ли.
Мариат, ММ купил кана от К. за 13 лв. Съвсем прилична.
Кажете имаше ли много ръкавици, че сега не ми се ходи

# 2 496
В Лидл има ли хубав соев сос лайт (с малко сол)?

# 2 497
Аз всеки ден съм с боди (купих си 6 бр) и съм много доволна. Държат ми топличко и не ме убиват никъде, но не го нося на голо. Имам предвид, че съм с гащЯ.

# 2 498
  • София
В Лидл има ли хубав соев сос лайт (с малко сол)?
Не, със натриев моноглутамат са.
В азиатската седмица има хубав в стъклена бутилка.

# 2 499
  • Варна
Как е тоалетната хартия Floralys, която е от утре, 16бр. за 5,49лв.?
Предния път беше много рехава, съжалих че я взех. По принцип вземам Floralys 12бр.  синята и съм доволна.
Някой има ли отзиви за комплекта за маникюр дали си струва:
Скрит текст:

# 2 500
В описанието не виждам колко е гаранцията на душ-комплекта.
При нас Кауфланд няма, но ще се разходя скоро до някакъв нов магазин за техника.

# 2 501
Такива стоки не знам да имат гаранция. Единствено връщането до 3 месеца в началото.

# 2 502
  • до най-прекрасния мъж
не знам какъв е тоя бой за ски екипировки, ще кажеш, че като паднат температурите парковете и планината се пълнят Wink а всички знаем, че не е така. сега като закибичат онлайн, та чак пролетта ще се събудят повечето. виж ако забранят витоша, тогава могат и да се размърдат.
ей, другата седмица риба ще трябва да се купува, че никулден иде.
Хижа Здравец край Пловдив се пръска по шевовете, като завали сняг. Хем е на 30 км от града, хем е високо и има сняг. Пълно е със семейства с малки деца, които карат ски или се пускат с шейни. Колкото пъти сме се качвали и е имало сняг, винаги е било така. А Лидлските ски екипи са на добри цени и хората ги предпочитат. За 300-400 лв цяло семейство може да се оборудва. В други магазини това е цената само за един човек, пряко сили двама.

# 2 503
Такива стоки не знам да имат гаранция. Единствено връщането до 3 месеца в началото.

Е как..2г по закон си има.
Търговската може и да е по-дълга..

# 2 504
Благодаря! В темата винаги може да се научи нещо ново. Simple Smile

Моля за утре да похвалите някое от сладката на "Родна стряха"! Аз даже и не знам какъв им е целият асортимент.

Общи условия

Активация на акаунт